* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (38) *

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Micaalsa, laptele cel mai gras si daca este prima data il diluezi cu apa.
laptele degresat este prelucrat si nu mi l-a recomandat pediatrul.
Andreea, eu cred si... sper sa venim prin octombrie in tara.
oricum arunc buzduganul

cristina + i miei tesorini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Frizerul il intreaba pe client :
- Cum sa va tund ca sa fiti multumit ?
- Gratis !

Medicul mi-a recomandat insistent sa incetez chefurile.
- Care medic ?
- Cel de deasupra noastra !

Directorul unui internat ii previne pe baieti :
- Daca da dracu' si-l prind pe unul din voi in dormitorul fetelor, il amendez cu 10 Euro;
a doua oara il ard cu 20 de Euro si a treia oara cu 40 Euro !
Din spate, o voce timida :
- Dom' director, da' un abonament cat costa ?

Doua vecine se cearta la gard :
- Nenorocito ce esti ! Barbatu-meu iar a dormit la tine in noaptea asta !
Cealalta ii raspunde :
- Poate la tine doarme ! La mine sta treaz !

- Aveti oua de casa ? intreaba un client vanzatoarea.
- Nu domnule, numai de gaina.

De la o vreme, sotul se intoarce tot mai tarziu acasa, uneori lipsind chiar toata noaptea. Intr-o zi insa, sotia ii spune furioasa :
- Esti atat de infidel incat ma indoiesc ca ai fi tatal copiilor nostri !

- Ce mai este nou, Gigi ?
- Sunt suparat, Vasile. Am aflat ca nevasta-mea ma insala.
- Bine, dar eu te-am intrebat ce mai e nou .....

Un politist intra intr-un magazin de articole electronice.
- Aveti TV color ? intreaba el.
- Da, domnule.
- Atunci dati-mi unul verde !

La serviciul "Personal" se prezinta un barbat.
- Va rog sa ma angajati, zice el, am 9 copii !
- Bine, bine, i se raspunde, dar ce altceva mai stii sa faci ?

- Sa stii inculpat ca orice marturie mincinoasa se pedepseste cu inchisoarea de pana la 6 luni !
- Da, dar daca spun adevarul, risc 6 ani !

Voi barbatii nici nu stiti ce complicata e viata femeilor ! Azi pot fi in bratele sotului, iar maine pot ajunge in bratele Domnului!
- Dar poimane sunteti libera ?

Maica stareta surprinde intr-o noapte un barbat care incerca sa sara gardul manastirii inapoi in strada.
- Ce-ai cautat aici, nenorocitule ?
- Am vrut sa fur mancare, dar m-au prins maicutele.
- Cand? In seara asta ?
- Nu, acum patru saptamani !

O profesoara noua incearca sa predea lectii de psihologie unor copii:
-Cine crede ca e prost, sa se ridice in picioare!
Dupa citeva secunde, se ridica in picioare Bula.
-Poti sa ne spui de ce crezi ca esti prost?
-Nu sint prost, doamna, dar imi parea rau sa stati in picioare numai dumneavoastra . . .

Un ziarist se duce la un interviu la un spital de nebuni. Doctorul ii explica:
- Periodic, le dam nebunilor cate un test. Care reuseste sa il treaca, ii dam drumul. De exemplu, acum am umplut o cada cu apa.
Langa cada avem o lingurita, un pahar si o galeata si le cerem nebunilor sa goleasca apa din cada.
Ziaristul spuse:
- Foarte simplu, orice om sanatos ar folosi galeata.
La care doctorul:
- Gresit, un om normal al trage dopul de la cada. Ce pat preferati, jos sau sus?

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Micaalsa,ii dau Dorna rosu si l-a acceptat din primul moment.

Serj,ne vedem cu siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by Serj

Micaalsa, laptele cel mai gras si daca este prima data il diluezi cu apa.
laptele degresat este prelucrat si nu mi l-a recomandat pediatrul.
Andreea, eu cred si... sper sa venim prin octombrie in tara.
oricum arunc buzduganul

cristina + i miei tesorini

Asa deci ... pediatra asta a mea numai prostii mi-a zis de cand sunt mutata la ea. O trec si eu pe cel cu 3,5% grasime. Dar nu stiu cum sa fac acum ... fac iarasi trecerea treptat, de la cel slab la cel gras? Sau ii dau din start pe asta gras ...
Si buzduganul, pliiizzz ... si in zona noastra

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Ion creste intr-un oras mic si-apoi se muta la Bucuresti pentru a urma facultatea de drept. Decide sa se mute inapoi in orasul natal si sa isi deschida propriul birou de avocatura, insa afacerile ii merg cam greu la inceput. Intr-o zi, vede un om apropiindu-se de usa biroului. Fiind primul sau client doreste sa ii faca impresie buna. Cand acesta ajunge la usa, Ion ridica rapid receptorul telefonului si incepe, facandu-i semn cu mana sa intre: - Nu. In nici un caz. Spune-le idiotilor ca nu ma voi opri pana nu primesc un miliard despagubire. Da. La tribunal am sedinta maine. Spune-i procurorului general ca am timp sa ma intalnesc cu el numai saptamana viitoare candva. Si continua asa pentru vreo cinci minute. Omul asteapta cu rabdare pana Ion termina. Acesta pune jos receptorul si se intoarce catre noul venit.
- Imi pare rau ca v-am facut sa asteptati. Sunt foarte ocupat. Cu ce va pot ajuta?
Omul raspunde:
- Sunt de la Romtelecom. Am venit sa va instalez telefonul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Micaalsa, eu stiu de lapte 3.5%,adica nedegresat, ala semi este 1.5%.

Catrinel, pai in Olanda cica ploua toata ziulica...de ce vreti voi vacanta acolo?

Andreea, cand plecati in Bulgaria?..si Thea chiar mananca orice, orice?..ce bine! Noi mergem 2 zile la mamaia si tot la borcanase ma gandesc..

Catrinutza,Simona, eu banuiesc masele si canini de vreo 5-6luni..si nika..mica mea se trezeste 1 data pe la 2-3 si cere raspicat'papa"...poate eu am gresit dandu-i pe la 10 luni in speranta de somn mai bun,da'zaudaca si atunci n-am rezistat 1 luna incheiata fara..si io asa as dormi ..bine ca mi-ai spus de faza cu tensiunea,acu'nime n-o sa mai aiba ce zice a-mi place sa dorm muuult!..oare si Andreea are tensiunea mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MICALSA, daca vrei, dilueaza-l putin in prima zi 1 parte apa, 3 parti lapte si daca e Ok, trece-o de tot. Desi cred ca si nediluat ar fi Ok, dar ca sa fii tu linistita...

ANDREEA, n-am mess... ca as sta tot pe el. ca si cum nu stau tot pe DC.

Oana doarme (ca sa ma justific...) era asa de obo ca a papat numai 3 linguritze de papa... si a adormit instantaneu cand am pus-o in pat. e cald aici, rau, 35 de grade, o crestere de 10 grade de pe-o zi pe alta, ne tampim...

Stau pe net sa caut vacanta aia....

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Catrinel, io o servesc pe Ana cu lapte preparat cu apa la temp camerei..de vreo cateva luni, ca zau daca i l-as mai si incalzi pe la 2-3!!!.presupun ca cel lichid trebuie fie turnat direct din cutie, fie incalzit, ca nici chir din frigi nu merge. Am vazut ca exista pe piata Humana junior lichid, de juma de litru, pentru bebe de peste 1 an,da'cred ca-i cam scump..si am mai vazut si apa pentru prep lapte tot de la Humana si pe ea scria ca nu trebe fiarta sau incalzita..

Mergi la inceput

Micaalsa,eu i l-am dat mai intai amestecat cu lapte praf(ca aveam de terminat 2 cutii),dar dr. mi-a spus ca se poate trece brusc,varsta si stomacelul o permit.

Maaaaama,ce activa sunt.Fac si alte n'spe chestii simultan dar nu-mi distrage niciun chitait atentia.Ce dor ma apuca!!!!

Mergi la inceput

Alinuta,din fericire gasesc la orice restaurant(repet,ma uit bine la cum arata totul!)ceva pt. Thea.Ciorbita,snitzel sau pui la gratar,cascaval pane sau bulete de cascaval,cartofiori,ficatei si in general aproape orice.Daca poate papa ea cu manauta,cu atat mai bine.

Catrinel,mie mi-a placut cel mai mult in Tunisia.A fost demential!Mai ales daca vreti bb2,conditiile din hotel sunt ideale.Vrei poze...cu hotelul?

Mergi la inceput