Mamici noiembrie-decembrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Jasmin, in ultimul mesaj de la pag. 17; din descrierea lui Ellis, cred ca si a ei este asemanatoare

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Anacami, asa mi-as dori si eu sa nasc repede-repede. Dar am vazut-o pe sor-mea cum s-a chinuit, cam 8-10 ore si tare imi este teama sa nu patesc la fel. Acum , nici asa repede nu vreau sa ma apuce, ca am nevoie de timp sa ajung la Bucuresti. Ufff, este foarte complicat! Daca prind vreun blocaj prin Bucuresti, nasc pe la vreun semafor
adra_bell 20+ cu Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Adra, eu am nascut la 37 saptamani si ceva; cu o seara insainte dr.ginecolog mi-a zis ca mai dureaza ceva..

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Cami, tocmai am vazut-o...si ziceti ca are gaurele si ies sinii? De unde imi iau?
Referitor la nastere, mie mi-e groaza de epiziotomie, de asta vreau epidurala...sa nu sufar cind ma taie si apoi ma coase...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin19+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Alexandra , eu am facut eco de trimestru 1 la Medical City, si a fost o doctorita care ne-a explicat foarte detaliat, tot la ea merg peste vreo 10 zile la morfologica de trim 2.

Bey fetele, iar vorbiti de mancare ?

20s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Cami, tocmai am vazut-o...si ziceti ca are gaurele si ies sinii? De unde imi iau?
Referitor la nastere, mie mi-e groaza de epiziotomie, de asta vreau epidurala...sa nu sufar cind ma taie si apoi ma coase...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin19+Daniel

Si mie tot la fel.. Mai mult mi-e frica de epiziotomie decat de nasterea in sine.

La epidurala ma mai gandesc. Asta ca am auzit ca poate lungi durata travaliului, pentru ca nu mai simti la fel contractiile si nu le mai poti "ajuta".

Alexandra 17+ si 70% Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CAMI..da asa este ..scuza-ma ca nu am raspuns imediat eu sunt "bucatareasa de serviciu" astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CAMI..o rugaminte..am facut dozarea de anticorpi si mi-a iesit anti A imun absent ..ce inseamna asta ai idee?

ROXANA 24+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

quote:
Originally posted by lixa

quote:
Originally posted by Jasmin012

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin19+Daniel

Si mie tot la fel.. Mai mult mi-e frica de epiziotomie decat de nasterea in sine.

La epidurala ma mai gandesc. Asta ca am auzit ca poate lungi durata travaliului, pentru ca nu mai simti la fel contractiile si nu le mai poti "ajuta".

Alexandra 17+ si 70% Catalin

Nu iti face grija de epiziotomie. Concentreaza-te pe epidurala. In acel moment numai asta o sa iti doresti. Eu n-am putut sa imi fac epidurala si a fost mai rau..

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Roxana, inseamna ca nu ti-au aparut anticorpii pentru A. Trebuie sa fie ceva legat de grupa de sange nu? Eu am stresul cu Rh-ul, repet dozarea la sfarsitul lui iulie. Tu cat de des le faci?
adra_bell 20+ cu Eva-Elena

Mergi la inceput