Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

scoala 5 in niciun caz si activeaza-ti pagina personala, da o adresa de mail sa primesti si mesaje private.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

scoala 5 in niciun caz si activeaza-ti pagina personala, da o adresa de mail sa primesti si mesaje private.

la sc 5 te referi la calasa de step sau in general ? si de ce nu ?

Mergi la inceput

ma refer in general si am inteles ca nu mai este ce se pretindea odata, candva ca ar fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbutunoi spune:

Buna ziua,
As avea si eu nevoie de o recomandare de invatatori care vor lua clasa I in sept anul acesta la scoala 194 - Marin Sorescu sau 190 - Marcela Penes, ambele in sector 4.
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

si eu as vrea info despre 197 pls (si 172, 59, 279) despre invatatoare (pe pm de preferat).

multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxi2003 spune:

Are cineva informatii despre invotatoarele (invatatorii)de la scoala 179? in toamna acestui an incepem si noi scoala si vom merge la aceasta scoala pentru ca este aproapa de noi.
Mulumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jbandol spune:

stie cineva care sint invatatoarele (sau macar pe cite una) care vor lua clasa I din 2010 la scoala 79 din bucuresti? ce parere aveti de ele? am auzit deja de doamna Camelia Burlan. multumesc. Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 01milupa24 spune:

Eu am fetita in clasa 1 la scoala 118, sunt f.multumita de d-na invatatoare.Util pt. cei care-si vor da copiii la scoala in 2013.
Mai este pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ma poate ajuta cineva cu informatii despre scoala 10 (Maria Rosetti)? Este ok? Invatatorii cum sunt?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

118?????

Mergi la inceput