Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Roxanici, eu din cauza ca baietii mei s-au plictisit si nu mai participa la baia Giuliei am ales sa-i pun cadita in vana. E drept ca trebuie sa stau aplecata, dar nu mai trebuie sa car cadita cu apa! Oricum in curand o sa facem baita in cada. Asa am facut si cu Raul si oricum pe Giulia am bagat-o deja la experimentul cu colacul.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
http://good-times.webshots.com/photo/2170741900096653195HHMfnq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Ce mi-a bubuit mintea la ora asta: pai daca adolescentele alea au ditamai suncile/celulita, d-apai noi, neste doamne, care am si nascut, ce sa mai facem? Ne mandrim cu copiii nostri superbi si mergem la plaja.Kg le-om da noi jos, si celulita...cica nu se mai vede asa urat cand e pielea bronzata

http://community.webshots.com/user/carmenefr

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Mergi la inceput

Roxanicinoi ii facem baie Teodorei in chiuveta. Si pe noi ne cocosa caratul caditei pana in baie, plus lacarie...
Asa ca in chiuveta ii pun o salteluta cu bilute de polistiren(spuma de mare=scartaitoare)si peste un scutecel subtire, si gata treaba!
Scutecu' si salteluta le bag la spalat cu hainutele ei, si-am scapat cu baita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Da' vergeturile se vaaaad!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Normal ca uitasem ceva!!! Bagati-ne la clubul "parasitelor", ca si tati pleaca maine si vine sambata.Pleaca la pescuit.Deci va invit sambata la un pestuc.C-o fi de balta sau de la Cora, va faceti si voi ca nu bagati de seama...

Grozava povestea cu zorele si motan, plus senzori...
Gata , plec la culcare, ca mi se inchid ochii..
Somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by arissa

am citit pe net ca e cam acid si poate irita stomacelul.
... si mai adaug io... si fundu'
I-am dat mandrei liber la portocale dupa ce a inceput sa faca la olita... Nu intelegeam de ce se irita groaznic la fund si nu-i trece cu nimic. Am scos portocalele din meniu... de vreo 2-3 ori (deci n-a fost coincidenta) si n-au mai fost probleme...
Asa ca noi zicem pas la portocale deocamdata...

Mergi la inceput

Roxana io m-am mutat cu balaceala la baie de cand s-a incalzit... am cadita de la masa de infasat care vine la fix perpendicular pe cada
Asa ca m-am scos... nu mai car nimic... Doar ridic de-o latura si vars apa in cada mare...
Si in felul asta am si apa la dispozitie... si o mai incalzesc daca e cazul, pt. bb 2 la baie...

Si io posed tot mata care nu se atinge de lapte... Mai grav, nu bea apa decat dintr-o anume cana, care obligatoriu trebe sa fie in baie, pe masina de spalat

Mergi la inceput

www.elmiplant.ro/index.php?LANG=RO&loc=introduction_prod&prodid=128&famid=11&typeid=2" target="_blank">Crema de la Elmiplant despre care era vorba in propozitie...
Io am vazut-o mai roz decat in site... unde pare mov...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Eliana, n-ai somn?
Eu tocmai am citit pe forum ca unei fete de la mine din oras i-a murit bebe la nastere si parca m-a lovit in moalele capului. Mi-e frica sa ma gandesc ce e in sufletul ei. Apoi m-am gandit ca eu, in loc sa-i multumesc lui Dumnezeu in fiecare secunda ca mi-a trimis asa copil sanatos si cuminte, ma enervez ca nu vrea sa doarma, desteapta de mine. Tocmai am alaptat-o si nu-mi venea sa o mai las din brate.
Sper sa nu va intristez...

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Offff Doamne ce necaz....un ingeras care s-a dus inapoi de unde a venit.

Eu ii multumesc zilnic lui Dumnezeu pt ceea ce mi-a dat,am asteptat 7 ani acest copil este totul pentru noi.De multe ori ma uit la ea si cand imi zambeste plang de fericire.Dumnezeu sa o ajute pe aceasta mamica sa treaca peste aceasta durere groaznica.

Mergi la inceput