Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare
Raspunsuri - Pagina 44
LYADA spune:
P.S. De asemenea, o scoala foarte buna, cu performante vizibile ale elevilor, este Scoala cu clasele I - VIII nr.81, de pe strada Nerva Traian, sectorul 3.
Nicoleta,
despre clasele 5-8 la sc 81 stii ceva? cum sunt generatiile actuale de profesori? ce e neplacut la scoala asta este ca nu au sala de sport, e in constructie de cativa ani
MIRCLAU spune:
buna ziua
ceva actualizari? o scoala buna in sectorul 5?sunt intr-o mare dilema intre 150,280 si liceul"ion barbu"
ma poate ajuta cineva cu informatii proaspete,noua ne trebuie pt la anul dar oricum trebuie sa ma interesez de pe acum unde si cum
va multumesc mult
Alemam spune:
Despre ciclul primar de la Liceul Lovinescu aveti detalii? Mi-a fost recomandata o invatatoare de la acest liceu: Mosteanu Florenta. Am inteles ca este una dintre invatatoarele care va prelua clasa I in anul scolar 2012-2013.
As fi tare recunoscatoare daca m-ati ajuta.
Despre scolile private ce pareri aveti: Scoala Finlandeza, Ada School, Pro Ingenio?
Din pacate, noi avem experiente urate cu gradinitele private, motiv pentru care am decis sa urmam o scoala de stat. Personal, cred ca omul sfinteste locul. Poti gasi un pedagog bun atat la stat, cat si la privat.
monica-elizabet spune:
Mirela anul viitor termina cls IV Alex si d-na lui(Vornicu Anda) o sa ia cls I nu sti ce rau mi-a parut ca nu s-a nimerit sa intre si Ruxi tot la dansa...e un Om deosebit...un cadru didactic cum rar mai intalnesti in zilele noastre... si pe tine si pe pitici
am uitat sa zic...scoala e 280
PetRadu1 spune:
Referitor la After School Scoala 97, din Tineretului:
- se desfasoara in scoala foarte probabil cu invatatoarea de la clasa (in cel mai rau caz cu o invatatoare de la clasa I din scoala;
- masa la restaurantul De Cartier (150 m de scoala), mancare pregatita special pentru copii;
orar: 12-13:30 Masa de pranz
13:30-15:30 pregatirea lectiilor
15:30-18 cursuri optionale (informatica, engleza, atelier de creativitate, jocuri si miscare in aer liber, sport).
La sport se face baschet in sala de sport a scolii.
Toate acestea pentru 760 lei pe 4 saptamani (20 de zile lucratoare)
anndrina spune:
Buna seara,
Baietelul meu intra la scoala in toamna lui 2012. Ne-am hotarat sa mergem la Sc 79, doar ca ne este foarte greu sa alegem invatatoarea, nici severa, dar nici prea ingaduitoare...... Am auzit despre parinti care se plang de volumul mare de teme pentru acs (la unele dintre invatatoarele acestei scoli, din pacate nu stiu numele), altii ca sunt obligati la meditatii inca din cls I-IV pentru a fi in gratiile invatatoarei. Stie cineva o invatatoare (ca pentru copilul ei) ce va lua clasa I in 2012?
multumesc pentru orice comentariu
bumbita spune:
stie cineva daca scoala 70 din bucuresti are after school? orice informatii / detalii legate de o invatatoare buna ce ar prelua clasa I la anul, mi-ar fi de mare ajutor...multumesc frumos!!!
Alemam spune:
Dar o invatatoare care preia clasa I, 2012-2013 la Scoala nr.172 Sfantul Andrei, din Drumul Taberei stie cineva?
elenaalex spune:
Buna ziua , va rog daca aveti informati despre Liceul Cervantes am un baietel care intra in clasa I in anul 2012 Va rog recomandati mi o invatatoare , asi dori si pareri despre acest liceul mai degraba clasele 1-4