Fetele din America (86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu va cred, dar dau din lac in put. Am plecat de la NY ca sa scap de scumpete...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si dai aici de scumpete!!!! dar si de vreme grozava!!!

Fetele care stie? Daca intri in SUA prin LAX si aduci de ex. tuica sau alt aliment si te prinde ce se intampla? Ti o confisca dar te si amendeaza?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Nu stiu daca s-o fi schimbat ceva, inainte doar o confisca.
Corinadana, prefer sa locuiesc intr-un loc mai ieftin si sa avem timp de ale noastre. La NY alergam ca zombies sa facem bani, nu apucam sa ne vedem copiii.
E bine si aici. Ma mai lupt cu un iepure, cu o termita... Chestii minore!

Mergi la inceput

Multumesc ptr raspuns! Ramona.

Este adevarat ce spui tu! Insa noi ne am obisnuit aici cu nisipul, palmierii si oceanul langa noi.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Te cred. Si mie imi lipseste NY, cred ca e unic in US si tot am plecat.
Venim si noi cindva sa ne incarcam bateriile in CA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Haideti in CA, la malul oceanului sa vedeti ce placut este!
Ieri am mers la plaja si aseara se facuse chiar racoaaaaaaare!
Vremea aici este minunata, nu degeaba este viata scuuuumpa rau... Nu suferi de cald nu suferi de frig!

depinde unde in CA. in SD, in plin sezon, pe plaja e inorat si frig, iar apa oceanului e rece.

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

si noi abia ce ne-am intors din california. m-a innebunit oceanul, absolut superb si apa tare placuta, nu stiu cine se intreba. e cam innorat dimineata, apoi se face frumos. am fost si la disney, dar oceanul ramane cel mai misto pt mine (evident, philip s-a indragostit de disney). in rest, mi s-a parut murdar (sorry gagicile care locuiti pe acolo), dar cu atata popor nici nu-i de mirare, acelasi lucru l-am remarcat si-n vegas, aici in utah e curat dar in afara de parcurile din sud nu-i mare lucru de facut. uf, ce n-as da eu sa am ocenul aici...la-ul mi s-a parut mai curat, mai placut, mai ales beverly hills.
am locuit si noi si in ny (upstate) si in texas, deci stiu cam cum e, inteleg caldura insuportabila de care n-am scapat nici aici dar nefiind umezeala cica ar mai usor de suportat.
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

a, stiam ca am uitat ceva: in ca, parca toata lumea conduce fie toyota, fie mercedes, oricum cred ca n-am vazut atatea mercedesuri la un loc in toata existenta mea. interesant...cred ca spune ceva despre nivelul de trai, salarii etc

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ai uitat sa spui de honda... astea 3 sunt cele mai mult vazute pe sosele pe aici

PS ca orice loc in lume, sunt zone frumoase si urate in CA, curate si murdare, pline de oameni curati si pasionatzi de casele lor si de cei inconjoara sa arate bine si de oameni nepasatori si jegosi pt care nu conteaza daca sobolanu mananca la coltul mesei

quote:
Originally posted by philip

a, stiam ca am uitat ceva: in ca, parca toata lumea conduce fie toyota, fie mercedes, oricum cred ca n-am vazut atatea mercedesuri la un loc in toata existenta mea. interesant...cred ca spune ceva despre nivelul de trai, salarii etc

philip&andreea

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by corinadana

Haideti in CA, la malul oceanului sa vedeti ce placut este!
Ieri am mers la plaja si aseara se facuse chiar racoaaaaaaare!
Vremea aici este minunata, nu degeaba este viata scuuuumpa rau... Nu suferi de cald nu suferi de frig!

depinde unde in CA. in SD, in plin sezon, pe plaja e inorat si frig, iar apa oceanului e rece.

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

In L.A./ Santa Monica unde i soare si frumos si racoare si splendid...Poti merge la plaja pana n octombrie.

Chirie 1 bed/1 den 2 bath 2800$/month, apropo' de ce se scrie mai sus despre masinile de pe sosele..

corina mama Ralucai

Mergi la inceput