Mamici noiembrie-decembrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ADRA si e de bine sau de rau??..a fost prima oara cand am facut...

ROXANA 24+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Absenti e de bine. La mine scrie anticopi anti D absenti si e de bine..Sper sa nu apara data viitoare
adra_bell 20+ cu Eva-Elena

Mergi la inceput

..ok super atunci..mersi frumos....tie ti-a spus cand trebuie as repeti?..mie nu mi-au spus nimic...dar daca am facut de abia acum nu stiu cand as mai putea sa mai fac pe la 32 de saptamani??..o mai avea rost??..

ROXANA 24+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Trebuie sa-i repet in luna a 6-a, si am cerut sa-mi precizeze pe saptamani ca pe mine lunile astea m-au bagat in ceata... adik la 25 de saptamani. Desi doctorul meu a insistat sa nu ma sperii ca daca nu apar de la inceput nu mai apar pe urma, mi-a explicat si mecanismul, eu ma duc totusi la dozare.
Sa vedeti ce ma streseaza pe mine acu'.... Cand aduc eu copilul de la spital, in ce il transport? Ca in scaun d-ala de masina pentru bb, banuiesc ca nu se poate, ca e prea mica.. O pun intr-un cosulet si o leg cu centura??!! Nu mi se pare o solutie. Am inteles ca ar exista ceva numit scoica, dar nu stiu cum arata. Are cineva o scoica d-asta cumparata? Si daca are se poate sa puna o poza si pentru nepriceputa de mine sa-mi dau seama ce sa caut prin magazine?
adra_bell 20+ cu Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Adra, cosuletul este asa numita scoica (se poate atasa si pe caruciorele modulare,binenteles daca sunt de la acelasi producator)

Roxana,absenti inseamna ca nu au aparut anticorpi, ceea ce este bine

Eu am facut prima dozare anti-D (pt. incompatibilitate de RH) si anti-B la aprox. 13-14 saptamani; pe fisa de rezultate mi-au scris sa revin in sapt. 20; am fost luni, azi am primit rezultatele-este ok, adica sunt absenti. Mi-au scris ca trebuie sa revin in sapt. 30-32; trebuie sa discut cu dr. daca sa fac sau nu vaccinul acela necesar datorita RH, daca imi va spune sa il fac probabil ca o sa fac o dozare cu cateva zile inainte-adica la 28 saptamani. Daca apar anticorpi, stiu ca acest vaccin nu isi mai are rostul

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxxi spune:

Triplu test negativ uraaa
Eu am auzit ca si epidurala are destule riscuri, si sunt hotarata sa merg pe natural...dc e ok. Vhiar zilele trecute am intalniot un copilas cu complicatii tocmai din cauta acestei anestezii...asa ca...
ce sa zic. Mai bine doare putin dansa...cai trece...

17+

Mergi la inceput

ROXXI..eu la toate cursurile la care am fost ni s-a spus clar ca epidurala sau peridurala nu au nici un risc..depinde intradevar de dr anestezist..totul depinde numai de el..
ANACAMI multumesc..inseaman ca e bine momentan..deci asa cum ma gandeam si eu sa-l mai repet in sapt 32...
.....dar copilul nu poate fi tinut in brate pana acasa in masina??

ROXANA 24+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Roxana,poate fi tinut si in brate.In unele tari insa este interzis...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

de cand cu caldura asta ne-am facut incete la scris ! Azi am gasit subiectul nostru pe pagina 2 de doua ori !

20s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Adalia, felicitari pt fetita!!! Carisa e un nume cam neobisnuit, dar suna frumos, imi aminteste de nepotica mea, Larisa. Deci inca o fetita...

Despi, bine ai venit, sarcina usoara!

Rox, te-ai intors de la gimnastica? Ti-am simtit lipsa. Iar chestia aia, nu-ti face griji, nu m-a afectat, doar ma gindeam in momentele alea cit de ciudata e viata si ca nimeni nu stie ce-l asteapta.

Victo, asa e, a fost doar o greseala de scriere, atita tot...dar nu-mi place, mai bine schimbam doua litere intre ele decit sa maninc o litera ca si cum n-as sti sa scriu corect

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin19+Daniel

Jasmin, !!
Am ales acest nume pt ca niste prieteni din america au o fetita pe care o cheama Karis (am adaptat putin numele pt limba romana), fetita care s-a nascut dupa surioara ei, Victoria, care la doi ani a fost diagnosticata cu CANCER.. Dumnezeu le-a ajutat, le-a aratat mila (Karis inseamna mila) in limba greaca, si Tori are acum patru ani si nici urma de cancer!!!

adalia 20+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput