Petitii Infiintarea Politiei Animalelor -Zadarnic?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by tessie

Am semnat si eu...Din pacate,totul nu e decat un proiect.De la proiect pana la a se pune in practica e cale lunga.Chiar daca se va infiinta Politia animalelor,cine vor fi acei politisti?Tot cei care ne "apara" si pe noi,oamenii?Mi-as dori sa apuc ziua in care sa existe aceasta politie nu doar pe hartie,sa vad ca nemernicii care chinuie animalele sunt pedepsiti...Sa vedem cum se vor misca lucrurile...

Tessie

tessie, proiect, da, dar macar exista un inceput! cine se va angaja acolo? eu m-as angaja! si mai stiu o gramada de persoane care ar face-o. candva visam sa deschid un adapost pt. animalele fara stapan. din pacate la noi ramane aproape un vis.
pupici

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Off.....Doamne.....am vazut aseara reportajul cu bestia de om care a taiat gatul propriului cal lovit de masina si l-a lasat sa moara ....

Doamne,nu pot sa cred ca exista asemenea oameni pe lumea asta.....ar merita sa i se aplice si lui o astfel de metoda.....

Sper din tot sufletul sa se infiinteze politia animalelor si sa functioneze cel putin ca in state !

Mergi la inceput

cocoloasha, nu am vazut nici stirea asta cu bietul calut, de asta nu ma mai uit la tv ...
apropos de politia animalelor din state, noi ne uitam destul de des pe Animal Planet si inca nu ne vine sa credem cata grija acorda ei animalelor, cum le trateaza ca pe niste copii, asta e o chestie care tine si de educatie, asa au fost educati si crescuti, in spiritul asta, nu o sa vezi acolo spagi si intreg arsenalul atat de obisnuit la noi.
pe de alta parte stau si ma gandesc, si daca s-ar infiinta la noi, oare ne-am vindeca de naravul nostru de a nu ne face datoria decat cu proptele si spaga? vom reusi sa punem interesul animalului mai presus de al nostru? ma refer la viitorii angajati intr-o astfel de institutie.
poate ca in paralel cu noi legi si institutii ar trebui sa luptam cu schimbarea mentalitatii, cu vindecarea acestor suflete in care mila nu exista.
asta din pacate e cel mai greu si pt ca la noi inca mai gandesc oamenii ca pe vremea bunicii la tara: animalul e animal, nu trebuie sa-ti fie mila de el, cainele si pisica trebuie sa stea in curte, daca intra in casa se aleg cu un sut in burta, etc.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

da,e buna intrebarea cu angajatii......probabil ca va dura muuuuuuuuuuuuuuuuuult pana vom avea o politie a animalelor ca la americani - si eu ma uit la emisiunile de pe Animal Planet si ma minunez cand vad cat de rigurosi sunt cu TOATE cazurile,cum preiau animalele bolnave sau batute si le ingrijesc ; ma unge pe suflet

la noi o sa fie greu cu "implementarea",ca sa zic asa,si sa-i faci pe oameni sa isi ia in serios munca.Spaga.....se va da si se va lua oricum asa cum se da si se ia in orice domeniu in Romania,din pacate....momentan,important e sa SE INFIINTEZE ODATA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @lex@ndr@ spune:

Am semnat, parafat. Sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Am semnat si eu petitia de pe Pro TV.Sper sa fie cu noroc si sa aiba rezultate.Dar sunt constienta ca sunt multe de facut pentru a ne alinia si noi tarilor civilizate pe acest domeniu. In primul rand tb infiintate adaposturile de animale maltrate, apoi tb modificata atitudinea civica de ajutorare si adpotie a acestor animale. Nu vad rezultate imediate dar pentru orice exista un prim pas.Sper sa fi participat si eu la el.

http://good-times.webshots.com/album/560640732xVhPTypoze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonamea spune:

FELICITARI PTR. INITIATIVA
chiar daca va dura,niciodata nu e prea tarziu.D-zeu a creat intai animalele si apoi...Omul,ca sa distruga si sa batjocoreasca animalele?Doream demult sa vad o astfel de initiativa,uniti vom izbandi.Nu e destul ca dispar specii din cauza defrisarilor si invaziei omului prin toate zonele globului?acum le chinuim si pe cele care au mai ramas pe langa noi?oare cum ar fi viata noastra daca ar disparea toate celelalte vietuitoare din cauza nocivitatii omului?Poate va apare un film S.F. cu acest subiect.
Copii crescuti cu cheia de gat,de mame ce lucreaza ore prelungite ptr.niscaiva banuti,obosite si prea aglomerate sa se mai ocupe si de educatia despre dragostea fata de animale si tot ce e bun pe pamant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Am semnat si eu. A doua zi dupa stirea de la protv am semnat la ei pe site. Nu stiam de petitia de aici. Dar am semnat azi si am trimis tuturor din agenda mea acel link.
Sper din tot sufletu sa se infiinteze acea politie, dar sa si faca treaba.
La stire nu m-am uitat pentru ca atunci cand voiam sa intru in dormitor sotul mi-a zis sa plec urgent ca nu vreau sa vad asa ceva. Apoi mi-a zis ca a fost ceva rau de animale. Stie ca eu bocesc o saptamana daca vad sau aud asa ceva. Mi se pune un nod in gat si nu mai pot face nimic, in afara de plans.
Iubesc toate animalele si le doresc numai bine si fiecare sa aiba un stapan iubitor si dragastos.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Si eu am semnat pe site-ul Protv imediat dupa difuzarea stirii si acum in cea de-a doua petitie.
Aseara la stiri am vazut ca au aminat semnarea legii care pedepseste "persoanele" care chinuie animalele.Totdeauna sint alte legi mai importante si animalele mor in continuare sub ochii nostri.Spuneau ca pedeapsa max de 10 ani e prea mare, ca se da pentru omucidere...dar cind omori un animal nu e tot o crima? Persoane cu un asemenea comportament fata de animale nu cred ca in relatiiloe cu oamenii sint normale...Comportamentul deviant se rasfringe cu siguranta si in sfera sociala...

Magduta

Mergi la inceput

cum era de asteptat la noi, mai-marii nostri au considerat ca au alte prioritati, asa ca Politia Animalelor a murit in fasa.
se gandesc insa sa "cosmetizeze" un pic legislatia existenta.
nici furioasa nu mai pot sa fiu.
mi-e doar o mare lehamite de tara asta de .... kk ...

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput