Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 13

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

tina bun venit! Iti doresc o sarcina usoara si frumoasa, cat mai aproape de 40 de saptamani. eu am stat 5 luni jumate la orizontala cea mai mare parte a tipului. A trecut timpul mai repede cu DC-ul si mi-am gasit ceva de lucru de acasa, pe calculator. Din banutzii castigati asa mi-am platit cezariana (stii cum e cu cheltuielile in spital) si am luat o parte din lucrusoarele pt copii. Plus ca mi-am ocupat timpul cand sotul era la servici. Mi-am improvizat dintr-un fotoliu, un scaun si cateva perne un "cuibusor" langa birou si stateam toata ziua intinsa, cu tastatura pe burta.
Si eu sunt de parere ca ar trebui sa respecti indicatiile doctorului si sa stai linistita, chiar daca iti este greu. Intra putin la subiectul cu prematuri si o sa vezi cat e de greu daca vin copii prea repede. Eu zic ca merita efortul asta din partea ta!

Vicky ce fetita dulce ai! Nu vrei sa ne spui in care poze apareti tu si sotul tau? Mi-ar placea sa asociez o figura postarilor tale . Legat de jurnal, ohooo, apoi tu ai fost harnica si constiincioasa, nu ca mine! Am inceput lectura, dar o sa citesc pe bucatele. Tare frumos povestesti si tu! M-ai facut curioasa ... sotul tau e arab? Cum v-ati cunoscut? Cum e acolo? Mi se pare tare mare diferenta de cultura, conceptii, obiceiuri. Cum te simti tu acolo?
pusi bine ca ai gasit gravibinon! Stai cumintica si sa ne dai numai vesti bune . Ai grija de tine si de comorile din burtica!
Oana, Mari!!! Hai dati un semn de viatza!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

salutare mamici si viitoare mamici de gemeni si tripleti,

n-am mai dat pe aici ca sunt plina de treaba, tot nu ajung sa termin o data de aranjat in casa
sa va zic de noi: fetele mananca au doua mese diversificate - una de cereale si una de legume - nu le place ardeiul gras, in schimb ar manca orice e portocaliu (eu am mancat foarte mult morcov crud cat am fost insarcinata); nu le-am mai incurcat in ultimul timp:)));
au inceput sa se joace impreuna si sa vorbeasca intre ele; intr-o zi una a adormit in carucior in curte si cealalta in casa; cand s-au trezit si le-am dus pe amandoua la masa s-au intors una spre cealalta si vorbeau si radeau - cred ca-si povesteau cum a fost una fara cealalta; nu prea vor sa stea in fund, in schimb misuna prin casa mai peste tot cand 'le dam drumul'; sunt tare simpatice cum isi ridica fundul de tot ca sa nu mai stea in genunchi, dar nu mai pot sa se miste in nici o parte asa


niste poze mai noi:
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/raduana45/album?.dir=5610re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//ca.pg.photos.yahoo.com/ph/raduana45/my_photos

-- scuze pt linkul lung




Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alhassanvicky spune:



laura ..despre poze..noi aparem de-abia pe la sfarsit. fratele meu a facut chestia aia si bineinteles ca s-au bagat mai mult ei in fata, ca pacalesc pe toata lumea ca e a lor. deci sotul meu este in saptea poza de la sfarsit iar eu deasupra lui. incerc sa aranjez eu pozele dar cu intenetul meu...va anunt oricum cand termin.
despre sotul meu..da, este arab, iordanian. diferenta de cultura si religie nu o resimt foarte tare, adica nu din partea lui, ca el nu este asa legat de traditii. adica eu nu ma imbrac ca araboaicele, ies singura si la orice ora pe strada..nu avem probleme de genul asta. dar pentru ca traim totusi intr-o tara musulmana, ma lovesc de muuulte chestii neplacute, si recunosc ca de cele mai multe ori nu ma felicit pentru alegerea facuta. imi este tare greu mereu singura, fara prieteni, fara familie, el este toata ziua la servici, vine seara super obosit si picul de energie care il mai are il cheltuieste cu Elissa , iar eu de cele mai multe ori vorbesc efectiv cu peretii.
asta pentru ca ai intrebat tu, dar cred ca suntem in afara subiectului si imi cer scuze daca am deranjat pe cineva

pupic pe toata lumea

vicky mami de Elissa , cu gemeni 14+


http://picasaweb.google.com/nickydrag/BestOfElissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

[quote]Originally posted by alhassanvicky



despre sotul meu..da, este arab, iordanian. diferenta de cultura si religie nu o resimt foarte tare, adica nu din partea lui, ca el nu este asa legat de traditii. adica eu nu ma imbrac ca araboaicele, ies singura si la orice ora pe strada..nu avem probleme de genul asta. dar pentru ca traim totusi intr-o tara musulmana, ma lovesc de muuulte chestii neplacute, si recunosc ca de cele mai multe ori nu ma felicit pentru alegerea facuta. imi este tare greu mereu singura, fara prieteni, fara familie, el este toata ziua la servici, vine seara super obosit si picul de energie care il mai are il cheltuieste cu Elissa , iar eu de cele mai multe ori vorbesc efectiv cu peretii.
asta pentru ca ai intrebat tu, dar cred ca suntem in afara subiectului si imi cer scuze daca am deranjat pe cineva




nu cred ca ai deranjat pe nimeni, dimpotriva, cred ca multe sunt interesate sa afle mai multe despre viata ta personala, despre felul cum ai reusit sa te acomodezi la niste conditii total diferite de viata. Asa ca pls povesteste mai departe...

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

N-am avut cand sa citesc... bag acu' recuperari... pana nu se trezesc teroristii...
Ne-am facut si noi montaj cu poze ... ca tot am stat degeaba zilele astea... cand n-are omu' ce face... am facut si io o pauza ca m-am saturat sa lucrez non-stop...
Asta a iesit... asa pe fuga:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=321cbdb08fbcbc01350aa4" target="_blank">Andrei si Mihai

Altceva... nu stiu ce naiba am dar de cateva zile tot mai slaba productia de lapte dintr-o data... Asa am patit si la Elena... pe la 3 luni jumate la ea... Dar atunci au fost mai multe (si mastita la un san)... Acu' sper sa trec peste si sa nu raman fara laptic. Am inceput sa iau Nutrinatal... 'om vedea...




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corine_zuzu spune:

Buna fetelor!
Am revenit in sfarsit. Desi nu am fost plecati nicaieri, nu am reusit sa va scriu, macar ca va citesc in fiecare zi. Asta e momentul meu de relaxare si delectare, de obicei foarte scurt si pretios.Suntem in plin santier, iar eu bucatareasa sefa. Am oameni la lucru si trebuie sa-i hranesc. Totusi noroc ca santierul nu este in casa, ci pe casa. Se lucreaza la acoperis si mansarda, si trebuie sa fim mereu atenti sa nu trezim cu cate ceva in cap cand iesim din casa.
In rest bine sanatosi, dar foarte obositi si satui de ritmul asta infernal. Vreau vacanta! Voi nu? Sa plecam undeva unde sa-mi spal privirile si mintea. Speram sa ajungem la mare luna viitoare. Duminica am iesit la iarba verde ca tanjeam de mult dupa aer curat, si prichindeii mei s-au simtit minunat A fost lumea lor. Cu funduletele goale, alergau prin iarba, fie pe piciorusele lor (Viviana), fie in patru labe (Andrin, care nu vrea nicicum sa se ridice si sa umble. Doar din greseala daca o porneste, dar cum devine constient de ce face se lasa usurel jos si renunta).
Le salut pe toate fetele noi, si le doresc sarcina usoara celor inca in asteptare.Dupa ce am tot citit mesajele voastre, imi dau seama cat am fost de binecuvantata ca nu am stiut ce e acela cerclaj si nu a trebuit sa stau la pat in timpul sarcinii. Cred ca va e greu, dar curaj! trece atat de repede timpul, asa ca profitati din plin de aceste momente de liniste si relaxare. Aveti noroc ca ati dat peste acest forum cu care va puteti umple timpul si unde ati gasit atatea prietene si sfaturi din belsug, incat dupa ce veti naste veti avea deja experienta acumulata si senzatii de deja-vu.
Lavinia - ti-am citit mesajele anterioare care imi sunau si mie si te felicit ca ai reusit atat de bine sa pastrezi echilibrul. Si eu ma straduiesc, dar ma tem ca deja am facut greseli. Sper sa le pot corecta. Ai dreptate; atunci cand copilul este crescut mai mult de bunici sau intra in contact cu multe persoane, care toate vin cu moduri de abordare ce se bat cap in cap, educatia lui e in mare pericol. Eu nu am fost niciodata de acord sa-l las prea mult timp departe de noi, de aceea am avut destul de multe conflicte cu soacra mea. Acum cand s-a intors de la tara, am observat ca e schimbat(mai degraba in rau)si are multe apucaturi pe care nu le-a avut inainte. Din pacate, din cauza santierului, nu am avut ce face si a trebuit sa-l las din nou sa plece, de data asta la Bistrita la bunici. Dar stiu ca se va intoarce si mai schimbat si voi avea mult de furca pana il voi aduce iar pe fagasul normal. Sfatul meu pentru toate mamicile este ca in masura posibilitatilor sa-si creasca copii in sanul familiei, cu mama si tata mereu in preajma. Asta nu inseanmna ca nu trebuie sa mearga si la bunici, dar nu lasati sa fie crescuti de altii decat de voi. Iar sfaturile celor din afara in ce priveste educatia, sa fie foarte bine filtrate si sa nu contravina principiilor voastre. (ma gandesc si la ex. Laurei cu acei gemeni agresati de bunici si respectiv mama. Intr-adevar intolerabil!)
Cecilia, Gabriela - v-am vizionat pozele si sunt adorabili micutii vostri. Sa va traiasca! La multi ani pentru domnisoarele tale Gabi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corine_zuzu spune:

Scuze!
Am trimis din greseala mesajul inainte sa termin. Oricum v-am cam spus noutatile.
Cecilia - am inteles ca vreti si voi la mare. Poate ne intalnim pe acolo! Noi inca nu stim cand si unde vom merge, dar tinem legatura. Ar avea si puii nostri mai mari cu cine sa se joace. Si eu mai am un baietel de 6 ani. Poate ne incuscrim, cum ziceai tu la un moment dat.
Va pup pe toate ca m-am cam intins cu vorba si trebuie sa-mi chem oamenii la masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corine_zuzu spune:

Am uitat sa va pun pozele noi daca vreti sa le vedeti.
http://www.flickr.com/photos/corine_zuzu/
http://picasaweb.google.com/corine.zuzu/CELEMAIFRUMOASEMOMENTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elen spune:

Elyanne, unde ai gasit Nutrinatal?
Eu am aceeasi problema si avem doar 2,5 luni
Am cautat si eu dar nu am gasit.. Tu vezi deja vreun rezultat de la el?
La printesa, ti-a revenit lapticul?

De ex, azi la a 3 a masa nu am mai avut deloc si a trebuit sa le dau o portie de lapte praf. Ma doare sufletul cd le dau biberonul cu lapte praf.

O alta intrebare : tu iei vitamine? Mie in sarcina nu mi s-au dat si ginecologul mi-a zis dupa nastere sa iau tot fier, magneziu si calciul; pediatra a zis elevit. Eu am preferat prima varianta. Sa aiba oare importanta?
Si recunosc ca nu mai pot manca prea mult...mananc destul de putintel

PS: fetelor, azi am aflat ca o colega a pierdut sarcina la 5-6 luni. Am realizat cum il manii pe Dumnezeu cu regretele mele stupide. Am realizat ca nu mai conteaza 36s, cezariana , cd pot sa ma bucur de doi copii sanatosi si frumosi.

Va pupam pe toate,
Elena, Daria si Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elen spune:

e pt prima data cd apuc sa ma uit l apoze si filmulete,elyanne super montajul

baieteii tai sunt gemeni identici, nu?

super ideea cu tricoul. noua nu ne trebuie k Daria si Irina au fost in saculeti diferiti, dar se pare ca numai noi vedem diferentele:)doctora mereu ma intreaba care e una si care e alta, iar mie mi se par atat de evidente diferentele:)


va pup

Mergi la inceput