Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare
Raspunsuri - Pagina 40
silviu3 spune:
Buna ziua tuturor!!!
Din pacate nu pot sa recomand nici o invatatoare pentru ca nu cunosc.
pot sa va recomand cu mana pe inima sa ocoliti scoala 164.Aici violenta este acceptata fara probleme de catre conducere. aici sunt copii care vin la scoala cu cutite inca din clasa a 2 a.Acum un an in incinta scolii s-a produs si un viol.Mai sunt multe de spus dar nu vreau sa va plictisesc ci doar sa va previn.Va scriu aceste lucruri in cunostinta de cauza(copilul meu a fost elev in aceasta scoala).
Bafta tuturor!
Moss spune:
Buna ziua tuturor,
Ne pregatim si noi cu mari emotii pentru clasa I, 2011 - 2012. Spun ne pregatim pentru ca, neoficial, au inceput deja inscrierile in anumite scoli.
Intrebarea mea catre voi este una simpla si fireasca: ce feedback-uri aveti cu privire la scoala nr 49, Vatra Luminoasa.
Orice mic amanunt este binevenit.
Va multumesc si succes !
Cristina
adipapazi spune:
buna, sunt o matusa interesata de scoala primara a nepoatei ei. va intra la scoala in toamna urmatoare, deci in 2011. cine ma poate ajuta cu informatii despre sc. 17 pia bratianu sau sc.11 Ion heliade radulescu?
ma intereseaza daca stiti ce invatatoare vor lua clasa I la anul si daca aveti vreo experienta cu ele.
multumesc
Adi +29 cu si
cami_vise spune:
Buna!Am vazut ca esti informata v-a -vis de sc 11,stii cumva si ce invatatoare vor lua clasa 1 in 2011??M-ar ajuta orice informatie imi poti da despre ac scoala.Cam ce inseamna ca este scoala de fite??Multumesc!!!
iepurasu2010 spune:
Sal'
Ai putea sa dai cateva detalii de ce se intampla acolo, impresii personale,profesori, etc?
Stiu ca nu a trecut mult timp din anul scolar, dar ma gandesc ca ti-ai facut o idee!
Mersi mult.
Iepurasu
Ela2001 spune:
myky1996 poti sa-mi spui daca acum este directoare la sc. 81 aceeasi care ti-a cerut spaga pt inscriere?
Sunt si eu interesata de scolile 81 (f aproape de casa) si 97.
Poate cineva sa-mi recomande o invatatoare buna, care anul acesta are cl. a IV-a?
Fania spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_vise Buna!Am vazut ca esti informata v-a -vis de sc 11,stii cumva si ce invatatoare vor lua clasa 1 in 2011??M-ar ajuta orice informatie imi poti da despre ac scoala.Cam ce inseamna ca este scoala de fite??Multumesc!!! |
Faci o alegere foarte buna cu scoala 11, nepotul meu este in cls. IV-a si are o invatatoare foarte buna. Activeaza-ti adresa de e-mail si-ti pot da mai multe informatii.
[poze]
cami67 spune:
Sunt mamica unui baietel care va intra din toamna anului viitor (2011) in clasa 1.
Noi stam in Crangasi.
Va rog frumos sa-mi recomandati o invatatoare buna care acum are clasa a 4a la Liceul Marin Preda, sau la Scoala 17 sau la Liceul Nicolae Iorga.
Multumesc mult.