Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rdeiu spune:

Salutare,

Desi citesc de cativa ani forumul, nu mi-am luat niciodata inima in dinti sa si scriu...Asa ca bine va gasesc dragi parinti!
Am vazut ca exista interes pt soala 88 si eu sunt disperata ca pana luni trebuie sa gasesc o invatatoare sa-l inscriu pe baiatul meu...in clasa a 4-a (transfer din FOcsani) si respectiv sa continue cu aceeasi invatatoare si fata mea care ia scoala de coada in toamna....Draga "danacaltan" te-ai hotarat la ce doamna iti inscrii copilul??
Inca ceva...ti s-a spus de la secretariat ca vor face obligatoriu franceza sau nu te-a interesat aspectul?

Multumesc anticipat de lamuriri...
mama 2 bucati copii ( 10 ani si 6 ani):))

Citat:
citat din mesajul lui danacaltan

Citat:
citat din mesajul lui CORNELIAP33

V. Erica Scoala 84 este cea de pe Calea Vitan la intersectia cu Mihai Bravu. Pe criteriile de evaluare stabilte mai pe la inceputul subiectului proportia copiilor cu medie peste 9 la admitere este de 7,93% - mult prea putin!!!
Poate ca ar trebui sa ne orientam spre 195 sau 88, desi acum nu mi-e prea clar pe unde se gasesc, dar se pare ca nu prea departe. Pana la urma nici 79 nu ar fi asa departe. Criteriul care insa m-ar ajuta sa ma decid ar fi o invatatoare super ok, si asta nu doar pe criterii de "popularitate", indiferent cum a fost dobandita aceasta popularitate.
Deci fetele cu scolari puteti recomanda o invatatoare profesionista, la una dintre scolile de mai sus, pentru sau 2009???? Sau macar daca e vreuna pe care n-o recomandati, dati macar un PM sa ne ferim.
Numai bine va doresc.
V. Erica daca in cautarile tale gasesti vreo invatatoare cum se cuvine, spune-mi si mie. Voi face si eu la fel!

Subscriu la aceasta solicitare, fetelor va rog frumos sa-mi transmiteti si mie mesaj cu CEA MAI BUNA INVATATOARE de la SCOALA 88.

Multumesc anticipat.

Danny mama & Vladutz fiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Caprioara

am cautat si eu scoala ce ma intereseaz, nr 174 din sect 6 si chiar eram curioasa sa vad ce scor are. am calculat si mi-a dat 42% cu medie peste 9 (sunt 41 copii din 101, pt ca 1 din 102 nu s-a prezentat si l-am scazut). stiam ca e o scoala tare buna si acum vad ca e inca asa si ma bucur.
te rog frumos sa o treci si pe ea in lista scolilor din sect. 6.

Multumesc tare mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadi spune:

Shobo, te rog, poti sa-mi recomanzi si mie o invatatoare care ia la toamna clasa I la sc. 174 intrucat urmeaza sa-mi inscriu copilul si nu cunosc niciuna. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Sc. 30 "Grigorie Ghica Voievod": 48 din 122 elevi, 39,34%, este calculul facut pentru anul 2008-2009; Alte impresii tot astept sa citesc dar nimeni nu a postat nimic; Ma intereseaza un nume de de invatator/invatatoare care are acum clasa a treia; pe mine ma intereseaza pentru anul scolar 2011-2012, dar din informatiile culese la anul pe vremea asta ar trebui sa fie deja inscris; Multumesc anticipat, Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

Buna seara!

pe mine ma intereseaza ceva recomandari de invatatoare de la scoala 117-Lujerului, Militari (sect.6). daca credeti ca nu se pot posta astept informatii pe PM. as vrea sa aflu si aspectele negative...am inteles ca ar cam fi!

multumri anticipate de ajutor!

----------------------------------------------
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Buna seara!

Fetita mea va merge la scoala la anul 2011. Mai multe persoane ne-au recomdatat scoala 11, despre care am mai tot citit mesaje pe forum. Puteti sa imi recomadati o invatattoare pentru la anul , acum deci ar trebui sa aiba clasa a-3 a ?

Pentru cei care s-au inscris pentru anul acesta de cind ati facut inscrierea si cum ati procedat ? Eventual puteti sa imi dati raspunsul pe PM.

Multumiri anticipate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

revin si eu
stiti cumva o invatatoare buna la scoala nr. 186 /
Initial am vrut sa mergem la Liceul Vlahuta-pentru limba germna dar am inteles ca nivelul d pregatire e foarte slab asa ca m-am reorientat
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mima_bulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui rdeiu

Salutare,

Desi citesc de cativa ani forumul, nu mi-am luat niciodata inima in dinti sa si scriu...Asa ca bine va gasesc dragi parinti!
Am vazut ca exista interes pt soala 88 si eu sunt disperata ca pana luni trebuie sa gasesc o invatatoare sa-l inscriu pe baiatul meu...in clasa a 4-a (transfer din FOcsani) si respectiv sa continue cu aceeasi invatatoare si fata mea care ia scoala de coada in toamna....Draga "danacaltan" te-ai hotarat la ce doamna iti inscrii copilul??
Inca ceva...ti s-a spus de la secretariat ca vor face obligatoriu franceza sau nu te-a interesat aspectul?

Multumesc anticipat de lamuriri...
mama 2 bucati copii ( 10 ani si 6 ani):))
Citat:
citat din mesajul lui danacaltan

Citat:
citat din mesajul lui CORNELIAP33

V. Erica Scoala 84 este cea de pe Calea Vitan la intersectia cu Mihai Bravu. Pe criteriile de evaluare stabilte mai pe la inceputul subiectului proportia copiilor cu medie peste 9 la admitere este de 7,93% - mult prea putin!!!
Poate ca ar trebui sa ne orientam spre 195 sau 88, desi acum nu mi-e prea clar pe unde se gasesc, dar se pare ca nu prea departe. Pana la urma nici 79 nu ar fi asa departe. Criteriul care insa m-ar ajuta sa ma decid ar fi o invatatoare super ok, si asta nu doar pe criterii de "popularitate", indiferent cum a fost dobandita aceasta popularitate.
Deci fetele cu scolari puteti recomanda o invatatoare profesionista, la una dintre scolile de mai sus, pentru sau 2009???? Sau macar daca e vreuna pe care n-o recomandati, dati macar un PM sa ne ferim.
Numai bine va doresc.
V. Erica daca in cautarile tale gasesti vreo invatatoare cum se cuvine, spune-mi si mie. Voi face si eu la fel!

Subscriu la aceasta solicitare, fetelor va rog frumos sa-mi transmiteti si mie mesaj cu CEA MAI BUNA INVATATOARE de la SCOALA 88.

Multumesc anticipat.

Danny mama & Vladutz fiul

Daca ati aflat ceva in legatura cu scolile 88 si 195, va rog si eu sa scrieti pe site. Si eu am o fetita care urmeaza sa mearga la scoala si am in vedere cele doua variante. Nu am reusit sa aflu inca, un nume de invatator bun, la una dintre ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erolf76 spune:

Buna fetelor! Stie cineva ceva despre sc. 309 am nevoie de ajutor va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Buna fetelor,
Sunt mamica unei fetite care este in clasa I.
Pot sa va spun din experienta mea de mama a unei mici scolarite ca ceea ce intelege o mamica prin "invatatoare buna" poate fi in conceptia altei mamici o "invatatoare nu tocmai buna".
Asa se explica faptul ca nu se practica recomandari pentru o invatatoare sau alta la o anumita scoala.
In plus, sincer eu am luat legatura cu invatatoarea pe care am dorit-o pentru fetita mea atunci cand aceasta avea elevi in clasa a III-a, deci cu vreo 2 ani inainte de inceperea anului scolar in care urma sa incepem scoala...

Mergi la inceput