Mamici noiembrie-decembrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Roxana poti sa-l tii pe bb in brate dar eu nu sunt din Bucuresti unde intentionez sa nasc, si ma gandesc ca pana aicisa nu se intample ceva. Zic si eu...
adra_bell 20+ cu Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam burticile :)
Ne-am intors de la amnio, am scapat de procedura in sine, acuma urmeaza asteptarea crunta ...
Cea mai stresanta a fost asteptarea, m-am internat de dimineata si mi-a facut abia la 3 amnio, si pina atunci am stat si m-am uitat vine, nu vine medicul, etc...
Ca si senzatie a fost ciudat, eu am simtit intepatura ca o presiune f mare si cam atit si mi s-a facut greata in timp ce extragea lichidul si a mai durat senzatia aceea.
Acum simt burtica ca e sensibila, dar in rest e ok.
A fost bine ca am putut sa vad imaginile de la eco, mi-a fost asa mila de bebe ca dadea saracu din minutze prin apropierea acului, de parca ii zicea sa il lase in pace. Sper sa nu il fi atins, ca medicul nu a reactionat ca fiind o problema...
La voi cum a trecut ziua ?

------------------------
Flory 21+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helllooo dragutzelor!!!!!!
ce dor mi-a fost de voi!!!!
am intrat doar sa va spun ca am ajuns cu bine, zborul cu avionul a fost ok iar vacanta a fost de vis!!!]
imi cer scuze ca nu am citit nimik din urma, promit sa recuperez!!
va pup dragelor!!!!!
ma duc sa despachetez!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 20+ Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Adalia, imi plac numele care au o semnificatie, mai ales ca in acest caz are o dubla semnificatie, adica si una personala...ca sa nu mai vorbim ca suna intr-adevar frumos: Carisa!

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin19+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Roxxi, felicitari pt rezultatul negativ!

Pufu, bine ca ai scapat, acum stai linistita si sa nu faci efort...stai mai mult in pat, ca o printesa...Noi am asteptat sa vii cu vesti.

BB, bine te-ai intors!!!! Si noua ne-a fost dor de tine. Ne povestesti tu

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin19+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB BINE AI REVENIT..DE CAND TE ASTEPT DRAGA CUSCRA!!..vad ca fi'ta nu-l mai baga in seama pe fi'miu...las' ca vedeti voi ce va asteapta

ROXANA 24+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

Pufulet, sa dea Dumnezeu sa fie bine si rezultatul sa fie cel dorit de tine si de noi!!

Jasmin, , intr-adevar semnificatia numelui este foarte frumoasa...nu stiu daca am tradus corect cu "mila", in engleza Karis inseamna grace.

Fetelor, ajutati-ma cu un sfat: am racit destul de rau aseara, am nasul infundat, temperatura 37, ma doar capul si gatul..am incercat cu grapefruit, ustoroi, ceauri, baita calda, dar se pare ca nu imi trece! pot sa iau ceva medicament care sa nu fie contraindicat in sarcina??

multumesc anticipat pt raspunsuri

adalia 20+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by roxxi

Triplu test negativ uraaa
Eu am auzit ca si epidurala are destule riscuri, si sunt hotarata sa merg pe natural...dc e ok. Vhiar zilele trecute am intalniot un copilas cu complicatii tocmai din cauta acestei anestezii...asa ca...
ce sa zic. Mai bine doare putin dansa...cai trece...

17+

FELICITARI!!!

bun venit noile gravidutze in clubul mamicilor din ultima odisee de 2007!!

adalia 21+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Anacami multumesc pentru raspuns
Roxxi Felicitari pentru rezulatul la TT

adra_bell 20+ cu Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Va multumesc mult pentru sustinerea si gindurile bune, nici nu stiti cit ajuta
Adalia, eu am avut asa raceala cu un pic de febra la inceputul sarcinii si mie mi s-a spus ca pot sa iau paracetamol, ca sa treaca febra,ca de fapt aia e problema in primul rind

------------------------
Flory 21+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput