Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare

Raspunsuri - Pagina 41

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_vise spune:

Multumesc pt raspuns!!!Sunt cam atehnica,dar stiu ca am primit mesaj pe mail de la colegele de forum.Este ffff posibil ca doamna invatatoare a nepotului tau sa ia cls 1 in 2011 deci sunt fffffff interesata de impresii.Stiu ca vor fi doar 2 clase de cls 1.Ozi buna si tinem leg pe mail!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Imi poate da cineva mai multe detalii despre scoala 92 si scoala 112? Sunt cele mai aproape de noi si tare bine mi-ar prind o parere in plus.

Multumesc

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theseea spune:

buna fetelor,

am un of ca orice mamica. in 2011 mergem la scoala. din motive de trasee parinti si gradinita frate mai mic am decis sa il inscriem la scoala 114 din buc. pana aici toate bune insa nu stiu la cine. David al meu e timid si in plus e si stangaci. ce sfat imi dati.

Locuim in zona razoare iar David acum este la gradi (aceeasi zona cu scoala) Tudor fratele mai mic va fi preluat de educatoare lui David ca generatie noua de pici. Am ajuns aici cu gradi ca in alte parti mai aproape de casa nu am gasit locuri iar aici e langa jobul lui tati, adica are cine sa fuga la pranz sa ia copilu de la scoala.

de asemenea tot de pe net care ar fi invatatoarele care anul acesta au clasa a 4a la scoala 114:

4a Dumitrache Artemiza
4b Iosif Florentina
4c Iordache Stoiana
4d Lela-Holban Virginia
4e Brad Madalina
4f Calota Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monip spune:

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu informatii despre scoala primara din cadrul liceului Eminescu,sector 4?E cea mai apropiata de bunicii care trebuie sa-l ia de la scoala,asa ca am vrea sa-l inscriem acolo pt toamna 2011. Am auzit ca ar avea si o clasa de germana intensiv?Ce presupune acest program la clasa1?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbel spune:

Salut tuturor membrilor!
Suntem la grupa pregatitoare si toamna viitoare mergem la scoala.
Locuim in zona Dristor si o scoala buna pe aici,din cate am aflat, ar fi scoala 80.Am si cateva nume de invatatoare,dar pana una alta as vrea sa stiu daca vreunul din voi are vreun pitic la aceasta scoala si daca intr-adevar e buna scoala.Poate asa aflu din surse sigure nu din auzite.
Stiti ca pe masura ce intrebi mai multe persoane, tot atatea pareri afli din experientele lor sau auzite si nu as vrea sa ma ghidez dupa astfel de pareri auzite la a 3-a mana.
Va multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Imi poate spune cineva ceva despre scoala 150 Sf. Elefterie? Anul viitor incepem scoala... multumesc anticipat

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreda spune:

Buna fetelor!
Ma intereseaza sa-mi recomandati pt. anul viitor, 2011,la Sc. 79, o invatatoare nici foarte severa, nici foarte ingaduitoare, pretentioasa in ceea ce priveste rezultatele elevilor, exigenta dar sa si lucreze cu elevii. Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniellaz spune:

Buna ziua,
as dori, daca poate cineva sa ne spuna care sunt d-le invatatoare de la Scoala nr. 170 Geo Bogza care au clasa a patra....deci din anul 2011 vor lua clasa 1 si care credeti ca este cea mai apropiata de copii, cu un spirit didactic cat mai reusit.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladinc spune:

Buna fetelor,

Sunt noua si de aceea va rog sa ma ajutati cu mai multe date despre Scoala Centrala:il inscriu pe baietelul meu in in cls.1,anul 2011-2012,de aceea va rog sa-mi spuneti la ce invatatoare pot obta,daca scoala are semiinternat,de asemenea daca se doarme-pentru ca avem mari probleme daca nu dormim la pranz,etc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana100 spune:

va rog frumos daca puteti sa-mi dati relati despre scoala 130 bucuresti.Anul acesta trebuie sa ne inscriem in clasa 1 si nu cunoastem pe nineni care sa ne ofere relatii despre invatatoarele care sunt bune ,after school...etc.Abia ne vom muta in primavara in zona.Va multumesc anticipat

Mergi la inceput