Petitii Infiintarea Politiei Animalelor -Zadarnic?
Raspunsuri - Pagina 5
andriushca spune:
am semnat si eu pentru campania initiata de Protv, poate de data asta se misca ceva cu adevarat!
Diablette, cu ingaduinta si intelegerea ta, o sa pun link-ul pe care l-ai dat pe prima pagina, sa poata fi citit si semnat in paralel cu cealalta petitie, de toata lumea. multumesc!
Doamne ajuta!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
LauraNicole spune:
Pe a doua o semnasem cu ceva timp in urma iar pe prima am votat-o acum.Sper sa se simta ceva !
.............................
Onetzica spune:
Semnat. Semnez de 1 milion de ori daca e nevoie pentru ca aceste suflete sa fie aparate.
Diablette spune:
VA multumesc tututor! S-au strans peste 10.000 de semnaturi in 3 zile!!! Poate de data asta se va face ceva. Doamne ajuta!!!
Sanatate si noroc tuturor.
Oana
cocoloasha spune:
vesti bune :
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=14244&art=36185&cHash=fbefd47d39
andriushca spune:
multumim pt. vesti, cocoloasha!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
tessie spune:
Am semnat si eu...Din pacate,totul nu e decat un proiect.De la proiect pana la a se pune in practica e cale lunga.Chiar daca se va infiinta Politia animalelor,cine vor fi acei politisti?Tot cei care ne "apara" si pe noi,oamenii?Mi-as dori sa apuc ziua in care sa existe aceasta politie nu doar pe hartie,sa vad ca nemernicii care chinuie animalele sunt pedepsiti...Sa vedem cum se vor misca lucrurile...
Tessie
miereamara spune:
Am semnat, sper sa sa poata face ceva impotriva acestor nenorociti care isi varsa frustrarile pe niste fiinte nevinovate (am vazut clipul acela de pe ProTV cu pisica omorata din bataie de niste nenorociti si am plans de ciuda si de furie).
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
giulia81 spune:
semnat si eu!sper din tot sufletul ca toate semnaturile astea sa aibe un ecou si in curand sa vedem rezultatele.
Ramonika spune:
semnat si la protv
sper din tot sufletul sa se infiinteze cat mai repede si sa mearga treaba. va fi greu la inceput, pana le va intra oamenilor in cap ca nu trebuie sa faca asta, dar speram ca va merge treaba
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor