Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare
Raspunsuri - Pagina 33
ligeea spune:
revin pe forum cu o intrebare
stiti ceva despre scolile 7 sau 12 ?
Informatii despre invatatori siguranta copiilor , etc ?
Multumesc
nicolstoy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danacaltan
Subscriu la aceasta solicitare, fetelor va rog frumos sa-mi transmiteti si mie mesaj cu CEA MAI BUNA INVATATOARE de la SCOALA 88. Multumesc anticipat. Danny mama & Vladutz fiul |
Chestia cu ''cea mai buna invatatoare'' eu zic ca e discutabila, pentruca depinde f mult si de ceea ce astepti de la invatatoarea repectiva,depinde si de cum e copilul.
''Cea mai buna invatatoare'' poat fi zbir( a se citi severa si exigenta) si sa nu -si apropie f mult copii.
Parerea me este ca tebuie un echilibru .Sa fie placuta de copil, sa mearga cu placere la scoala, sa se poata impune in fata lor si sa - si faca treaba de invatator in adevaratul sens al cuvantului.
Daria spune:
Cunoaste cineva scoala nr. 59, Dimitrie Sturza, sector 6? Am vazut ca nu este trecuta pe lista. Ma intereseaza o invatatoare care are clasa a III-a la toamna.
lbelciug spune:
Dar despre scoala 205 - sect 6 langa cresa Compozitorilor - poate da cineva referinte? Multumesc.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
codman spune:
pe al meu lA-M inscris anul asta la 97 - din zona mea am auzit ca e cea mai buna - ar mai fi 81 de pe nerva traian dar cica e mai prost cotata, copiii mai neobrazati, 97 e mai spre timpuri noi - tineretului, 81 pe nerva..acum..sa fie cu noroc!
madyrizi spune:
vreau sa va impartasesc si eu experienta mea, de la scoala 174 din sector 6, unde am un elev de clasa I foarte norocos. are o doamna invatatoare echilibrata: nici f. severa, nici f. ingaduitoare, pretentioasa in ceea ce priveste rezultatul elevilor, exigenta dar si lucreaza mult cu ei. face ora suplimentara marti (neplatita) pt. elevii care nu au invatat inca sa citeasca pt. a ajunge la acelasi nivel cu ceilalti. este nepartinitoare si ii recompenseaza pt. succese.
si scoala arata ca si cum un om gospodar s-a ocupat de ea.
ana303maria spune:
Pentru zona Piata Minis, Titan, recomand scoala 21. In zona se afla scolile 94, 16, 199 si 21. Cele mai bune ar fi 21 si 199, insa recomand 21. Am mai multe prietene care au copiii aici si sunt foarte multumite de invatatorii si de profesorii din scoala.
7
ana303maria spune:
Pentru zona Piata Minis, Titan, recomand scoala 21. In zona se afla scolile 94, 16, 199 si 21. Cele mai bune ar fi 21 si 199, insa recomand 21. Am mai multe prietene care au copiii aici si sunt foarte multumite de invatatorii si de profesorii din scoala.
7
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lbelciug Dar despre scoala 205 - sect 6 langa cresa Compozitorilor - poate da cineva referinte? Multumesc. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) My Family |
Se formeaza doua clase I. La una din clase este un domn invatator, la cealata o doamna de vreo 30-40 ani.
crenguta113 spune:
Buna ziua tuturor
Sunt o mamica incepatoare cu acest stil de forum asa ca va rog sa fiti intelegatori . Am si eu o fetita care va merge la scola in toamna si am optat pentru scoala 280 din sectorul 5 ,poate cineva sa ma ajute cu pareri despre invatatoarele care preiau in tomna clasa I?
Avem posibilitatea sa aleg intre trei invatatoare : D-na Miu, D-na Negrea si D-na Nicolescu
va rog sa imi raspundeti
Va multumesc tuturo Crenguta