Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare
Raspunsuri - Pagina 43
carmen_vlad spune:
[quote]citat din mesajul lui mina
Imi poate da cineva mai multe detalii despre scoala 92 si scoala 112? Sunt cele mai aproape de noi si tare bine mi-ar prind o parere in plus.
Multumesc
Si pe mine m-ar interesa despre scoala 92 pentru ca este chiar langa noi scoala [quote]
bbel spune:
Buna mamicilor.
Ca si voi, incerc sa caut o scoala si implicit o invatatoare potrivita pentru copilul meu.
Stam in zona Dristor si as avea mai multe optiuni. Scoala 84 intersectia Vitan cu MIhai Bravu (Prosper) ar fi unda din variante.
As vrea sa aflu cateva pareri legate de aceasta scoala.
Poate sa ma indrume cineva cu niste nume de invatatoare din aceasta scola?
Va multumesc mult si bafta in alegerea scolii!
Albinutzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Moss Buna ziua tuturor, Ne pregatim si noi cu mari emotii pentru clasa I, 2011 - 2012. Spun ne pregatim pentru ca, neoficial, au inceput deja inscrierile in anumite scoli. Intrebarea mea catre voi este una simpla si fireasca: ce feedback-uri aveti cu privire la scoala nr 49, Vatra Luminoasa. Orice mic amanunt este binevenit. Va multumesc si succes ! Cristina |
Spune-mi te rog, daca ai inscris copilul la sc.49? si noi tot acolo intentionam sa-l dam. poate revii cu impresii. Mlt!
Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Intamplari din stuphttp://albinutzza.blogspot.com/
Corina_Neagu spune:
Buna,
Ma poate ajuta, va rog, cineva cu informatii despre o doamna invatatoare de la Scoala 194 Marin Sorescu, Bucuresti?
As vrea sa-mi inscriu fetita la o clasa de limba germana si nu am reusit sa aflu nimic despre dna invatatoare Gingasu.
Multumesc!
coracora1 spune:
La scoala 194 se face limba germana din clasa I? Ma intereseaza mult limba germana pentru fetita mea care acum are 5 ani si este la o gradinita germana, insa cu sanse mici pentru Colegiul Goethe sau Vlahuta. Multumesc.
Ela2001 spune:
Buna.
Mi-am inscris fetita in cl. I la sc. 97 pt. anul scolar 2011-2012.
Imi poate da cineva detalii despre after school (unde stau copiii, unde maninca, cu cine stau, pana la ce ora, pret)?
Eu am auzit mai multe variante:
-ca sunt dusi la Palatul Copiilor
-ca se face un corp de cladire pt after school (am vazut ca este in constructie un corp langa scoala)
-ca stau in scoala
Nu stiu care varianta este adevarata.
fiona67 spune:
Despre Scoala 27 "Regina Maria",sector 2, Masina de Paine, stie cineva ceva?
Acolo am facut si eu scoala primara, acum niste ani, si pe atunci era cea mai buna. Scolile 30 si 31 aveau o reputatie f proasta.
S-a schimbat ceva intre timp, care mai e situatia pe zona Colentina?
enculescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela2001 Buna. Mi-am inscris fetita in cl. I la sc. 97 pt. anul scolar 2011-2012. Imi poate da cineva detalii despre after school (unde stau copiii, unde maninca, cu cine stau, pana la ce ora, pret)? Eu am auzit mai multe variante: -ca sunt dusi la Palatul Copiilor -ca se face un corp de cladire pt after school (am vazut ca este in constructie un corp langa scoala) -ca stau in scoala Nu stiu care varianta este adevarata. |
Felicitari pentru alegerea facuta! Si nepotul meu, in perioada septembrie 1998 - iunie 2006, a urmat ciclurile primar si gimnazial aici. Si a intrat, printre primii 17, la Colegiul Cantemir Voda, la informatica intensiv. A avut 9,50 la matematica, 10,00 la istorie, 8,50 la romana (la examenul de capacitate). Acum este student, in primul an, la Drept. Dupa parerea mea, este o scoala foarte buna. Nu le cunosc pe celelalte, din sectorul 4. De asemenea, din pacate, nu cunosc nimic despre after school. Sper sa fie cineva pe-aici, care sa-ti raspunda!
Succes la scoala, puiului tau!
P.S. De asemenea, o scoala foarte buna, cu performante vizibile ale elevilor, este Scoala cu clasele I - VIII nr.81, de pe strada Nerva Traian, sectorul 3.