Petitii Infiintarea Politiei Animalelor -Zadarnic?
Raspunsuri - Pagina 4
miki68 spune:
Se pare ca nu foloseste la nimic semnarea petitiei. In tara asta nu se misca nimic daca nu faci scandal. Sunt foarte revoltata dupa ce am auzit la niste stiri pro tv (nu am vazut pt. ca nu m-am putut uita) despre o pisica omorata din bataie intr-o scara de bloc. Iar monstrii aia au si filmat si postat pe net imaginile. Oameni buni, pe bune, am plans de parca erau pisicii mei, asa m-a impresionat... Ma gandeam ca daca as avea putere i-as extermina pe toti cei care fac rau animalelor care nu ne ameninta in nici un fel existenta (ba, din contra, ne-o fac mai frumoasa). Nah, ca parca m-am mai "racorit"!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
andriushca spune:
va multumesc ca semnati inca aceasta petitie, nu stiu nici eu daca foloseste sau nu la ceva dar macar atat putem face, nu? poate , cine stie, cineva vreodata va lua in considerare gestul nostru!
miki68, n-am vazut oroarea! oare cum de am ajuns atat de salbatici si lipsiti de suflet? mai posteaza si pe net inregistrarea, cat cinism... si ne mai numim oameni?
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
tessie spune:
Asa cum spune si miki68,sunt foarte revoltata de stirea pe care mai multe televiziuni au dat-o,referitor la acea pisica...Nici eu nu m-am putut uita la toata stirea.E oribil!!!Cred ca nu exista pedeapsa prea mare pt. astfel de creaturi.Pana la urma i-au prins pe nemernici?
Tessie
dora78 spune:
N-as vrea sa-mi pice in mana idiotii aceia. Nu-s violenta de felul meu, dar nu cred ca as mai raspunde de mine daca mi-ar pica in unghii cretinii aia. Am vazut stirea dimineata, la 7, si mi-a intors sufletul pe dos. Nici eu n-am putut sa privesc tot. Daca unii nu pot iubi un animal, de ce trebuie sa-l schingiuiasca?
Offffffffffff
Cum se semneaza petitia aceea?
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!
dora78 spune:
Am semnat.
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!
tessie spune:
quote:Pentru ca sunt niste fiare,le place sa provoace suferinta.Pana la urma chiar nu inteleg de ce trebuie sa fim socati cu astfel de imagini?Da,e adevarat ca se intampla tot felul de lucruri oribile,dar daca nu se iau masuri,la ce bun?Mi-a intors ziua pe dos...
Originally posted by dora78
Daca unii nu pot iubi un animal, de ce trebuie sa-l schingiuiasca?
Tessie
MamiLili spune:
Am semnat si eu! Doresc sa vad ziua in care cei cruzi cu animelele vor face inchisoare, ca in alte tari.
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!
elyda spune:
gata!am votat poate or sa primeasca ceea ce merita nemernicii ca aceia vazuti la T.V.
dana
Diablette spune:
si PRO TV a inintiat o astfel de petitie:
"Vreau o lege corecta pentru protectia animalelor. Sunt de acord cu inasprirea pedepselor in cazul celor care tortureaza animale. De asemenea, doresc infiintarea Politiei Animalelor.
Petitia cu semnaturile va ajunge la Parlamentul Romaniei.
*Codul numeric personal, adresa de mail, adresa de domiciliu si numarul de telefon nu vor fi afisate pe site-ul ProTv."
Ideea e ca s-au facut multe valuri in ultimele zile cu nenorocitii care au omorat pisica in Buzau, si s-ar putea sa se intample ceva... BUN. Doamne ajuta! Link-ul direct e: http://www.protv.ro/petitie.php
Multumesc,
Oana