Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare
Raspunsuri - Pagina 11
nawel spune:
CHAN,multumesc mult ptr.de promptitudine.Te rog mult daca mai afli ceva intre timp,anunta-ma si pe mine.
matahut spune:
Nawel, sunt vreo 5 invatatoare. Eu le-am vazut anul trecut in septembrie cand m-am dus special pentru asta la festivitaea de deschidere a anului scolar (in curtea scolii 79). Sincer, nu mi-a placut nici una in mod deosebit la prima vedere. Trei dintre ele erau cam la 40-50 de ani si pareau cam acre, iar doua mai tinerele si destul de in regula (ca infatisare si comportament). Acum, depinde ce cauti.
Poti merge anul asta la serbarea de sfarsit de an (nu stiu cand au serbarea clasele a III-a sau daca o au in acelasi timp) sau in sept la serbarea de inceput unde le vei vedea sigur pe toate si vei putea sa iti faci o oarecare idee.
Cele mai bune inv se zvoneste a fi cea de la A, Radu Mihaela, si cea despre care ti-a spus deja Chan.
nawel spune:
Multumesc mult de tot,MATAHUT.Asa m-am gandit si eu sa procedez,sa merg la serbarea de sf.de an.D-na inv.RADU MIHAELA ce clasa are in prezent?Exista vreo sansa sa ia clasa 1 in 2009?
matahut spune:
quote:
Originally posted by nawel
Multumesc mult de tot,MATAHUT.Asa m-am gandit si eu sa procedez,sa merg la serbarea de sf.de an.D-na inv.RADU MIHAELA ce clasa are in prezent?Exista vreo sansa sa ia clasa 1 in 2009?
nawel
Pai, asta iti spun, ca Radu Mihaela are acum clasa a III-a si ca in sept 2009 va lua clasa I. E o inv foarte dorita sicred ca se intra greu in clasa dansei....
adi_dalma spune:
buna!
eu tot uitandu ma pe topul anului trecut am remarcat Sc 198 din Militari
wow!
Ce stiti de sc 7 din Baneasa?
melany72 spune:
WOW, bine ca v-am gasit!
Deschisesem un subiect despre scoli dar cineva m-a indreptat aici si bine a facut.Multumesc by the way...
Vad ca sunt topuri deja..
Pitica mea de abia a facut 5 ani, in iunie, dar as incerca sa o dau in 2009 la scoala...si de ce vine intrebarea voastra?...pentru ca la gradi, desi au activitati, au 2 educatoare bunicele (mai ales una noua anul asta) vad ca se cam bate pasul pe loc...si mi-e sa nu se plictiseasca inca 2 ani la gradi.Deci in toamna trecem in grupa mare de abia.
Stau in sectorul 4, am vazut recomandarile voastre (sc 79, 97..si 190).Din astea cea mai aproape mi-ar fi 190.Cum arata o stiu, ca acolo votez pe "minunatii" care nu au fost inca in stare sa stabileasca o lege a invatamantului clara ca sa nu ne mai zbatem atata ...nu arata bine, dar care o arata?
Afara are si un bazin, cica ar fi fost scoala sportiva, dar nu l-am vazut niciodata plin, adica vara..
Despre celelalte doua, hhmmmm, sunt nitel mai departe si eu am o problema...nu prea am cine sa-mi ia copilul de la scoala...ca sa zicem ca la dus e ok..stiti ceva, au semi-internat ca parca nu am citit nimic de asta.
Cel mai aproape imi este de fapt SCOALA CU CLASELE I-VIII NR 120 - Str MARTISOR NR 39 , dar nu va aud vorbind de ea deloc...una din educatoarele de la gradi, de alaturi de scoala, mi-a zis ca la clasele 1-4 ar mai merge la vreo 2 invatatoare(nu am nume ca va spuneam), dar pe urma dezastru...
O sa mai trec pe aici poate mai aflam cate ceva...nu e o idee rea cu dusul la inceput de an scolar...poate o fac si eu.Va tin la curent.
gabib spune:
Scoala 97 are semi-internat. Programul e 12-18, cu servirea mesei de pranz la un restaurant de langa scoala (mancare gatita), doua ore efectuarea lectiilor si alte 2 ore informatica, engleza, ed. fizica, jocuri si miscare. Pret 29 lei/zi. Pentru noi, a fost OK.
Un singur dezavantaj - copiii nu au unde se odihnii un pic dupa scoala.
Anul scolar trecut au fost grupe de cate 9-10 copii - la noi au fost toti din aceeasi clasa (cred ca a fost usor pentru doamnele care au supravegheat efectuarea temelor). La celelate doua grupe au fost copii din cate 2 clase I - insa supravegherea temelor a fost facuta de catre una dintre invatatoarele de la cele 2 clase (avantaj pentru copiii de la clasa).
loryi1974 spune:
Gabi,te rog,daca vrei sa-ti inscrii copilul la 97 ,nu esti in zona lor dar nici departe,ai sanse mai mari daca il dai la semiinternat?Din cate vad pretul se apropie de un after-school privat.
Si e musai sa stea pana la 18?Pana la 3-4 dupa-amiaza nu se poate?Patind desigur taxa intreaga.
gabib spune:
In 2007, (cand ne-am inscris noi in clasa I) nu am auzit sa fie probleme la inscriere( daca nu esti din zona de arondare; nu mi s-au impus "criterii de admitere"(aici e marea diferenta intre scolile 79 si 97).
Oricum, la fiica-mea in clasa, din 25 de copii, cred ca numai vreo 5 stau in zona.
De la semiinternat poti sa iei copilul la ce ora vrei (nu s-au facut reduceri de tarif decat daca copilul a lipsit mai mult de 5 zile!!).
Programul de supraveghere lectii se termina la 15,30, apoi erau inca 2 materii (una de 90 min si una de 60 min).
Pe mine m-a avantajat programul scolii cu semiinternat pentru ca in drum spre servici lasam fata la scoala, iar taica-su o lua la 17/18; nu am avut griji ca umbla de colo - colo (scoala-after school) cu microbuzul prin Bucuresti.
In mesajul anterior am prezentat si dezavantajele (in primele 2-3 saptamani de scoala, la ora 20 era deja adormita).
Trebuie tinut cont si de cat timp se pierde cu drumul prin Bucuresti, daca mai vrei sa faca ceva in plus/extrascolar (miscare, nu neaparat sport de performanta, lb. straine, dans, etc..).
La semiinternat la ed. fizica au intrat in tainele baschetului (scoala are o echipa de baschet puternica), iar dl. prof. Sandulache este un OM DE EXCEPTIE.; la informatica "m-am trezit" cu fiica-mea ca e premianta la concursuri de grafica pe calculator (la Palatul copiilor), desi acasa nu prea o "incurajam" sa stea in fata calculatorului; la lb. engleza se cam plictisea (pentru ca "lucram" in plus de 2 ori pe saptamana), dar nu-i strica sa repete; la jocuri si miscare au facut origami si au invatat jocuri de interior in perioada rece, iar cand s-a incalzit ieseau afara in curtea scolii si se jucau diferite jocuri.
Intre cei 10 copii are au stat impreuna la seminternat s-au legat prietenii, incat spre sfarsitul anului s-a ajuns sa stea la joaca in curtea scolii pana spre ora 19/19,30 - nu se lasau dusi acasa (nu se cunoasteau de la gradinita decat vreo 2 sau 3).