Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare
Raspunsuri - Pagina 31
nicolstoy spune:
Buna seara,
Ne pregatim de mers la scoala in toamna.Cum stam in zona Matei Ambrozie am optat pt sc 88.
Daca aveti informatii proaspete,daca mai sunt persoane care isi dau copilul in clasa I aici , dati un semn.
tigrutz spune:
Buna,
intreba cineva de scoala 129 Elena Farago, din sectorul 4 (imi cer scuze, n-am retinut cine )...
desi este o scoala de cartier, este extrem de multa disciplina, curatenie, se pune foarte mult accentul pe calitatea sistemului de invatamant....
Stiu ca acum directoare este o profesoara de matematica, Nitu sau Nita, pe vremea cand aveam eu legaturi cu scoala, directoare era Mangaru de romana( pt cine cunoaste) si-mi aduc aminte ca in pauze, cu 1 minut inainte de a suna, intra directoarea in cancelarie si ruga profesorii sa mearga la clase. Profesorii fac cu sfintenie de serviciu pe scoala, elevii au uniforme, se intra foarte des in inspectie la ore, se fac evaluarii ale profesorilor, si un amanunt f important, nici chiar parintii nu pot intra oricand in scoala fara a prezenta un act de identitate, asta in cazul in care au o situatie urgenta de rezolvat, pt ca in general, daca vrei sa vb cu invatatoarea sau diriginta copilului, sunt anumite zile si ore cand o poti face, totul este foarte organizat.
Imi pare rau ca m-am lungit atat...sper sa va fie de folos informatiile
ManuBubu spune:
pentru Bianahi,
te rog mentioneaza si numele de familie al invatatoarei de la 196. Avem si pentru seria 2010 - 2011 o invatatoare Cristina si am mai auzit numele asta dar nu stiu despre cine este vorba. Eu am 2 nume Toporanu si Ungheru
Mergem in toamna si caut invatatoare : bun pedagog si inteligenta. Sa atraga copii si sa nu-i omoare cu teme.
Apelul este adresat si celor care ma pot ajuta cu recomandarea unui astfel de om.
Multumiri
melany72 spune:
Eu vreau sa-mi inscriu copilul la scoala 96 din sectorul 4.Am ales-o pt ca are si program prelungit unde poate dormi ca sa putem sa facem temele odihniti acasa.
Am inteles ca sunt doua invatatoare pt anul acesta sa preia clasa intai.Stiti ceva despre aceasta scoala? a fost vreun copil de al vostru la program prelungit?
tigrutz spune:
Melany,eu am invatat o perioada la scoala 96 si,peste ani,m-am intors acolo, dar ca profa... Nu mai predau acum acolo.
din pacate nu stiu ce invatatoare vo lua anul acesta cls I, dar am sa incerc sa ma interesez si voi reveni. Oricum centrul de zi e foarte ok, mancarea buna, copilul poate face lectiile acolo supravegheat de invatatori\profesori...si din ce stiam la vremea respectiva, pretul era ok (pentru centrul de zi)
eld spune:
Noi vrem sa ne inscriem fetita pentru clasa I la Scoala 119 Vasile Voiculescu. Scoala arata bine, a fost renovata, dar nu stiu nimic despre invatatoarele care vor lua in septembrie clasele I.
Imi puteti recomanda o invatatoare? Stiti cand incep inscrierile?
pojogam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgi_ignat Chiar nu reusim sa cooptam pe forum vreun parinte al unui elev de la Scoala nr. 11 "I.H. Radulescu", sa ne spuna si noua cate ceva despre invatatoarele care vor avea la anul clasa I? Sau aspecte particuale legate de inscrierea la aceasta scoala? Astept mesaje si in privat, daca informatiile nu pot fi postate in public. Inca o data multumiri pentru cei care isi fac timp sa imi raspunda. Georgiana |
Buna
eu sunt o mamica la fel de interesata de aceasta scoala si pot sa-ti impartasesc din experienta mea, incercand sa-l inscriu acolo:
cerinte particulare nu sunt in mod oficial, domana director este foarte draguta si deschisa la discutii, insa mi s-a spus ca e foarte tarziu cu inscrierea (asta pe date de 6 ian) ca au deja liste multe tare, au doar 3 clase de I a si numarul maxim de copii in clasa este de 25. Eu mai trag sperante ca as putea sa-l inscriu insa inintea mea, a intrat d-na Norica Nicolae- deputat si mi-a dat de gandit cam care e nivelul de acolo...
desi scoala respectiva aduna copii cu parinti destul de bine situati material, profesorii si invatatorii sunt foarte buni.
cami28 spune:
Dragi mamici care aveti copilasii la sc 280 in sect 5, imi puteti spune cate ceva va rog frumos despre d-nele invatatoare Miu si Dinu? AM inteles ca termina acum o serie si din toamna preiau boboceii de cls 1. Va multumesc frumos!
liliana36 spune:
Buna dimineata,
Sunt mamica unui baietel care va merge la scoala in toamna. Mentionez ca locuim in sectorul 6 mai exact in Dr. Taberei si ma intereseaza scoala Lovinescu.Daca cineva are informatii despre aceasta scoala, mai exact despre invatatoarea Voicescu Ramona sau o alta invatatoare buna dati un mesaj. Va multumesc frumos si astept mesajele dumneavoastra.
danacaltan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CORNELIAP33 V. Erica Scoala 84 este cea de pe Calea Vitan la intersectia cu Mihai Bravu. Pe criteriile de evaluare stabilte mai pe la inceputul subiectului proportia copiilor cu medie peste 9 la admitere este de 7,93% - mult prea putin!!! Poate ca ar trebui sa ne orientam spre 195 sau 88, desi acum nu mi-e prea clar pe unde se gasesc, dar se pare ca nu prea departe. Pana la urma nici 79 nu ar fi asa departe. Criteriul care insa m-ar ajuta sa ma decid ar fi o invatatoare super ok, si asta nu doar pe criterii de "popularitate", indiferent cum a fost dobandita aceasta popularitate. Deci fetele cu scolari puteti recomanda o invatatoare profesionista, la una dintre scolile de mai sus, pentru sau 2009???? Sau macar daca e vreuna pe care n-o recomandati, dati macar un PM sa ne ferim. Numai bine va doresc. V. Erica daca in cautarile tale gasesti vreo invatatoare cum se cuvine, spune-mi si mie. Voi face si eu la fel! |
Subscriu la aceasta solicitare, fetelor va rog frumos sa-mi transmiteti si mie mesaj cu CEA MAI BUNA INVATATOARE de la SCOALA 88.
Multumesc anticipat.