Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare
Raspunsuri - Pagina 36
madadum spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_vise Incerc din nou ...poate are cineva informatii despre invatatoarele care ar treb sa ia in 2011 clasa 1 la sc gen 11 si la colegiul german!!!Sau ce alta invatatoare care merita sa fie recomandata pt 2011 la o scoala din zona 1Mai,Titulescu,Gara de nord.Multumesc!! |
noi sintem la colegiul German, trecem cls a3a, spune-mi ce info vrei.
pentru intrarea in cls 1 se da test (cam 180 candidati/100-120 locuri).
madalina
grati.ela spune:
scala 97 re rezultate exceptionale la mai toate olimpiadele scolre, este disciplina, sunt profesori pasionati...
cami_vise spune:
Multumesc pt raspuns!!!Am baietelul la gradi germana si in ultima vrema ceea ce am aflat despre colegiul goethe nu prea m-a incintat...si cum la anul 2011 incepem scoala sunt intr-o mare dilema...!!!Deci as vrea sa stiu care parerea ta despre nivelul de preg de la ac scoala si ce invatatoare e mai dedicata si cine va lua clasa 1 in 2011...si multe altele ..as mai vrea sa aflu..!!!Daca iti e mai usor putem comunica pe mail,o zi buna!!
Noa spune:
Am auzit ca se va desfiinta colegiul Goethe.Ca va ramane ca scoala obisnuita, iar clasele deja existente vor termina.Cert este ca nu va mai avea profilul pe care il are acum. Am inteles ca nu mai sunt finantati.
madyrizi spune:
citat din mesajul lui cpetre Va rog daca puteti sa-mi dati informatii despre scoala 178. Cati copiii sunt? Am sanse sa transfer copilul in clasa a 6-a? Cum sunt profesorii de la 5-8? |
imi cer scuze ca raspund cu intarziere. am omis subiectul la citit.
la clasa a 6-a sunt multi copii. e cam pe limita. sunt aproape 30 de copii in clasa. aveti sanse de transfer doar daca copilul nu are probleme de disciplina (nota scazuta la purtare) si medie generala buna. se face o departajare in functie de acestea daca sunt mai multe cereri si in functie de motivul transferului. cei cu apropiere de domiciliu sau schimbat domiciliul in circumscriptia scolii au prioritate.
profesorii sunt ca la orice scoala. la clasele a 6-a sunt diriginti buni, care coopereaza cu parintii foarte bine. in rest nu pot sa dau alte detalii pt. ca nu s-a facut inca incadrarea profesorilor pe clase pt. anul urmator.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
sofiabebe spune:
Ahaaa, deci aici era forumul de laudat scoli!!!! Il cautam si nu dadeam de el...
Io vreau sa laud scoala fie-mii, 197, in primul rand pentru calitatea exceptionala a invatatoarei (d-na Cojocia Elena), cat si pentru gradul de implicare a conducerii, dar si a comitetului de parinti, in problemele legate de administrarea generala, in toate privintele, a scolii.
Cui intra anul acesta la scoala ii recomand pe doamna Luminita Sturza, dar nu cred ca mai primeste inscrieri demuuult! Poate doar cu interventii... speciale, nu stiu...
Profesorii sunt buni, anul asta nu stiu rezultatele la teze sau teste ce sunt ele, dar anul trecut, din 100 de copii 90 aveau medii peste 9!!!!! Toti promovati, bineinteles! Scoala a fost prima pe sector si a 5-a pe municipiu, ca rezultate la invatatura, teste si concursuri.
In rest, la anul ma pregatesc si eu sa inscriu baietelul, care intra la pregatitoare acum, si caut o doamna care ia clasa a 4a... trebuie sa mai sap, ca inca nu am aflat-o cu siguranta...
Toate cele bune si mult succes tutror,
enculescu spune:
codman: "deci se merita la o scoala un pic mai departe dar mai buna...o fi atat de rea 81?"
Nu e rea, e chiar o scoala foarte buna!
http://scoala81bucuresti.ro
enculescu spune:
citat din mesajul lui codman eu oscilez intre scoala 97 si 81 - l-am inscris de fapt la 97 pe considerentul ca e mai buna ca rzultate, performante dar..un mare dezavantaj e acela ca e un pic mai departe de casa - 20 de minute de mers pe jos..pe cand 81 e la vreo 5 minute distanta...ma roade dilema asta...ce m,a sfatuiti...sa il mut totusi la 81 sau sa il las la 97? |
Daca e deja la 97 inscris, nu-l mai transferati. 20 de minute in plus sau in minus chiar nu conteaza! Ambele scoli sunt foarte bune! LA FEL DE BUNE!