Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Intru si eu rapid ca mai am treaba pe la bucatarie.

LA MULTI ANI, MARTUTZA! Multa sanatate si bucurii.

Elyanne, foarte faina ultima poza cu dragalasii.
Despre sterilizare, am citit la mamicile de ianuarie-februarie ca ele nu prea mai sterilizeaza de pe la 3-4 luni. Cel mult o data pe saptamana.
Am avut tendinta si eu sa fiu o mamica posesiva, inca o am. La inceput nu lasam mai pe nimeni sa se ocupe de fata, nici macar sa o ia in brate daca mi se parea mie ca ea ar trebui sa doarma, de exemplu. Apoi m-am potolit, pentru ca am prietena care si-a crescut fetita in stilul asta si s-a salbaticit, nu statea cu nimeni in afara de mama-sa. Tipa daca punei mana pe ea. Nu vreau sa devina Maya asa.
Am observat pe la mai toate cunostintele mele ca dupa nasterea copilului a intervenit acea criza in casnicie. Eu inca o astept. Probabi,ca o sa vina atunci cand o sa mi se para mai greu sa ma ocup de Maya iar sotul va avea nevoie de impulsuri ca sa contribuie. Deocamdata e mai simplu.
Gata fug, ca vreau sa prajesc niste dovlecei.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

LA MULTI ANI,MARTUTZA!

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI MARTUTZA!!!SA AI PARTE DE MULTA SANATATE SI BB SA ITI ADUK NUMAI BUCURII!!!!

Fetelor va multumesc la toate pentru frumoasele cuvinte si ptr incurajari...mi-am mai ridicat un pic moralul...astazi am reusit sa intru si sa il vad pe puiul meu mic...si mi s-a parut asa schimbat...era asa mare si grasut,aea niste falcute...nu l-am luat in brate ca dormea si nu am vrut sa il trezesc ca dorma asa linistit ca un ingeras...Doamne cat imi mai lipsete de cand l-am vazut azi imi sta gandul numai la el,nu pot sa fac nimic altceva,pe orice pun mana stric...abia astept sa il adu maine acasa,credca nu il mai dau jos din brate si nu o sa ma mai opresc sa ii repet cat de mult il iubesc!!!!

Va dorec la toate multa multa sanatate!!!

Mady cu Razvan Stefan 9.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

ELYANNE superi dulci piticii tai,esti o norocoasa ca ai gemeni,stiu ca nu este usor dar mi se pare un dar minunat,sa ai parte numai de bucurii din partea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Sunt si eu p'aci. De azi dimineata ma chinui sa citesc ce-ati scris. Am ras la odiseea zorelelor si la descrierea senzorilor. Astea mi-au ramas in minte ca ati fost tare haioase zilele astea. Si io tocmai acu' m-am gasit sa lipsesc ! Dar cu vantoasele astea m-am speriat de ce suier era prin casa si am fugit sa cautam o usa de intrare mai acatarii, ca prin asta bagi degetul pe laterale. Si daca tot ne-au speriat astia cu caldurile ce va sa fie, am zis sa ne tragem si aer conditionat. Acu alta distractie cu montatul. Nici nu stiu unde sa fug cu pitica... Maine vin baietii cu AC, iar joi monteaza usa si sa te tii curatenie dupa. Tocmai bine ca o terminasem! Asta e.

Asa ca ma scuzati de absenteism, intemeiat, zic eu. Ieri am profitat de iesirea din carantina a alor mei si am lasat fata cu mama, pt 2 ore, ziceam eu, dar s-au transformat in 5. Tare greu mi-a fost! Mi-era frica sa o iau cu noi pe vantul asta. Alaltaieri am luat-o la cumparaturi si de dimineata mi s-a parut un pic fornaita, asa ca ieri am renuntat la schema asta.

Ma duc ca e un pic mataita si revin.

LA MULTI ANI TUTUROR BEBEILOR SI MAMICILOR PE CARE NU I-AM FELICITAT PE 5 SI 6!

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Na c'a adormit instantaneu! I-am dat copilului programul peste cap cu plimbarile mele! Aseara am ajuns la 22.00 si abia pe la 23.20 a adormit, saracuta! Iar eu, la cat de franta eram si la cat de dor imi fusese de ea, am adomit cu ea in pat langa mine. N-am mai putut sa o plimb in brate pana adoarme sau sa stau langa patut cu mana pe capsorul ei pana adormea ea. Eram terminata!

Cred ca s-a raspuns la toate intrebarile, nelamuririle si rugamintile, si cum eu nu am alte pareri, n-are sens sa repet.
Doar cu apa plata, noi folosim Borsec.

M-am intristat tare cand am citit postul tau Mady. Sa-ti dea Doamne-Doamne putere sa treci cu bine peste incercarea asta.

Si tu la fel, Loradin! Nu pot decat sa banuiesc cat de greu este cu un copil asa activ ca Ana ta, dar cred ca sunt si multe recompense. Nu stiu cum e! Thea mea e cumintica, slava Domnului, si tot ma mai enervez cand nu papa cum trebuie. Nu pe ea, Doamne-fereste, ci asa, pe situatie. Ea, daca ridic un pic vocea se sperie si plange sau se uita mirata la mine, cand ma mai infoi la sotul din dotare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Buna fetelor. Vad ca scrieti de zor, umpleti pagina dupa pagina.

Ghibuadina bine ca ai plecat mai tarziu si ai ajuns dupa accidentul de pe autostrada.

Mady ma bucur ca tu si baietelul sunteti OK acum. Sper sa nu mai aveti parte de nimic rau de acum inainte.

Apa pentru lapte - eu folosesc numai de la robinet, fiarta si racita. Am un fierbator care o fierbe imediat asa incat este simplu. Mie pediatra mi-a spus sa nu folosesc apa plata pentru ca are minerale care nu sunt bune pentru bebe. Acum stii si tu: sunt pareri si pareri dar eu prefer sa o ascult.

Sterilizatul - eu o sa sterilizez pana la 1 an cel putin.

Relatia cu sotul - mie nu mi se pare normal ca doi soti sa doarma separat. Indiferent de situatie. Doar daca nu sunt cumva certati.

Eu sunt foarte irascibila si obosita si stau toata ziua cu gura pe sotul meu. Acu' la drept vorbind nu prea am drepatate pentru ca ma ajuta extrem de mult si alearga si toata ziua ca sa aduca bani in casa.
Oricum sunt frustrata de faptul ca stau foarte mult in casa si nu mai ies pe nicaieri asa cum obisnuiam inainte. Si sunt suparata pentru ca nu are curaj sa plecam cu Mariuca pe niciunde, in afara Bucurestiului.

Mariuca are in continuare zile in care mananca si zile in care nu mananca. Nici nu am mai cantarit-o ca sa nu ma ingrijorez. Oricum saptamana viitoare mergem la pediatru.

Aveti idee daca la 2 1/2 luni ies dintisorii? Pentru ca isi roade de zor pumnii si daca incerc sa ii dau lapte refuza.

Si la mine laptele este cam spre final. Poate ca este si vina mea pentru ca i-am dat mereu completare dar asta este, m-am stresat destul si nu vreai sa ma invinovatesc pentru asta la nesfarsit.

Am gasit pe cinerva care sa vina de doua ori pe saptamana pentru curatenie si calcat. Cam ce suma sa ii dau pe saptamana, deci pentru doua zile a cate 4 ore fiecare?

Pupici

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

LA MULTI ANI MARTUZA!

LA MULTI ANI BEBEILOR CARE SARBATORESC ASTAZI INCA O LUNA!

SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE, BUCURII SI MULTA IUBIRE.

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

Mergi la inceput

Na ca uitasem!

Multa sanatate de Oana_Stefana la cele 4 lunisoare si pentru Tony Leon de Claudi@, Vlad Gabriel de Radcarmen, la 3 lunisoare implinite azi!

pentru tine, Martutza si sa ai parte numai de bine!

Si bb2... Hmmm! Mi-l doresc tare mult, insa am deja 33 de ani si interdictie la bb 2 ani. Nu ma intrebati de ce. Asa a zis tanti doctorelu'. S-a speriat, probabil de complicatiile intervenite, cine stie. Dar daca ma ajuta Dumnezeu si imi fac curaj, poate ca ne intalnim si pe la o alta odisee. Deocamdata raman p'aci, ca tare-i bine sa ai cui sa-i spui oful sau bucuria! Si mare minunatie sa te mai si inteleaga.

Am mai pus si eu niste poze in albumul cu multi bbi, incepand de aici. Si apropo de poze, filmulete si slideshowuri, le-am vazut, mi-au placut, m-am minunat de bebei frumosi si scumpi avem! Sunt topita dupa ei! M-as uita ore in sir!

Si inca ceva. Laina, parca tu ai intrebat despre masaj. Am pus eu mai demult pe grupul comun de pe yahoo un fisier cu masajul. Ia-l de-acolo si vezi, poate te ajuta cu ceva. Eu n-am reusit niciodata sa aplic tot ce scrie acolo odata. Nici Theei nu-i place masajul ! Dar am mai aplicat ceva miscari de p-acolo.

Ca tot am amintit de grupul de pe yahoo, trazniti parinti pe lumea asta, nu-i asa! Am ramas socata holbandu-ma la poza cu cuptorul cu microunde. Stiu ca nu sunt decat pt show, dar m-au socat parintii aia care-si pun copii in asa ipostaze. Fara suparare acum. La unele chiar am ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Val, bine ai revenit, pe unde ai umblat?
Dintisori nu stiu daca ies pe la 2 luni jumate dar e foarte normal sa isi roada pumnii la varsta asta. Abia i-a descoperit si ii savureaza pe deplin.

Aha, Eliana, ma gandeam io...cine mai croseteaza cipilici fix pe masura unor bebei abia nascuti, numai o asistenta din maternitate...Freza de aia are si rares adica el mai are...chelia sus si jos plete

Ela, montare rapida si cu minim de dezastru in casa.
Ptiu, ptiu da' ce mare s-a facut si Thea.
Serios acum, mie mi se pare ca au luat avant tare copiii astia, toti, mi se par foarte schimbati

Rebiana sar'na de raspuns

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput