Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Kmi, cred ca o sa fie bine, si o nepoata de-a mea avea creasta de punkista la inceput, si acum are un par frumooos de tot, ascultator si matasos...

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annmary77 spune:

Buna vreau sa incerc repede dc mi-a iesit filmuletul ca bb tipa de parca dau turcii.Cred ca e ceva in aer

Ann mami de Alex Gabriel (29.12.2002) si Denis Mihai (31.03.2007)

POZE CU COPII POZNASI

http://www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=76047043]filmulet[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annmary77 spune:

logic ca uitasem ceva, un rand de "

Ann mami de Alex Gabriel (29.12.2002) si Denis Mihai (31.03.2007)

POZE CU COPII POZNASI

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=76047043" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Vai fetelor da scrieti nu gluma....
Elianei mele i-a trecut otita dar biata de ea are la picaturi de pus in nas si in gat si in urechi..nu mai zic de antibioticul ce a trebuit sa-l ia.....
Acum ne-am dres de otita si rosu in gat si am dat-o pe diaree..s-a stricat la burta si acum ii dau mucilagiu de orez, ceai de menta, calciu carbonic..offffff
Nu mai zic ca am pazit-o noaptea ca nu puteam dormi de grija ca e bolnava si de atatea nopti albe seara dupa baie pe hol in casa ametita si obosita am dat un cap la tocul usii de mi-am spart arcada...noroc ca nu-i barba-ta-miu acasa ca cine stie ce mai zicea lumea
Acum sunt sui mai chiauna decat inainte
Eu sunt racita in continuare..asta e fac injectiii, sper sa ma dreg.
Intrebare la voi...eu inca alaptez si numai san dar menstruatia nu mi-a venit inca..de protejat ma protejej..la voi au venit rusii daca alaptati exclusiv?
Voi faceti slalaturi nazale copiilor cu mult ser fiziologic? Ca la noi nu-i mai aspira bine la amterniatate si multi sunt fornaiti mititeiii. Eu ii fac cu seringa de 20 si ii ies mucii ca la elefanti
Pup la stup
Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Se cunoaste ca ma doare capul scriu prostiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Uraaaa!!! Catalina se rostogoleste !!!De obicei ajungea pe burtica dar acum vad ca face si urmatoarea miscare. Sa vedeti ce se strofoca si ofteazaaa. Din nefericire nu o pot filma ca nu am camera acasa, cum o prind o sa va arat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Paula, multa sanatate tie si puiutei!!...

eu ii pun ser fiziologic cu pipeta, astept si apoi aspir cu pompita de nas. si ies...

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

kmi78 cereale i-am dat 2 zile, se constipase si am renuntat. apoi a facut cateva zile bine si iar s-a constipat.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Ioanaradu, cand facea rar, la sfatul medicului, i-am dat suculet de morcov...si se reglase. Am fost insa 2 zile la munte si am facut o pauza de morcov...si de atunci nu face si pace.
I-am bagat si mar, pe langa morcov...si tot nimic. Azi i-am dat 20 ml de suc de mar, fara morcov. Sa vad...Cel mai mare record a fost 5 zile...m-am legat de maini ca sa nu folosesc supozitor...dar in astea 5 zile nu a durut-o deloc burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Mai fetelor aveti un spor la scris....

Maria a avut o zi f buna ieri iar azi jale. Noroc cu voi ca m-ati inveselit nu gluma. Ieri a trebuit sa lipsesc 2 ore in interes de serviciu. A venit prietena mea care va sta si de acum cu Maria. S-au descurcat f bine amandoua. Eu in schimb m-am simtit tare aiurea. A fost prima data cand am lasat-o cu altcineva decat cu sotul.Apoi ziua a continuat la fel de bine. Maimutica a si mancat super bine- 900 ml (10 mese). Tot de ieri are 2 scaune si ceva mai legate si astea. Deci eram super incantata ca suntem pe druml cel bun. Azi dimineata a mancat lapte cu fulgi de prez la ora 7 (100 ml) si s-a mai culcat. La ora 10.15 i-am dat iar sa pape , a mancat frumos 60 ml si a scos aerul dupa care a varsat tot in jet. Am zis ca nu-i grav. Ea era super vesela, ne-am mai jucat noi pe acolo si pe la 11.15 se mataia. Ii dau iar sa pape, mananca 40 ml, o ridic sa scoata aerul si la fel, totul pe parchet. Ea la fel de vesela dupa. Si am zis ca nu-i mai dau laptic iar ca va face la fel. Cine stie ce-a avut ca noaptea s-a tot foit si rasucit, scancit... Asa ca la ora 12 ii dau putin ceai de menta (40 ml) si se culca. Intre timp eu am citit tot ce ati scris voi. S-a trezit acum la ora 13.15 si a papat 90 ml laptic. Nu a mai varsat. timp ar mai avea dar sper sa nu faca la fel. Deci azi daca mananca 500 ml in total e bine. Maine ma duc cu ea la IOMC. S-a intors in sfarsit medicul din concediu. Si ne primeste.

MADY- fii puternica pentru bebe. Vine el acasa si are nevoie de o mama sanatoasa si bine dispusa mai ales ca s-a invatat mai alintat. Important e sa fiti sanatosi amandoi ca restul se rezolva.

LORADIN- imi pare rau ca esti asa obosita si ca nu are cine sa te ajute.Cred ca sfaturile primite de la MARTUTZA si ELYANNE sunt foarte bune. Si eu am observat acelasi lucru la Mariuca. Daca e obosita trebuie sa speculez momentul si sa o adorm atunci altfel e jale. Se mai joaca, iar plange, iar se joaca si o tine asa mai toata ziua. Trebuie sa fii calma. Sa o mai lasi sa planga dar asa ... nu stiu cum sa-ti spun... sa fii optimista si dulce cand o lasi singurica. Eu ii b Mariei pe un tot bland, ii spun ca eu nu vreau sa planga dar ca ma duc in bucatarie si daca ea plange nu am ce-i face, ca vin repede(si chiar vin).. sa stii ca functioneaza de multe ori. ca inainte eram disperata. ea tipa non stop, eu eram franta, treaba prin casa nefacuta.. Uneori nici la baie nu ma puteam duce ca plangea pana se invinetea si i se oprea respiratia. Asa ca o mai lasam si atunci sa planga dar eram stresata,obosita, afectata de toate astea. Acum e altfel. Simt ca o iubesc mai mult ca niciodata, am mai multa rabdare si ii vb f calm. Nu stiu cat de coerenta am fost si daca iti sunt de ajutor. Oricum te inteleg perfect. Si-ti promit ca vor veni si zile bune.
Cu suzeta... Ar trebui sa mai incerci. Tine tu suzeta putin asa pana incepe sa o molfaie. Incearca mai multe modele. ca te-ar ma scuti de unele chestii. Eu eram total impotriva suzetei dar acum suzi e de nepretuit uneori la culcare.

JUCARII- trebuie sa gasesti ceva care sa-i placa. Eu ii cumpar jucariile Mariei luand-o cu mine in supermarket. Asa stiu care-i atrag atentia si care nu. Acum sunt la varsta cand sunt atrasi cat de cat de jucarii. Eu o pun pe paturica aia cu jucarii si o las asa cu ele si cate 20 minute cat fac mancare. se mai mataie, mai vin la ea, mai povestim, ma mai duc la bucatarie... e stresant dar macar imi fac treaba.

ROXANICI- e super Raresu in poza cu servetelele. O trimit pe Mariuca la el sa invete cum sa face. Poate asa schimba si tati un pampers.

MARTUTZA- am ras cu lacrimi la povestea cu senzorii. Mariuca i-a avut pe toti si inca multi altii dar s-a mai lecuit. De multe chestii am dezvatat-o cand chiar nu mai puteam. Cum ar fi de hranitul in brate in timp ce o plimbam prin toata casa si ma rugam d eea sa mai ia o gurita. Acum mananca pe o perna si numai cat vrea ea. Ca si daca o plimbam asa pana imi rupea spatele si rezultatul erau doar 10 ml in plus ce mare branza faceam? La fel si cu adormitul prin aceeasi metoda de plimbat la nesfarsit in brate. ea adormea tot cand era rupta de oboseala de la atata plans. Asa ca acum adorme in patut cu suzeta in timp ce o managi pe cap sau o bat usor la fund. Doar in caz de forta majora (agitatie dupa masa de seara) o plimb ridicata pe umarul meu si in maxim 10-15 min adoarme daca e obosita si prea agitata.

KARLA32- si la povestea cu zorelele si motanul am ras pana n-am mai putut.

Fetelor e minunat ca exista acest forum si mai ales acest grup ca am mai scris si pe altele (Alaptatul HELPLINE) si nu am primit raspunsuri si incurajari ca aici.

ELYANNE- mult succes cu bebeii acum ca ati ramas singurei toti trei.

Maria 28.02.2007

Mergi la inceput