Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 20
Mihaelaaa spune:
Ma inscriu si eu la facut inca un bebel...initial vroiam imediat dupa David...da acum cand vad cat timp imi ocupa un singur prichindel,m-am razgandit....da la anu mai fac unu daca ajuta Doamne-Doamne!
Unghiile i le tai cateodata cand doarme (asta mai rar),sau cand e mancat si mai linistit,de obicei dupa ce s-a trezit.
Si i le tai cu o forfecuta normala de pielita....Sa nu dati cu rosii 
Am luat una de aia cu varful rotund pt copii,da nu-mi place ca nu tai mai nimic si tot se zgarie.Asa ca am ales mai bine o forfecuta normala...Da nu va zic cat timp imi ia
....Cand o fi mai mare trec la forfecuta de copii...
Mai aveam ceva de zis da s-a trezit David
Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
elyanne spune:
dani7asi sorry am uitat 
Ce sa zic... majoritate sunt asa
Trebuie impinsi de la spate... Eu in mai pacalesc pe al meu sot sa iasa cu toti 3 singuri, de ex. sambata... Cand eu mai raman o ora sa fac repede curatenie prin casa. Si ma duc sa-i recuperez. Apoi el mai ramane cu mandra... si eu vin cu baietii acasa ca sa pape.
Apoi ma ajuta cu fata... el o spala, el o duce / o aduce de la gradi.. De multe ori ramane sa o bage la somn si la pranz.
Probabil si pt. ca am avut sarcina cu probleme si dr. a fost f. serios cand i-a spus ca nu trebuie sa mai fac efort, de atunci a inceput sa se ocupe mai mult el de fata.
Are si el momentele lui cand vrea sa ramana cu gasca in fata blocului si sa joace tenis sau sa mai stea la o bere... Si ma trimite in parc cu toti 3, cu o prietena care are o fetita... Dar pt. asta stie ca trebe sa recupereze si merge si el singur in parc cu ei...
Trebuie sa faceti in asa fel incat sa cadeti la pace si sa aiba si el timp sa respire si tu. Ii inteleg si pe ei ca dintr-o data se cam limiteaza iesirile cu baietii sau altele ... dar trebuie sa ne inteleaga si ei pe noi ca avem chef sa mergem cu prietenele undeva, singure, fara copiii. Trebuie dusa munca de lamurire, cu calm... si pana la urma o sa inteleaga... o sa uite repede, trebuie luat de la capat... Asa e cu mai multi pitici...
Cu mandra era simplu'. Ramanea cu soacra si ne faceam de cap amandoi. Acu' nu mai pupam ... ne facem de cap cu schimbu', separat ![]()
Despre dormit in alat camera... al meu o culca pe mandra si uneori adoarme langa ea, dar ma duc sa-l scol cand ma bag la nani sa vina cu mine in pat... sa nu-si faca un obicei din asta. Eu raman la parerea mea ca nu e bine sa dormim separat, ca incet-incet ne obisnuim asa.
Vorbeste cu el, fara sa va certati... Ia-l usor... nu dintr-o data... ca n-o sa-i convina... Spune-i ca o data pe sapt vrei sa mergi la sala de ex. si sa duca el copiii in parc. Alta data la cumparaturi singura si sa stea cu ei acasa cand dorm la pranz sa zicem. La fel si cu dormitu'. Spune-i ca ai nevoie de ajutoru lui, ca s itu esti obosita si ca il rogi sa stea cu tine noaptea... ca uneori nu reusesti sa te descurci singura...
ghibuadina ma bucur ca sunteti bine... chiar azi de dim. ma minunam de accident.
Despre apa plata... eu le fac cu dorna - izvorul alb. Doar o incalzesc. Nu o fierb.
Despre sterilizare... unii zic ca pana la 12 luni, altii de cand incep sa pape ... si incep sa duca diverse la gura. Dar sa nu se faca brusc... Adica azi sterilizam la fiecare masa, maine deloc. Sterilizezi odata da, odata nu... si din ce in ce mai rar...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
elyanne spune:
Cateva poze noi cu teroristii din dotare! 
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
ghibuadina spune:
Hai ca reusii un pic sa reiau din urma, mai mult pe diagonala, dar muuult ati mai scris , nu gluma..........Sper ca n-am ratat nimic, cel putin intrebarile voastre le-am recuperat pe toate, ce-i drept n-am prea citit despre jocurile copilariei, dar ma iertati....asa??
Am citit cu placere pasajele legate de ..grija vecinelor bagarete...
ELYANNe, multam de raspuns, o sa incerc cu apa plata, ca ma streseaza calcarul din apa fiarta si racita.
FELICITARILe mele si pupici muulti pt o mamica "tare afurisita" ca tine( in sensul bun, nu da cu rosii).Pai sa reusesti tu singurica sa-i seli, sa-i duci la vaccin, pe amandoi, fara ajutor nimic, pai mie mi-e grreu cu unul....
Eu tot am avut ajutor pana acum, deci cumulat de cd s-a nascut fi-mea, am stat doar o luna singura, in rest cu ajutor.Si acum pe bune, eu ma descurc singura cu ea( bineinteles si cu tati alaturi), dar problema e ca mamai a devenit depndenta de ea si plange de mama- focului cd e fara Alexuta.Spre ex am plecat la munte, ce s-a mai panicat si plans ba de dor , ba ca raceste fata, ba ca-i cod portocaliu si s-a potolit cd ne-a vazut intregi acasa.A venit cu mine la C-ta ca e si tata pe-aici si mai stau o sapt.Mama mea si bunica mea sunt dependente de Alexia dar cum nu locuim in acelasi oras le e destul de greu ca nu pot sta o zi doua si apoi acasa.Dar de vineri ramanem singurei iar...
DANI7ASI, noi mucisori am avut pana la 2 luni si ceva, ii trageam mereu, mai ales noaptea ca fornaia.Puneam STERIMAR, apa de mare si batista bebe-lusului.Apoi n-a mai avut, ca prin minune.Cica i s-au dezvoltat caile nazale.Acum are ceva ceva din cd in cd uscati,Ii scot cum pot.Poilipi face dc mucii nu sunt scosi.Dc ai dubii, mergi la medic.
NICKOL, nu esti singura obsedata de bb.Ma inscriu si eu.Ce sa fac, asta sunt...Poate e firesc, dar cert este ca nu e bine nici asa.
IAAURT SI BRANZICA dupa 7-8lun, asa stiu eu.
FLOPICI, nu trebuie sa fie apa calduta neaparat, dar nici rece.Alexiei ii place mai mult cu apa mai rece .
ROXYGEO, n-am inceput nimic inca dar intentionez.Incep masaj si cura cred, asta pt faptul ca mananca mai putin san decat formula.Ma gandeam sa incerc SUPERDIETA(vezi la femina intim, la cap "Impresii din tp si despre superdieta")Sport as vrea, numai tp sa-mi fac si...vointa.
Sa vedeti cum doarme Alexia, cu nasul in plasa de la patut..E haioasa rau!!!
Gata va las..mi-am luat de grija cu voi!
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
Rebiana27 spune:
Ce frumos ai vorbit Eliana
! Nici nu gaseam cuvinte mai potrivite pentru Dana pe care o
si-i doresc intelepciune in ceea ce va face.
Si eu am un sot care e la serviciu cat e ziua de lunga. Cu copilul nu prea ma ajuta, nici macar duminica cand e liber, il cresc si ingrijesc mai mult singura, fac mancare si curatenie in casa, nu ca inainte dar suficient. Nu am avut nici o discutie pe tema asta (ca stiu in ce stres lucreaza)... dar si cand 'oi claca...
LA MULTI ANI MARTUTZA!!! SA FII FERICITA, SANATOASA SI NOROCOASA ALATURI DE FAMILIA TA!!! 

Bebe 2... e o idee ce ma incanta. Mi-ar placea sa am si o fetitza, intotdeauna mi-au placut fetitzele, dar si inca un baiat nu ar fi rau. Nu as vrea o diferenta mare intre copii desi nu stiu cum m-as putea descurca cu doi cand abia fac fata la unul (poate voi avea mai multa experienta cu cel/cea mic/mica!). A, si vreau neaparat epidurala, pe care sper sa apuce sa mi-o monteze si sa-si faca efectul, ca la bebe 1 am ajuns la spital cu dilatatie 7.
Acum vreun an, cand Luca nici macar nu era conceput, imi doream sa am trei copii, doi ai mei si unul adoptat. Lucrand cu copiii am realizat ce multa nevoie de afectiune au ei si faptul ca nu toti beneficiaza de asta neavand un camin sau o familie. Imi mentin inca ideea desi sotul "din dotare" (cum zice Roxi
) nu e prea incantat. Dar cine stie...
Ela, pe unde esti (?), ca n-ai mai dat nici un semn de viata si nu-ti sta in fire!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
roxanici spune:
Eliana, bine ca ai scapat. De unde ai cipilicile ptr bebei, alea de le pui pe cap ca am mai vazut si mai de mult si am uitat sa intreb atunci. Si de ce nu faci poze si la toti 3 copiii, nu vrei sa ii amesteci? Sa vedem si noiu cum ii iubeste sau ii trage Elena de par pe baieti ![]()
Apa plata si noi tot izvorul alb....si tot nefiarta
Cu sotu din dotare am cazut la pace ca io ma ocup de raresu' in timpul saptamanii (el si asa apare la 7:30-8:00 in parc sa ne culeaga) iar el are grija in timpul weekendului. Bineinteles ca in timpul saptamanii ma ajuta la baie si pe unde mai poate, si eu in timpul weekendului nu stau chiar nemiscata daca plange raresu si tata-su ii face laptele si nu se poate imparti. Io am fost mai drastica la capitolul asta, mi-am negociat drepturile ca altfel ma urcam pe pereti de mult. S-apoi nu am facut singura copilu asta, si el a fost cel dintre noi care l-a dorit mai mult si mai mult.
Felicit si io copilasii care azi mai bifeaza o luna.
De sterilizat io o sa sterilizez multa vreme si cand ma decid sa nu mai sterilizez, o sa fac cum zice Eliana..progresiv.
Nu sunt obsedata de sterilizat dar daca tot pot face ceva, fac, pana se mai "toceste" sistemu imunitar a lu raresu. Am sterilizat io si pisica...ce mi-e sa sterilizez 3 biberoane acolo ![]()
Mai, bate un vant la brasov de iti spulbera si gandurile din cap...
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Rebiana27 spune:
Uitasem, eu ii tai unghiile cu forfecutza cu care-mi curat eu pielitzele si numai cand doarme ca altfel risc sa-l tai tot, la cum se misca.
Roxana, am citit cum ti-ai negociat tu drepturile... nu vrei sa militezi si pentru ale mele... ca venim noi la Brasov (nu-ti cer si deplasarea!
)!!!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
roxanici spune:
Am si io o intrebare/rugaminte
sa se uite cineva pe prospectul de la vigantol si sa imi zica si mie cate U.I. de vit D3 sunt in cele 2 picaturi care se administreaza zilnic
Rebiana, vin la negocieri dar in prealabil tb sa faci pe victima, si sa te plangi ca nu mai poti si ca e ff greeuuu. (cam o jumate de an asa...) io asa am facut, nici nu aveam burta prea mare si ma tavaleam pe jos ca ce ma fac, ca o sa fie greu si nu o sa ma descurc si o sa fie vai de steaua mea...
elyanne spune:
quote:Din maternitate... de la o asistenta
Originally posted by roxanici
Eliana, bine ca ai scapat. De unde ai cipilicile ptr bebei, alea de le pui pe cap ca am mai vazut si mai de mult si am uitat sa intreb atunci. Si de ce nu faci poze si la toti 3 copiii, nu vrei sa ii amesteci? Sa vedem si noiu cum ii iubeste sau ii trage Elena de par pe baieti
Care par... ar trebui sa le pozez ceafa... zici ca-s rasi pana la jumate... in genu' tunsorii bross... numa ca partea cu par e si aia f. scurta ... Aveau parul mai lung acolo, la ceafa, din cauza ca era singurul care nu le cazuse... acu' a cazut si sunt fara pic de fir de par... epilati...
Nu prea am cum sa le fac la toti 3... am cateva doar.
Deobicei io le fac poze... si sunt singurica cu ei... Ii pozez si io cum pot, adica pe rand... Elena vrea sa-i ia in brate de ex. si ei poate abia au mancat... sau vrea sa le faca ea poze si abia o conving sa aiba putina rabdare... si uite asa nu reusesc niciodata.
Acu' de ex. e plecata la tara si am profitat si-am pozat bb-ii in fiecare zi
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by roxanici
Am si io o intrebare/rugaminte
sa se uite cineva pe prospectul de la vigantol si sa imi zica si mie cate U.I. de vit D3 sunt in cele 2 picaturi care se administreaza zilnic
Rebiana, vin la negocieri dar in prealabil tb sa faci pe victima, si sa te plangi ca nu mai poti si ca e ff greeuuu. (cam o jumate de an asa...) io asa am facut, nici nu aveam burta prea mare si ma tavaleam pe jos ca ce ma fac, ca o sa fie greu si nu o sa ma descurc si o sa fie vai de steaua mea...
2 picaturi=1000 UI vitamina D3.
Am incercat si faza cu vaicareala... dar nu tine cu al meu!!!
Dar trebuie insistat, nu? Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)Poze, Varsta lui Luca