Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

As avea si eu nevoie de informatii cu privire la scolile generale din Militari - Dr. Taberei.
Ma intereseaza foarte tare pareri despre aceste scoli si bineinteles recomandari.

_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simbasceanu spune:

Buna ziua,
ma intereseaza si pe mine scoala 7 si as vrea sa stiu cum este de la d-voastra, asta daca ati reusit transferul.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credox spune:

Vreau sa-mi inscriu fetita la Sc nr 7 Baneasa si as vrea sa-mi recomanda-ti o invatatoare buna care preia clasa intai in 2011 si vreau mai multe detalii despre scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

N-a raspuns nimeni despre Sc. 279 "Sf.Arhangheli Mihail si Gavril" din Drumul Taberei, asa ca incerc sa o readuc in actualitate.
As mai dori daca stie cineva informatii si despre Sc. 172 "Sf.Andrei".
M-ar interesa despre nivelul scolilor, eventual si clasele 5-8, invatatori, orice e bine venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flor72 spune:

Ma intereseaza si pe mine daca cineva poate sa ma ajute cu informatii despre scoala generala din cadrul Colegiului N Iorga. M-am mutat de curand in zona si am doua fetite care din toamna lui 2011 vor fi in clasa a aIIIa si in clasa a V a. Stie cineva o in vatatoare buna si daca clasele V/VIII invata dimineta?Trebuie sa fac transferul din sect 3 unde am locuit si nu stiu daca scoala este OK sau exista altceva mai bun in zona.Va rog , orice informatie ma poate ajuta. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitulica spune:

Buna ziua!
Si noi vom incepe scoala in toamna 2011 si dorim o recomandare pentru o d-na invatatoare de la liceul Ion Barbu.
Multumim mult si steptam recomandari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Buna tuturor

stie cineva unde scrie cum se face arondarea strazilor la scoli? ma intereseaza un act oficial, iar pe net am gasit doar ca e atributia inspectoratului, insa cei de acolo nu stiu sau nu vor sa-mi spuna unde scrie.

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama radului spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrueduard

Noi suntem in clasa I, la Jose Marti (56)

Buna ziua
De doua saptamani tot incerc sa gasesc ceva...orice...legat de Scoala 56...insa ceva din interior...Baietzelul meu va incepe scoala in toamna...si as vrea tare mult sa-l inscriu la 56.Ma puteti ajuta cu mai multe informatii?...cunoasteti vreo invatatoare cumsecade care preia clasa I in aceasta toamna?...Imi cer scuze ca dau buzna cu atatea intrebari dar ca orice mama am nevoie de cat mai multe informatii despre scoala unde va invata baietzelul meu...si unde mai mult ca sigur si fratiorul sau peste un an...
Multumesc frumos
Miky

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mima_bulina

Citat:
citat din mesajul lui rdeiu

Salutare,

Desi citesc de cativa ani forumul, nu mi-am luat niciodata inima in dinti sa si scriu...Asa ca bine va gasesc dragi parinti!
Am vazut ca exista interes pt soala 88 si eu sunt disperata ca pana luni trebuie sa gasesc o invatatoare sa-l inscriu pe baiatul meu...in clasa a 4-a (transfer din FOcsani) si respectiv sa continue cu aceeasi invatatoare si fata mea care ia scoala de coada in toamna....Draga "danacaltan" te-ai hotarat la ce doamna iti inscrii copilul??
Inca ceva...ti s-a spus de la secretariat ca vor face obligatoriu franceza sau nu te-a interesat aspectul?

Multumesc anticipat de lamuriri...
mama 2 bucati copii ( 10 ani si 6 ani):))
Citat:
citat din mesajul lui danacaltan

Citat:
citat din mesajul lui CORNELIAP33

V. Erica Scoala 84 este cea de pe Calea Vitan la intersectia cu Mihai Bravu. Pe criteriile de evaluare stabilte mai pe la inceputul subiectului proportia copiilor cu medie peste 9 la admitere este de 7,93% - mult prea putin!!!
Poate ca ar trebui sa ne orientam spre 195 sau 88, desi acum nu mi-e prea clar pe unde se gasesc, dar se pare ca nu prea departe. Pana la urma nici 79 nu ar fi asa departe. Criteriul care insa m-ar ajuta sa ma decid ar fi o invatatoare super ok, si asta nu doar pe criterii de "popularitate", indiferent cum a fost dobandita aceasta popularitate.
Deci fetele cu scolari puteti recomanda o invatatoare profesionista, la una dintre scolile de mai sus, pentru sau 2009???? Sau macar daca e vreuna pe care n-o recomandati, dati macar un PM sa ne ferim.
Numai bine va doresc.
V. Erica daca in cautarile tale gasesti vreo invatatoare cum se cuvine, spune-mi si mie. Voi face si eu la fel!

Subscriu la aceasta solicitare, fetelor va rog frumos sa-mi transmiteti si mie mesaj cu CEA MAI BUNA INVATATOARE de la SCOALA 88.

Multumesc anticipat.

Danny mama & Vladutz fiul

Daca ati aflat ceva in legatura cu scolile 88 si 195, va rog si eu sa scrieti pe site. Si eu am o fetita care urmeaza sa mearga la scoala si am in vedere cele doua variante. Nu am reusit sa aflu inca, un nume de invatator bun, la una dintre ele.

Si noi cautam invatatoare, dar pentru anul scolar 2012-2013, adica nu din toamna asta, ci a anului viitor. Stiu ca mai avem timp, insa pana atunci prospectez piata, nu-mi place sa raman pe ultima suta de metri. Daca aveti informatii despre scoala 88 sau alte scoli bune din zona Dristor, va rog si eu sa ne dati detalii despre ce stiti.
Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna seara
daca poate sa ma jute si pe mine cineva cu niste informatii v-as fi recunoscatoare,in primul rand vreau sa intreb daca copilul meu implineste 6 ani in septembrie anul acesta dar stie sa scrie cu litere mari,sa citeasca cursiv si chiar sa faca operatii simple matematice(nu l-am invatat eu special,a prins din zbor) ar fi mai bine sa il dau anul aacesta la scoala? sa il mai las sa copilareasca? dar in acelasi timp imi este frica la anul sa nu fie deja prea usor pt el si sa se plictiseasca rau

Si ma intereseaza orice informatie legata de scoala de la "Ion Barbu" daca ati aflat ceva despre invatatoare,de anul acesta sau de anul viitor
poate cei care au deja copii la scoal ma pogt ajuta cum este mai bine sa fac pt copilul meu daca sa il dau anul acesta sau la anul
va multumesc din suflet

Mergi la inceput