Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare
Raspunsuri - Pagina 35
claujro spune:
Acceptul de la scoala din Bucuresti si foaia matricola si acceptul de la scoala de unde pleaca. Cel mai bine va spune scoala din Bucuresti.
cami_vise spune:
Cine imi poate recomanda o invatatoare careia sa ii mai placa meseria,copii avind in vedere conditiile actuale???!!!!Ma intereseaza pt anul scolar 2011-2012 in zona gara de nord,1mai,titulescu pt clasa 1.De asemenea daca stie cineva cine treb sa aiba clasa 1 la sc 11 si m-ar ajuta si ceva inf despre colegiul german .Am un baietel care face germana si care in 2011 intra clasa 1.Multumesc pt informatii!!
cami_vise spune:
Incerc din nou ...poate are cineva informatii despre invatatoarele care ar treb sa ia in 2011 clasa 1 la sc gen 11 si la colegiul german!!!Sau ce alta invatatoare care merita sa fie recomandata pt 2011 la o scoala din zona 1Mai,Titulescu,Gara de nord.Multumesc!!
carmen_vlad spune:
Stie cineva la ce scoli se face si limba germana? scoli doar din Sectorul 3
Multumesc de raspuns
madyrizi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihail87u V#259; rog mult de tot dac#259; #537;ti#539;i s#259;-mi spune#539;i ce proceduri trebuiesc îndeplinite pentru a transfera un copil din provincie într-o #537;coal#259; general#259; din Bucure#537;ti? |
mergeti la scoala unde vreti sa transferati copilul cu o cerere (de obicei au ei un tipizat) si asteptati sa va dea acordul in scris pt. transfer. dupa aprobare, secretara va da o hartie (adresa se numeste) prin care se cere foaia matricola. cu cererea aprobata si adresa prin care se cere foaia matricola mergeti la scoala de unde vreti sa-l transferati. aici se va pune acordul de transfer pe cererea pe care ati dus-o si vi se va da foaia matricola. foarte important este sa luati si fisa medicala a copilului. este absolut necesara la scoala unde se va transfera.
succes!!!
atentie: teoretic aceste transferuri se fac in timpul vacantelor si numai cu acordul consiliului de administratie al scolii. practic, daca scoala are nevoie de copii, acordul se da si numai de director in orice perioada, cu specificarea unui motiv de transfer gen schimbare de domiciliu.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
madyrizi spune:
daca cineva vrea informatii legate de scoala 178 din sectorul 1, va ofer cu mare drag.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
julia23 spune:
Stie cineva ceva despre 279 din Prel. Ghencea?Noi incepem acolo din toamna,am vazut scoala,mi-a placut f. mult dar as dori sa stiu cate ceva despre invatatoare,si eventual alte informatii.
cpetre spune:
Va rog daca puteti sa-mi dati informatii despre scoala 178. Cati copiii sunt? Am sanse sa transfer copilul in clasa a 6-a? Cum sunt profesorii de la 5-8?
codman spune:
eu oscilez intre scoala 97 si 81 - l-am inscris de fapt la 97 pe considerentul ca e mai buna ca rzultate, performante dar..un mare dezavantaj e acela ca e un pic mai departe de casa - 20 de minute de mers pe jos..pe cand 81 e la vreo 5 minute distanta...ma roade dilema asta...ce m,a sfatuiti...sa il mut totusi la 81 sau sa il las la 97?