Fetele din America (86)
Raspunsuri - Pagina 14
Ramona J spune:
Si aici! Dar la piscina...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
corinadana spune:
hi hi si fara valuri, palmieri si nisip!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Gabbriela spune:
corina tie nu ti se pare mult chirie cu 2800/month.. ca mie care stau aici in CA mi se pare mult... si nu sunt asa de departe de santa monica...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by corinadana
hi hi si fara valuri, palmieri si nisip!
corina mama Ralucai
Noroc ca sotului meu nu-i place apa sarata. Nici la NY nu mergeam la ocean cine stie cit de des.
Palmieri insista cite unii sa-si puna si vad ca supravietuiesc. Zau ca pot si fara. Pomi sa fie!
Noi avem nevoie de minim trei dormitoare. Chiria?! Aici platesti mortgage la doua mansions cu $2800!
Sint sigura ca e mult mai frumos acolo, dar pentru noi nu merita efortul. Vad ca multa lume din CA se muta aici. Au si cartiere preferate, unde predomina ei!
Tocmai citeam pe City-Data (multumesc Oana B!) o conversatie intre cineva din CA si un altul care s-a mutat la Dallas. Cu banii economisiti merge o data pe luna la ocean si pare multumit aici.
CrisaS spune:
A...v-am gasit..in sfirsit Vai ce-am patit zilele astea off ce jena mi-e .Fiind noua pe forum inca nu m-am obisnuit asa cu forumul si nu-mi pica fisa pe moment si incurc subiectele incurc persoane.Si , stiam c-am postat la ceva cu america si m-am dus la bebei de america...si da-i si baga si baga-te in seama si le-am intrebat unde e capitolul anterior ca nu cunosteam si apoi le intreb dar unde sint fetele de la capitolul anterior..vai vai vai...ce rusine mi-a fost.Ce-or fi zis saracele:))))
Voi ce mai faceti fetele eu m-am trezit in niste fulgere si tunete de am zis ca-mi sta inima in loc. Am o rugaminte la voi spuneti-mi un loc in NY unde pot sa merg sa caut o olita cintatoare pentru bebei.Vreau sa-i iau finutului meu.
Cit despre CA as veni imediat miine as pleca , sotului meu chiar i s-a oferit sa mearga acolo cu job-ul si nici nu vrea sa auda. El iubeste NY-ul.Nu te poti c..a in gustul omului .Asta e. Recent i sa oferit Chicago, nu vrea nici acolo ca-i frig iarna rau..si tot asa cu motive de doi lei.M-am vaccinat , nu va pleca niciodata din NY.
Eu as pleca miine.Ny-ul are avantaje si dezavantaje dar din punctul meu de vedere are mai multe dezavantaje si primeaza clima.
Va pupa,
Crisa
ocebine spune:
Acuma ca sint in saptamina fara copii, sotul meu si cu mine ne-am facut nitel de cap...am ajuns aseara acasa pe la 12 noaptea. Dupa servici am fost la un spectacol ciudatzel in South Street Seaport. Se cheama www.spiegelworld.com/absinthe/absinthe.html" target="_blank">Absinthe si e ceva gen Cirque de Soleil dar pentru adults only...o atmosfera de cabaret, imitatori de Marlene Dietrich, dansatoare burlesque...in fine interesant. Locatia insa este de vis...pe Pier 17 chiar sub Brooklyn Bridge. Am ajuns inaintea sotului meu (care a trebuit sa fuga intii acasa sa "elibereze" dulaul cel putin o ora ca se plictiseste si el saracul acasa) si m-am asezat la masa pentru un pahar de vin...linga mine cine se aseaza??? Cindy Adams (jurnalista de scandal de la NY Post- eu o citesc pentru ca are mult umor si e lesinata dupa cateii ei)...e o tanti atit de mititica. In timpul spectacolului arata atit de ingrozita incit se ascundea pur si simplu dupa companioana ei
Dupa spectacol ne-am plimbat pe pier...sotul a vrut inghetata si cind am intrat in magazin dam cu okii direct de unul dintre protagonistii spectacolului...un nene care arata traznet si la corp si la fata (in spectacol se atirna de doua benzi coborite din tava si executa fel de fel de acrobatii)...barbata-miu nu stie multe si direct se introduce si-i spune cit de mult i-a placut show-ul..io ramin cu gura cascata (da' cascata nu alta) iar ei tot s-au vorbit...nenea asta chiar era simpatic...io nu fusei in stare de conversatie ...am ramas la stadiul de gura cascata
Sa vedem azi unde evadam...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Ramona J spune:
Nice... I-as trimite si eu pe astia mici, macar o zi-doua! Dar n-am unde...
Bucurati-va de zilele astea.
corinadana spune:
Raluca nu vrea sa mearga nicaieri fara mine! Noi inca mai avem cordonul ombilical....
corina mama Ralucai
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Nice... I-as trimite si eu pe astia mici, macar o zi-doua! Dar n-am unde...
Bucurati-va de zilele astea.
Am noroc cu parintii mei...dar asta e prima oara in 5 ani (+) cind au plecat fara mine in vacanta o saptamina...De fiecare data am plecat impreuna. Am mai evadat noi doi asa super rar cite un weekend (ultima oara acum 2 ani in Palm Springs)....
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
gabrielaghe spune:
Buna, in sfirsit am putin timp, dupa venirea d ela Disney, spal , calc, parca nu s emai terminaA fost frumos, am citeva poze aicihttp://good-times.webshots.com/album/559919744xqExcd, am vazut lucruri noi, dar obositor, mergi toata ziua, cald, in fine a fost frumos.Ma gindesc , referitor la discutia anterioara, ca fiecare stat are avantajele si dezavantajele lui, unde stam e frumos, sudul Floridei, e cam umezeala, dupa amiaza mai ploua, pe timpul verii, cel mai mult eu ma gindesc la uraganele d epe timpul verii, multumesc luyi Dumnezeu nu vine nici unul, dar in rest totul este ok, iarna este superb, uscat si cald, fara ploi prea multe, sau poate ne-am obisnuit noi aici, oricum chiriile sint mult mai mici, 2d, 2 b, 1100$ pe luna, cred ca este o balanta , am auzit si vazut ca NY-uL ESTE F. FRUMOS, ne gindim sa ajungem si noi pe acolo, dar numai vacanta, in rest, sapt. asta fiind libera incerc sa mai facem ceva, miine vom merge la piscina, mai iesim la baschet seara, eu as vrea s a stau in casa s ama odihnesc dar .....Tare m-as bucura sa avem si noi pe cineva aproape, ce bine era cind a fost mama la noi, dar asta este mergem mai departe.Iar m-am intins, va doresc o zi buna
gabriela