Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare
Raspunsuri - Pagina 10
XStyles spune:
Dupa ce am citit tot istoricul acestui subiect, tot nu m-am lamurit: scoala de cartier sau scoala de renume? Si daca-i scoala cu renume, cum trebuie sa arate aceasta?
Noi vom merge anul viitoar la Scoala, dar vreau sa ma asigur ca reusesc macar la scoala sa o duc acolo unde trebuie. Cu gradinita am cam dat-o in bara.
Rog sfaturi pt noi, muritorii de rand din sect.3.
Cu drag,
XStyles
iileana spune:
Banghelica, multumesc mult pentru detaliile despre scoala "Vasile Alecsandri"! Sigur ca este de actualitate, de-abia in toamna lui 2008 incepem scoala .
P.S. Asta m-a facut praf:
quote:
Originally posted by banghelica
A, sa nu uit, le vorbea de reincarnari si OZN-uri care vor veni ele, noi sa fim pregatiti
As ride, dar cred ca e de plins.....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
ATEZOR spune:
Pentru andi2mov
Eu am doua fete la Scoala 114 , este in general o scoala buna , depinde inda in ce clasa nimeresti.Fata mea cea mare este clasa a VIII a si a avut o invatatoare de nota 10 - TUDORIE DANIELA - acum are clasa aIV a.
Cea mica este clasa aIa si are o invatatoare care nu mi se pare buna, as vrea sa o mut daca se poate , se pare ca bate copiii , fata mea zice ca ea nu a luat bataie , dar se duce la scoala cu frica si asta nu-mi place deloc. Chiar nu stiu cum sa procedez.
CORNELIAP33 spune:
Pana la urma, ce informatii mai aveti privind stadiul si posibilitatea/ eventualitatea ca noua lege a invatamantului sa fie aprobata si sa se aplice de anul acesta.
Eu stiu, poate cadrele didactice de pe forum sau parintii care au deja copii la scoala au ceva informatii mai multe si mai sigure.
Cred ca sunt multe fete pe forum cu copii ce ar trebui sa mearga la scoala anul acesta sau anul viitor, care ar dori sa aiba mai multe informatii pentru a face cea mai buna alegere. Eu sunt una dintre ele
Stiti voi, unde-s multi puterea creste! Haideti sa colaboram, sa schimbam informatii, sa fim eficiente.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
petruta spune:
quote:
Originally posted by CORNELIAP33
Pana la urma, ce informatii mai aveti privind stadiul si posibilitatea/ eventualitatea ca noua lege a invatamantului sa fie aprobata si sa se aplice de anul acesta.
Eu stiu, poate cadrele didactice de pe forum sau parintii care au deja copii la scoala au ceva informatii mai multe si mai sigure.
Cred ca sunt multe fete pe forum cu copii ce ar trebui sa mearga la scoala anul acesta sau anul viitor, care ar dori sa aiba mai multe informatii pentru a face cea mai buna alegere. Eu sunt una dintre ele
Stiti voi, unde-s multi puterea creste! Haideti sa colaboram, sa schimbam informatii, sa fim eficiente.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
Cornelia, si pe mine ma intereseaza ce se intampla cu noul pachet de legi. Stiu ca a intrat in dezbatere publica, se organizeaza simpozioane la nivel de inspectorate judetene, etc. Urmaresc discutiile de pe forumul ministerului, dar nu stiu nimic concret. Ma gandesc daca chiar vor face modificari cei de la minister in urma dezbaterilor. Din cate am vazut, sunt propuneri ca aceasta clasa pregatitoare sa ramana in cadrul gradinitelor, sau daca va functiona in cadrul scolilor tot educatoarele sa predea, dar vom vedea. Si eu sunt in dubiu ce ar trebui sa fac,daca sa merg sa-l inscriu deja la scoala in ipoteza ca va fi votat pachetul de lege in aceasta forma, adica clasa pregatitoare sa functioneze in cadrul scolilor sau sa astept pana dupa votarea ei. E o mare tampenie sa si incerce aplicarea legii chiar incepand cu anul scolar 2008-2009, pentru ca nu mi se pare timp suficient pentru organizare din punct de vedere al logisticii macar.
In momentul de fata se face o centralizare a claselor, posturilor disponibile etc dar dupa legea invatamantului aflata inca in viguare. Dar cu astia nu se stiu niciodata, de multe ori au pus carul inaintea boilor.
In masura in care voi avea informatii noi voi posta. Vom vedea forma finala a documentelor care vor fi depuse dupa 17 februarie in parlament.
Petruta & bb Mihai
Caprioara spune:
O buna prietena mi-a trimis acest link, foarte util, pe care l-am postat si pe prima pagina.
www.imobiliare-rezidentiale.ro/rha-harta bucuresti~pdi-scoli generale" target="_blank">Link cu harta scoli bucuresti, ca sa puteti vizualiza ce scoli aveti in zona mai usor
Sper sa va fie de folos.
pup you all,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
petruta spune:
quote:Este utila harta dar incompleta, nu sunt trecute toate scolile.
Originally posted by Caprioara
O buna prietena mi-a trimis acest link, foarte util, pe care l-am postat si pe prima pagina.
www.imobiliare-rezidentiale.ro/rha-harta bucuresti~pdi-scoli generale" target="_blank">Link cu harta scoli bucuresti, ca sa puteti vizualiza ce scoli aveti in zona mai usor
Sper sa va fie de folos.
pup you all,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Petruta & bb Mihai
Elag spune:
Stiti ceva despre scoala "Lumina"? Cred ca ii mai zice si Liceul International de Informatica Bucuresti. Vreau sa o mut pe fetita mea din clasa a V-a in alta scoala, si sunt in cautari....
Mersi
nawel spune:
Buna tuturor.
Incepem sa ne agitam cu inscrierea la scoala,dar nu ptr.anul acesta,ci ptr.la anul,adica 2009.
Ma intereseaza f.mult scoala 79,fiind si aproape de casa,dar ,mai ales,datorita performantelor inregistrate de elevii acestei scoli.
CHAN,vorbeai de o invatatoare buna de la aceasta scoala.Ai putea sa mi-o recomanzi si mie?
Rog pe toata lumea care ar putea sa ma ajute cu o informatie utila legata de inscriere,invatatoare sau orice altceva,sa-mi scrie si mie cateva cuvinte.Astept sa-mi raspundeti.
Chan spune:
Buna.
Nawel, dintre inv. care iau clasa I in 2009 nu pot sa-ti recomand pentru ca nu am auzit nimic despre ele. Ce pot sa-ti spun cu certitudine este faptul ca inv. Taramoiu Georgeta este responsabil comisie metodica si este de multi ani in scoala.
Daca aflu ceva intre timp iti voi comunica.