Petitii Infiintarea Politiei Animalelor -Zadarnic?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

quote:
Originally posted by andriushca

cum era de asteptat la noi, mai-marii nostri au considerat ca au alte prioritati, asa ca Politia Animalelor a murit in fasa.
se gandesc insa sa "cosmetizeze" un pic legislatia existenta.
nici furioasa nu mai pot sa fiu.
mi-e doar o mare lehamite de tara asta de .... kk ...

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Eu cand tot vb. pe aici singura, mai pe toate forumurile, ca NICIUNUL nu merita NICI UN VOT de la nici un roman de niciunde din lume sau tara... as muri cu ei de gat , indolentii naibii ... sorry, dar am o furie oarba impotriva acestor nesimtiti, ne sufocam in tara asta si ei ne vor votul sa ii trimitem in parlamentul european. DE CE ?! Sa le bag prin votul meu mai multi bani in conturi, mai multe relatii internationale premergatoare unor viitoare afaceri... sa mearga sa munceasca unde or vedea cu ochii... tare merita astia un picior revolutionar in fund... Am aflat astazi , ca fosti mai mari ai PCR-ului au acte de revolutionar si implicit este scutit de taxe si impotzite, mai are si drepturi de mori cu el de gat, iar eu stiu mama de tanar ucis in Bucuresti , care moare de foame, lua-i-ar , de i-ar lua o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Eu mi-am jurat ca nu mai merg la vot pana nu se infiinteaza politia animalelor. S-ar putea sa nu mai merg niciodata.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

nici eu nu merg. sa-i mai trimit si-n Parlamentul Europei pe pe nenorocitii si nesimtitii aia? sa doarma si acolo cum fac aici?
mor cand vad o reclama pe un zid: "Eu promovez Romania. Tu?" , ma apuca toti dracii !!!!

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Semnat si de mine!

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

Acum cateva luni semnam si eu acea petitie...din pacate am avut dreptate,ma repet si mai zic ca la felul in care merg lucurile in tara asta minunata,nu se va infiinta prea curand aceasta politie a animalelor,nu exista interes pt. asa ceva.Pacat!

Tessie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Politia Animalelor respinsa de Senat dupa luni de tergiversari
http://www.animalutze.com/editorial.php?IDeditorial=32

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Nu pot sa cred abia azi am aflat. Sunt niste nemernici. nu au suflet.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

tocmai au spus la stiri despre puiul de catel aruncat de la etajul 3 de o... nici nu stiu cum sa-i spun, ca isi facuse nevoile pe presul ei de la intrare ...

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Animalele vor avea Politia lor:
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=16128&art=39910&cHash=42762c0715.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Excelent!!!! Nu mai speram...

Acu, sa vad si cum se va aplica....Ideea e ca monstrii aia care chinuie animale sa fie si vazuti/prinsi si pedepsiti...Pacat ca nu se va aplica retroactiv pentru bestiile alea cu pisica din scara blocului...Din pacate, mi se umple sufletul de ura si frustrare cand ma gandesc la aia...si nu numai ei...

V

Edit: Trebuie sa recunosc aici meritul postului ProTv ca a mediatizat cazurile de maltratare si a facut lobby in scopul adoptarii acestei legi....

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput