Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Uite ce-am reusit cu tunsoarea:
inainte
si dupa.
La dupa e ud ca a trebuit sa o si spal. E mai faina cu parul lung dar il are f des si e teroare la pieptanat si spalat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

ufff....si la noi a fost bine pana acum, cand au inceput niste colicei. a mancat pe la 10.30 si de atunci show. acu suge prin somn un pic, dar am zis ca o las pana se trezest si cere ca lumea...fac rau?...

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

DA' sa stii ca te pricepi Diana la tuns, ii sta foarte bine Jiuliei!

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

gata! m-am hotarat! incep sa caut femeie sa stea cu bb macar 2-3 ore/zi pana in toamna cand incep serviciul. nu mai pot face nimic! ce berbec incapatanat am!ce-are domne' de-i asa frichinit? iar s-a trezit! 10 minutele si-atat! are sonerrrrrrrrrrrrrrie!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

eh..o fi avand si el o zi mai proasta...ca si Antonia...e clar, astia ori sunt vorbiti ori se iau cand or fi mari! :))

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Cum sa faci rau Elena, las-o dsa doarma putin sa se linisteasca, sa stii ca Timeea manca de multe ori asa, prin somn mai bine decat daca era treaza, tot molfaia la el pana il termina;

Paula , ce sa zic, toate's pe capul tau; sanatate multa, multa, la amandoua!!

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

La multi ani! si de la mine sarbatoritilor zilei.

Arissa, n-am cuvinte ... e ingrozitor sa i se intample asa ceva. nu stiu daca as putea rezista.
Mda, copiii astia au ceva azi de maraie toti, poate vremea e de vina ...
Kmi, pai sa te pregatesti ca la ce par are Timeea ...
N-a intrat nimeni sa vada slide-ul cu parintii anului de pe grup?
Nu mai aveti chef de distractie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Gabdyd io am vazut slide-ul: parinti nebuni si copiii pe urmele lor.
De ce mi-ai tuns nora??? ii sta bine si asa si chiar vad ca te pricepi la tuns ca nu i l-ai retezat pur si simplu

Io am fost prin oras cu copilu pe la banci sa platesc una alta...m-au lasat oamenii in fatza, ce sa zic, m-au impresionat asa civilizatie...

Mai citesc, imi trag sufletu si revin

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Ma mir ca te-au lasat! Mihaita face nani de la 12.30.Astept sa se trezeasca sa-i dau papa. Sa stiti ca am crezut ca este deranjat si am mancat eu pilaf. Nu a mai avut scaun decat o data pe zi si la fel ca inainte. Asa ca mananc de toate si las copilul in pace ca asa face el. Astept rezultatul de la coprocultura care vine in 10 zile.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Ioana, mai bine ii aruncai babei aleia nebune un pampers murdar de-al lui Matei... sa se lecuiasca de barfa .

Ca tot ziceati de masaj si noi am fost sfatuiti sa luam copilu' de cap, sa-i lungim gatu' Cred ca e o mare prostie. Cine stie ce se inampla p-acolo, de ramane copilu' nenorocit? Doar pt un babism.Am zis ca decat sa-i rupem gatu' mai bine o lasam cu un gat mai scurt...Doar nu-i trebuie un gat de girafa

La jocurile copilariei mi-am mai amintit de Ratele si vanatorii.
De Sclava Isaura nu prea-mi mai amintesc ca eram mai mica,in generala parca,da' stiu ca ma uitam la Dallas.Stiu ca atunci cand se difuza, nici tipenie de om nu mai era pe strada.Iar de gaseai un om, ori era beat, ori nu stia ca e ziua de Dallas

Deci mi-a plecat sotu' la pescuit.Sa-i urez Fir intins! aici, ca lui am uitat sa-i zic.

http://community.webshots.com/user/carmenefr

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Mergi la inceput