Fetele din America (86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Welcome Crisa.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Sar'na ca m-ati primit in .
Cum suportati voi caldurile de pe meleaguri americane? Eu una sint terminata fizic si psihic. Nu stiu in alte zone cum este dar la NY e acea umiditate care te face sa-ti blestemi si ziua in care te-ai nascut. Sau poate asa sint eu mai ''rea de caldura''.
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Si aici in Michigan unde-s io e criminala umiditatea, pe mine de obicei nu ma deranjeaza, cu cat mai cald cu atat mai bine
Sufar in schimb cand vine iarna

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

A..si in Michigan e umiditate? O Doamne!! Cumplit. In schimb nici iarna nu-mi place. Cind am ajuns prima data aici respectiv in octombrie 2004, am venit numai cu lucruri de iarna printre care si incaltari de iarna cu blana. Toti au ris de mine spunindu-mi ca ce caut cu incaltari cu blana? Nu mi s-a spus ca aici ninge f rar si ca sint ierni foarte usoare? Ei , de cind am venit a nins in fiecare iarna si chiar foarte multttt. So, si vara si iarna sint cumplite, parerea mea.Si vara fara aer conditionat e ca nunta fara lautari. Si deja jumatate din corp nu-l mai simt din cauza aerului conditionat.Deci cum o dau nu-i bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

CRISAS bine ai venit la noi si eu tot in New-York locuiesc si tot in 2004 am aterizat pe meleagurile americane.Cu caldura stau binisor, anul asta a fost pana acum destul de bine doar 2-3 zile caniculare fata de anii trecuti cand canicula tinea vreo saptamana.Chestia cu aerul conditionat o simt si eu si incerc sa-l folosesc cat mai rar,ii dau drumul atunci cand simt ca nu mai pot.Am observat ca lumea aici foloseste foarte des aerul conditionat si dat la maxim chiar daca nu este cald afara, la mine in bloc aparatele conditonate ale vecinilor merg in fiecare zi de prin luna mai-iunie.Iarna ce sa mai zic prea multa caldura de ti se usuca gatul si narile iar cand iesi afara esti transpirat de nu mai stii ce-i cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

bine ai venit, Crisa. compatimim impreuna cu caldura si umiditatea, eu scriu din Florida.

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Haideti in CA, la malul oceanului sa vedeti ce placut este!
Ieri am mers la plaja si aseara se facuse chiar racoaaaaaaare!
Vremea aici este minunata, nu degeaba este viata scuuuumpa rau... Nu suferi de cald nu suferi de frig!

Bine ai venit Crisa!!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare dragi romance americance!
Eh ce m-as muta si eu in California ca tocmai fusei pe acolo si ne-am indragostit de Malibu Beach si de tot ce e prin preajma... Ne-am bronzat fara sa simtim, ne-am uitat la surf-eri, ne-am umplut plaminii cu adierea sarata a brizei... si apoi am mers in Las Vegas unde ne-am copt si am transpirat rau de tot pina la Bellagio sa vedem dansul apelor. ne-am distrat fain!
am vizitat Los Angeles si am costatat ca se conduce ca in RO. Eu credeam ca in toata America se conduce ca in Phoenix Arizona: respectuos, nimeni nu te claxoneaza, asteapta de parca au tot timpul din lume...
Referitor la suportarea caldurii, sistemul de racire cu ventilatie prin tavan sau pereti e cel mai bun, la noi sunt 3 luni peste 100 de grade F si nu intelegeam care e sistemul de racire aici, pina am venit si am constatat ca asa e mult mai bine. Aici casele sunt foarte inalte si caldura se ridica sus. Dar tot este greu cind stai afara. Asadar, nu va mai plingeti de caldura! se poate si mai rau. Bine ca umiditatea e foarte scazuta si asta mai ajuta ca nu transpiram.
cu gindul ca m-am indragostit de California(dar nu avem portofelul atit de gros pentru ea) ma duc sa-mi reiau viata pe paminturile desertului Arizonei.
intreba cineva de mobila. noi am cumparat ce nu am capatat de la Ikea, trebuie sa o montezi e edevarat, dar merita caci e mult mai ieftina. ikea.com cred ca site-ul lor. nu am reusit niciodata sa vizitez magazinul tot, ne-ar trebui o zi intreaga!

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna Crisa, bine ai venit, si la noi este cald, si umed, dar mi-e imi place caldura , iar acum vara cam ploua asa ca se compeseaza.Noi astazi am venit de la Disney, a fost frumos mai ales ca am stat doar 3 zile, Animal Kindom ne-a placut mult, am vazut show-ul lion king, care a fost extraordinar, iar safari si zon adinozaurilor a fost f, frumoasa, seara eram terminati.Adoua zi am fost la Blizzard Beach, un parc de apa, si acolo toata ziua pe topogane, au un water rafting f. lung, dar trebuia sa urcam f. multe scri si va dati seama cum eram seara, terminati , dar a fost suberb, vremea buna, putin s-a innorat dar a fost un motiv d erelax.Acum ma asteapta un morman d erufe, de spalat si calcat dar mi-am luat o sapt. liber asa ca ....Eu parca m-as odihni putin dar copii si-au facut deja programul, in fiecare zi sa iesim pe undeva.Incerc miine sa pun niste poze , va doresc o zi buna
gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

subscriu si eu la ce a zis CorinaDana.. veniti cu toti in California e super clima aici

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput