Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare
Raspunsuri - Pagina 37
monip spune:
Stie cineva, pentru inscrierea la clasa 1 la scoala 79, pentru 2011 cand trebuie sa incep sa ma interesez? Inscrierile oficiale incep in februarie..ar trebui sa ma interesez mai inainte?
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monip Stie cineva, pentru inscrierea la clasa 1 la scoala 79, pentru 2011 cand trebuie sa incep sa ma interesez? Inscrierile oficiale incep in februarie..ar trebui sa ma interesez mai inainte? moni |
DA
Multe din invatatoare au deja lista completa .
Nu sunt in acea scoala dar am prietene ce si-au inscris copiii acolo cam cu un an si jumatate inainte, chiar 2
monip spune:
Vai de mine! Sa inteleg ca deja s-au completat locurile la clasa I la 79? Dar nu trebuie sa vorbesti mai intai cu directoarea?
madyrizi spune:
daca locuiti in circumscriptia scolii aveti sanse sa va inscrieti copilul. mergeti imediat ce se anunta la avizierul scolii ca se incep inscrierile (daca se poate chiar in prima zi de inscrieri la prima ora) si depuneti actele cu nr. de inregistrare. nu acceptati nici un refuz verbal. totul sa fie in scris. si musai nr. de inregistrare.
succes!!!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.andreibabyfashion.shopmania.biz
Laurina spune:
Salutare!
Ma puteti ajuta va rog cu o parere despre Scoala de Arta "Iosif Sava", sector 1? Baietelul meu va incepe in 2011 scoala si as vrea sa il dau la aceasta scoala la arte plastice.
Multumesc!
Anuska22 spune:
Buna,
Fetita mea incepe scoala in 2011 si am inceput cautarile pentru o scoala din sect 1, noi avand domiciliul in Otopeni . Poate cineva sa imi dea o recomandare pentru o scoala cu afterschool, semiinternat, pentru o invatatoare anume ?
Am citit despre scoala 11, dar am inteles ca se patrunde foarte greu acolo si nici nu are afterschool .
Multumesc !
grati.ela spune:
anul acesta la admiterea in liceu ceio de la scoala 11 au avut un rezultat exceptional: 60/72 de candidati cu media peste 9!!!
Anuska22 spune:
Dar de liceul Al. Vlahuta pentru clasele I-IV stie cineva ceva ?
Nu gasesc pe nicaieri impresii despre ce inseamna clasele primare la aceasta scoala .
Multumesc 1
Tati_2000 spune:
are cineva informatii despre scola 7 din Baneasa?Vreau sa mut copilul de la scoala nr.12 Aviatiei. acolo dupa parerea mea nu este concurenta. Cum sunt profesorii pentru clasa a VI-a.
Daria spune:
Cunoaste cineva scoala 59 "Dimitrie Sturdza"? Nu am gasit niciun mesaj despre aceasta scoala.