Mamici noiembrie-decembrie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
lixa spune:
Cine imi poate trimite parola de la adresa comuna de mail? Pe PM sau mail: mihailescualexandra@gmail.com
Alexandra 17+ si 70% Catalin
darleena spune:
Roxana te faci armonica pana la nastere?
Nu te mai stresa atat ca daca iti dai cu crema, ulei de masline si mai faci si sport si masaj nu cred ca poate sa fie chiar atat de rau dupa.
Dany fast-foodurile in general nu sunt indicate, dar acum daca mananci moderat, cred ca e ok.
Fast foodurile astea mari, gen McDonald's, KFC, etc nu cred ca livreaza mancare stricata, dar nu e ea in general sanatoasa, si nu cred ca bb are ce vitamine si substante nutritive sa extraga din hamburgeri si eu mai stiu ce porcarii.
Bineinteles, asta e ceea ce scrie la carte ...acum practica ne omoara. Si eu am mancat de la Mc Donald's de mai multe ori, dar incerc sa ma abtin din cand in cand, gandindu-ma ca ma ingrasa rau porcariile astea.
22+ si baby Kara
Pana vine bubu
poze bubu mic
anacami spune:
Buna!
bun venit noilor gravidute din lista noastra!
Roxana,eu toata sarcina trecuta nu am avut nicio vergetura pana cu o luna inainte de nastere-cand mi-au aparut doua pe lateralele burtii, perfect simetrice (probabil ca s-a ajuns la limita de incarcare a "sacului" ) .Atunci am luat foarte multe kg intr-un timp scurt (aprox. 6 in mai putin de o luna!!!). Celulita am facut si atunci la greu, dar partea buna este ca dupa ce am slabit bine la un mom,ent dat nu mai ramasese nimic (desi si unele femei slabe-slabe pot avea). Presupun ca la tine totusi partea dorsala nu s-a marit chiar asa mult sa fie si asta o cauza (adica cresterea prea rapida intr-un timp scurt, astfel incat elasticitatea sa nu fi putut tine pasul cu ea..). Este bine ca faci masaj si gimnastica,macar esti multumita ca ai incercat tot posibilul...Exista creme post-vergeturi, de minimalizare a efectelor...dupa, cand iti vei reveni, se vor mai restrange
Jasmin, cum te-am uitat cu pozele camasei? nu ti-am facut eu cateva si ti-am dat link in ultimele pag. din cap. trecut?
Pufulet, bafta! Multa sanatate, sper sa te linistesti si tu cat mai repede si sa uiti prin ce ai trecut!
Bafta tuturor fetelor care fac eco.
Ultima data am facut-o la dr. Pop- a costat mai putin decat mi-au spus cele de la receptie-adica am platit 375 RON in loc de 400- asta numai pt. morfo 2D (nicio poza 3D -am plecat suparata desi multumita intr-un fel ca am vazut si parerea unui alt ecografist bun). Mai am una programata pt. sfarsitul lunii august, ma gandesc sa renunt la ea (daca nu o vrea sora mea care va veni in acea perioada in Bucuresti), pentru ca imi voi face eco la doctorul meu ginecolog care are si el competenta in eco(consider ca cele mai importante au fost pana acum).
Ieri am facut fara sa vreau sauna (stiu ca este interzisa in sarcina), am calcat un munte de rufe- crima si pedeapsa pe o asemenea vreme. Apoi m-am apucat sa sterg plita de la aragaz, am zis sa mai frec nitel si faianta de langa, m-am intins si la hota,la dulapuri..., m-am trezit ca am facut smotru in toata regula in bucatarie!!! La un moment dat aveam siroaie de transpiratie care se innodau sub barba .
Va pupam!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
darleena spune:
Uf mai scriu repede ceva, ca ajunsesem la 666 mesaje
22+ si baby Kara
Pana vine bubu
poze bubu mic
lixa spune:
In cam 3 saptamani tre sa fac ecografia morfo. Imi puteti recomanda un doctor cu rabdare? Si care sa explice...
Eu am fost la ecografia 2D sapt trecuta, cu ocazia TT, la Medicover, dr. Liana Ples. Pe langa faptul ca a durat max 10 minute, nu mi-a aratat deloc ecranul, cat despre explicatii sau detalii nici vorba
Mi-a gasit si o umflatura pe peretele uterului, deci un posibil fibrom. Cand am intrebat ce se poate intampla, mi-a zis ca sa vedem cum evolueaza... Noroc cu ce-am mai gasit pe net detalii, ca altfel nu eram lamurita
Alexandra 17+ si 70% Catalin
adra_bell spune:
Buna gravidutelor!
Anca e super filmuletul, in sensul ca arata cum se face o epidurala, iar eu sunt hotarata sa nasc cu epidurala (sper ca e si doctorul meu la fel de hotarat, nu l-am intrebat inca). Nu mi s-a parut ca mami Julie ar fi suferit prea mult de la epidurala pana la expulzie. Cat despre disconfort, las' sa fie asta singurul impediment, sa trebuiasca sa stau conectata la firele alea.
Bafta Pufu la amnio, sunt sigura ca vii cu vesti bune!
Elevitul e singurul complex de vitamine care se da compensat. Mai intra pe lista fierul si no-spa-ul
Bun venit noilor gravidutze
adra_bell 20+ cu Eva-Elena
Jasmin012 spune:
Dany, e adevarat ca produsele McDonald's nu sunt sanatoase, dar daca maninci rar nu-i problema...mie-mi plac aripioarele picante de la Mc . Dar acum maninc cum spui tu, poate o data pe luna.
Creem, felicitari pt saptamina 21!
Roxana, am uitat sa-ti spun ca la perisoare daca dupa ce ai amestecat toate ingredientele se intimpla sa fie compozitia mai moale, de la ou, si nu poti face bilutele, sa pui si o lingura de faina, sa se lege mai bine...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin19+Daniel
Victo spune:
eu nu mai mananc absolut nimic din oras..nici gogosi, clatite...nimic nimic..mai bine mor de pofta, desi la mine nu nprea se intampla sa am pofte.
acum mi/e groaza ce o sa ma fac la mare o sapt cat merg???????
si acasa..caci noi vom sta la socri pana in oct cd ne mutam..si unele chestii nu/mi plac la socrela. acum imi vine in minte faptul ca pune legumele in chiuveta..si le spala acolo..ori chiuveta aia nu e asa curata..:(:(..o sa innebunesc de tot...
22+ piticul Stefanut
anacami spune:
ref. la nastere, eu nici nu ma mai gandesc la anestezie! la Sebastian am ajuns deja cu dilatatie mare (desi membranele nu mi se rupsesera-mi le-au rupt acolo), am nascut repede si nu am mai avut timp de epidurala. Acum s-ar putea sa fie si mai rapid (desi doctorul mi-a spus sa fim mai "precauti", sa imi faca totusi epidurala...). Nu i-am simtit lipsa decat atunci cand a venit momentul coaserii epiziotomiei (mi s-a parut o vesnicie). Eu vreau sa nasc la Euroclinic-din ce am citit,ei la epidurala nu se injecteaza anestezic, ci anelgezic...Roxana,asa este???
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
Jasmin012 spune:
Cami, n-am stiut ca ai pus poze cu camasa, ma duc acum la cap. anterior sa ma uit.
Alexandra, nu putem sa-ti recomandam un ecografist care sa aibe rabdare sa-ti explice, pt ca asa ceva vrem si noi, dar nu e posibil...ecografistii sunt renumiti pt faptul ca sunt zgirciti la vorba....
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin19+Daniel