Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Buna, ma bucur sa aud vesti bune despre scoala 97, caci, eu o stiam numai de la votare, cand m-am ingrozit de fiecare data cum poate sa arate o scoala intr-un cartier bun al capitalei...
Noi mai avem 2 ani pana la clasa 1, de mare ajutor subiectul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Stiti ceva despre gimnaziul de la Liceul catolic "Sf Iosif" de langa Belu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Multumesc pentru raspuns.Inca ezitam intre scoala dinainte de pod si cea dupa pod(97).Ca distanta nu-i mare lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zouzou spune:

Salut,
Foarte utile informatiile de aici!! Multumesc frumos tuturor!!

Am recalculat mediile pentru cateva scoli pe 2008 la admitere; procentele reprezinta nr. de copii cu media peste 9 la admintere.

SCOALA 3 - NICOLAE TITULESCU - 31,76%
Scoala 170 GEO Bogza - 14%
Scoala 45 TITU MAIORESCU - 35%
Scoala 52 IANCULUI - 24%

Voi stiti ceva mai multe despre BOGZA si TITU Maiorescu? Tre sa-mi mut fata si nu ma pot hotara la care din ele...din calcule reiese ca Maiorescu ar fi mai buna..

Pup,
zouzou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Gabib, merci de info cu scoala 97. Desi e destul de mult semiinternatul inclin spre ea.Nasol cu dormitul insa.
As putea sa o las mai putine zile?...ca eu si sotul lucram in ture si mai suntem din cand in cand liberi in timpul saptamanii si deci am putea sa o luam de la scoala.

Eu intelesesem ca sc 79 e tot pe acolo, dar un coleg care statea in zona mi-a zis ca nu a vazut-o...e pe langa circa de politie de pe Oitelor? ...ca acolo zicea el ca ar fi vazut numai masini de masini astepta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

79 e pe Cuza Voda 51,in apropiere e si strada Oitelor.Aproape sigur e in locul ala cu masini de masini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussette spune:

Buna,
baietelul meu va intra in clasa I in anul scolar 2008-2009. Oscilez intre scoala 79 si scoala 49. In scoala 79 am inteles ca una din invatatoarele bune care ar lua cls. I atunci ar fi Chis Emilia. Din scoala 49 stiti pe cineva? Are cineva copilul in clasa a IVa aici sa-mi dea mai multe detalii?
Dar de scoala 56 ce parere aveti. Cam multe fitze? (an auzit)

Numai bine
Mussette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

quote:
citat din mesajul lui mussette

Buna,
baietelul meu va intra in clasa I in anul scolar 2008-2009. Oscilez intre scoala 79 si scoala 49. In scoala 79 am inteles ca una din invatatoarele bune care ar lua cls. I atunci ar fi Chis Emilia. Din scoala 49 stiti pe cineva? Are cineva copilul in clasa a IVa aici sa-mi dea mai multe detalii?
Dar de scoala 56 ce parere aveti. Cam multe fitze? (an auzit)

Numai bine
Mussette

La scoala 56 nu sunt mai multe fitze decat la sc 79.
Dar la sc 79 se pare ca sunt rezultate mai bune....
Parerea mea? Unde este mai aproape de casa. Daca stai pe V Luminoasa sc 49 e ideala ...
Nu exclude nici sc 88 M Viteazu daca stai in zona Foisorul de Foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussette spune:

multumesc.
Stie cineva daca scoala 49 mai are si clase cu profil sportiv cum erau odata?

Toate bune
mussette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimica36 spune:

Buna ziua
Am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta...
Ne mutam in zona si as vrea sa-mi mut fetita (trece in clasa a II-a) la scoala 190 de la Big, sau scoala 194 (oscilez intre cele doua). Daca-mi poate recomanda cineva o invatatoare buna sau poate ma puteti ajuta cu ceva informatii v-as fi recunoscatoare. Va multumesc.

Mergi la inceput