* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (38) *
Raspunsuri - Pagina 16
catrinutza spune:
Revin...in neforta...w-e asta am fost din nou la munte...obositor...daca te duci doar pt 2 zile e ff obositor, mai ales ca Mariuca gaseste tzaspe mii de chestii de facut-desfacut si le face nefacute...
O noapte doarme, 3 nu...nici la munte n-a fost mai bine...cred ca a fost si prea obosita sau ii era foame...inca nu m-am prins...
Azi noapte am culcat-o in canapea si cand a adormit am mutat-o in patutz...da' cand sa servesc si eu patul conjugal, nu mai avui loc...hazbantu lat pe tot patul nu l-am urnit nici un varf de ac...deci am fost iar condamnata la canapea...oricum la un moment dat mandra s-a intors langa mine...sa imi tina de urat...

Nervii sunt inca intinsi si din pacate cei apropiati nici nu fac vreun efort sa ma menajeze macar un picutz...asta e...
Brava fetelor care ati refacut lista...rusine cui a sters-o...din pacate hotul e cu un pacat, iar pagubitul cu o mie ca ii banuieste pe toti...Aida...sa stii ca si eu m-am gandit ca se poate afla IP-ul calculatorului...si stau si ma gandesc daca nu ar fi bine sa aflam cine si-a permis asa o magarie...macar din respect pentru munca fetelor care se tot chinuie sa tina lista la zi si sa deschida noi capitole...
Mari...iti multumesc din suflet pentru telefonul de incurajare, mai ales ca ai zis ca nu ai zis ca nu ai rezistat tentaiei de a suna si incuraja...tare bine mi-a mers la inimioara...astept povesti de la mare...sper ca v-ati distrat (desi e ciudata asocierea cuvintelor copil mic-distractie, nu????
)... si ce am vorbit la tel. ramane valabil...am putea si in timpul saptamanii???? zic si io....
Ce face fetzishoara cu bucluc???!!!
Ceela...uffff...mama ei de moneda...dupa 8 bucati zici???? frate, da' moneda aia a dat de bine in burtka puiului....bine ca ati iesit cu brio din incercare...sa mai intri mai des sa ne mai pove ce face Traienutzu...
Simonet....ai ochii vineti???
sau ai scapat mai usor???!!!...![]()
....cat despre distonocalm..pot sa iau o cutie intreaga???!!!
...hai sa ne mai auzim la un tel...
Auzi...am citit pe cutia de Liv 52 ca scrie ca e pt afectiuni de tot felul ale ficatului...si ca se da adiacent si pt inapetenta, dar legata tot afectiunile ficatului...io nush ce sa zic cat de bine o fi...Dicstracti maxima la nunti si prin voiaje...
Catrinele...ia zi tu mama ceva despre Musetelul ala latinesc...ca pe cuvand ca ii bag o cisterna numa sa dorm si io o noapte cap coada...merci de incurajari...o sterg..sper ca inainte sa o iau pe aratura de tot...
Si noi am inceput sa o punem pe olitza...dimineata cum se trezeste, top pe ea si ii dam acolo bibe...o data a facut pishu...era asa de incantata de capodopera ei...toti ma bat la cap s-o pun pe olitza, s-o pun pe olitza...dar cand e vorba sa ma ajute ciu-ciu...si mariuca zice caca si in 4-5 secunde i-a si dat drumul...oricum prea repede ca sa mai apuc eu sa ii pun olitza...o data i-am luat din pampers si pe n.v.i-am pus in olitza si i-am zis ca ea a facut...s-a uitat la mine cu o fatza gen:"da' tu crezi ca m-am nescut ieri???!!!"...oricum mie mi-a zis pediatra dupa 1 an juma ca sa nu i se creeze vreo repulsie...
Serj...nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi cu doi...balaceanca...cat despre davidutzu...pupam maxim pe ginerica...
Mariana...ma bucur ca esti asa rezistenta...eu din pacate, pentru ca am tensiunea ff mica, am nevoie de mai multe ore de somn...eu oricum banui ca am ceva ce se cheama "Oboseala cronica"...si nu dateaza de dupa nastere, ci de cu multa vreme inainte...si din pacate nu reusesc sa ma pun usor pe picoare...
Ciuf...ce mai face Eva??? e mai bine cu burtika???...cat despre bicicla...sigur nu-i elicopter...hai lasa...sa o stapaneasca sanatos...
Andreea...multam de aprecieri...
Elvie...mai se mai trezeste noaptea ....si nu vrea neaparat sa manance ...si nu tin nici s-o invat ca se poate asa
...poate doar niste apa ...de cele mai multe ori se linisteste daca o mangai pe spate sau ma simte langa ea...de asta zic io ca e ceva durere, vise urate ... cat despre restul, uita-te atenta la semnatura mea and calm down...
Aida...brava pt schimbat parola...asa nu vor mai fi surprize neplacute...multam si pt scos numarul meu de telefon din adresa...eu nu ma supar absolut de loc pentru gestul tau...
Serj...brava si tie pt rezistenta la ispita....
Mariana, Serj...si companiile din Romania au inceput sa "cearna" accesul la net, la anumite tipuri de mesaje...dar tot din pacate romanul nu e atent la avertizari...deja ma oripileaza mesajele alea de tip: sunt cutare, copilul meu de X luni are nevoie urgenta de nush ce"...mi se pare crud la ce nivel de manipulare poate sa ajunga cineva...
Mariana...sa imi dai si mie, te rog, niste indicii despre programul care limiteaza accesul la anumite site-uri...
Bia...fain ca ai intrat...si ai zis-o pe aia cu data nasterii...ca tocmai vroiam sa lamuresc io ce mi-ai zis...da iote ca zisesi tu, cara mia...
Gabi...felicitari inca o data si casa de piatra...si e posibil ca febra sa fi fost pe fond emotional...bine ca a trecut...
Micaalsa...da' e normal...toti ceilalti stiu cel mai bine ce are copilul tau, nu e evident de acum????
...banui cine e marele tau expert...nush ce sa zic...ca de ex de 4 luni zic ca e de la masele...abia acum o luna i-a iesit prima si dupa 2-3 saptamani celelalte 3...sa zic acum ca e de la canini??? se prea poate...ca e intr-o explozie de dinti...
Si am si eu o intrebare la tine...cum treci la beeb 2 din prima nopate de somn neintrerupt....pai daca e neintrerupt??? pricepi unde bat saua???!! ![]()
![]()
...succes cu neintreruptul...
Kim...insolatie????!!! of doamne...eu de teama asta ii leg toate palariutele de cap cu panglici...au n-au, eu le fac rost...tocmai pt ca nu sta altfel cu ele pe cap...numa ca la noi nu fu insolatie...cica angina virala...bine ca ati trecut peste...
Si ce frumos ca ti-ai redescoperit pasiunea si ca ai timp pentru ea...in tineretile mele am cochetat fff mult cu arta plastica...tatal meu este artist plastic, deci am trait intr-un mediu propice...si zau ca mi-e dor de timpurile cand mergeam cu el in peisaj...el cu sevaletul, eu cu caietul de acuarele...
...ce vremuri...
Cat despre Mariucu...exact munci necalificate...ieri presta la cineva cu matura si farasul...iar la noi cum prinde o carpa de praf, presteaza...daca are cineva nevoie de fata in casa, avem una bucata muncitoare...Dianaaaaaaaaaaa....mai ai nevoie de o tanara interna????

Tania...brava ca nu ma mai simt ciudat ca am plecat cu juma de casa...deci si la altii se intampla...si ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa si linistita....
Pispirica...ce mai faceti mandrelor...cam rarutz pe la noi...si cand sa ziceti si voi doua vorbe, v-a pierit cheful...io nush ce suste ai tu Rocsana...da vreau si eu intalneala cu Rocsana...
si ceva poze mai recente??? sa vedem ce face perlutza ....
Catrinele....pai de ce mai ai stres de vacanta daca ati ramas fara???!!! nu da cu paru' ...fac si io haz de necazul altuia ca de al meu m-am saturat...chiar nu mai gasiti nici o oferta, nika???? ce ziceti sa veniti pe litoralul romanesc??? preturi mici, servicii ireprosabile...
...si ziceti ca v-ati facut vacanta in strainatate...sa nu dai te rog...ca nu mai ai loc, ca au dat altii...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Serj spune:
beh, fetelor..hai sa mai intru si eu odata pe ziua de azi![]()
Catrinel, hai noroc la gasit vacanza!!!! si nu uita, pozici de la botez ca noi asteptam.
Pispirica, bine ai revenit. si chiar scrie cat de des poti.![]()
Catrinutza, noroc cu tine ca mai inveselesti atmosfera! 
Mariucu, vad ca a devenit o comoara la casa omului la cate stie sa faca...![]()
da' de munci necalificate am si eu parte. tre sa tin ascunse maturile si farasul, ca se duce pe trotuar si matura pana ajunge in strada.
Elvie, nu cred ca e cazul sa pleci, dar incearca sa raspunzi pe alte cai ![]()
ok, ciao pe ziua de azi
cristina + i miei tesorini
Pispirica spune:
Catrinel am avut de toate. patut de bebelin, numa ca coana mare
dormi cu noi in pat. ca nu i-a placut in patut. s-a isterizat in toiul noptii asa incat am decis ca mai bine sta cu noi in pat. si dupa ce am schimbat camera, ca s-a defectat o teava la baie, am primit o camera cu 2 paturi si aci am dormit io cu Bee, si hazbandul separat. Am ales un hotel care sa aibe toate facilitatile ptr copii si intr-adevar a fost super. aveau inclusiv restaurant pentru copii, scaunele foarte multe, adica nu asteptam sa se elibereze scaunel, se gaseau din belsug, era super mai ales ptr piticii mai mari de 4 ani, ca se faceau fel de fel de concursuri, jocuri, aveau bone, locuri de joaca cu supraveghetori, 2 piscine ptr. copii. superb totul. adica era un resort numa ptr familisti. si predominau italienii si francezii.
si acu desi imi e rusine sa-ti spun, n-am incotro... ce lapte sa incalzasec nenica, ca ala e tot la purtator. e disperata dupa tziii, ca asa ii spune. si refuza vehement orice alt fel de lapte, fie el formula sau de vacutza. trage de bluza mea si zice tziii. nah ca am zis-o. banui ca suntem ultimele pe aici care mai practicam metoda asta.![]()
da nah... ce sa-i fac imi e si draga cand o vad cum cere si cu ce pofta o agatza. ![]()
Catrinutzo promit ca daca imi iese combinatzia si accepta Rocsana sa-mi dea gaseala sa-i dau o bere, te cat si te poftesc sa vii si tu. numa sa vrea ea ![]()
ete nu scriu un secol si intr-o zi bag de nu se mai poate. da profit ca azi n-am sef, ca de maine...e naspa ca se intoarce si el din concediu...
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
ANDREEA GEORGIANA spune:
Iata trec si eu prin zona desi,foarte sincer,mi-e si groaza sa mai deschid cate o pagina de teama celor scrise.Consider ca s-a intrecut masura prea tare si deasemeni frustrarile si nereusitele din viata personala nu au voie sa se oglindeasca in aceste pagini.Aici vorbim despre copii si doar accidental despre anumite aspecte ale vietii noastre intime si asta doar atunci cand avem nevoie de un sfat.Cat despre jicnirile proferate in ultima vreme nici nu mai stiu ce ar trebui sa spun.Poate doar ca ma astept la astfel de manifestari din partea unor persoane aflate in subsolul societatii.Iar cand aflu ca astfel de persoane sunt mame,mi-e incredibil de mila de copii lor,care vor creste si semana cu ele,cu mediul si limbajul cu care au fost familiarizati.Si daca nu voi mai aminti in postarile mele despre anumite persoane,o fac pt. ca au pierdut respectul meu.Si de obicei acord multe circumstante atenuante.
Catrinel,cum stati cu ultimele pregatiri?Onuta stie ce o asteapta?Aveti oaspeti din Ro?
Poli,ramasesem restanta cu un raspuns pt. tine.La bRasov avem un apartament in Racadau,de 3 camere,in care ne simtim minunat,in ciuda spatiului mic(fata de cel din Buc).Mai pune poze cu voi.Banuiesc sa Nick este ultra bronzat deja...
Micaalsa,ma bucur ca Iulia este sanatoasa.Ai mai pus pozici?
Pispirica,chiar ma intrebam pe unde umblati?Unde ati fost in Creta?Bia nu papa inca mancarica de oameni mari?Eu ma bucur enorm ca nu mai trebuie sa umblu cu papa pasata dupa mine si ca pot sa-i dau Theei sa pape orice,cu conditia sa fie un restaurant safe si curat(motiv pt. care mergem in Bulgaria,evitand pe cat posibil litoralul romanesc unde mi-e cam teama si mie sa mananc).Poze!!!!!!!!!!N-am mai vazut-o pe Bia de 1000 de ani.
Tania,am vazut poze(cu si fara sandalute) si se pare ca ati avut o vacanta minunata(cine zicea ca vacantele cu picii sunt ca munca in mina?
)
Serj,tu cand vii pe acasa?
Kim,cum se simte Alicia?sa stii ca am tot auzit in ultima vreme despre cazuri de insolatie,multe dintre ele cu simptome atipice,asemanatoare mai curand gripei(adica tuse,durere de gat,febra mare) care dureaza culmea,doar cateva ore.Oricum,n-am cunoscut inca un bb care sa suporte o palariuta mai mult de cateva minute.
Catrinuta,astept sa ne vedem(dar stai sa-mi vina si mie puiuta acasa) si sa-mi povestesti pe indelete despre "suferintele" acumulate in concediu si nu numai.Liv-ul este recomandat in special ca pansament pt. ficat,in conditiile in care(stiti bine!) ce poate baga in gurita un pitic,atomic sau nu.Din parc,de pe trotuare si...de aiurea.Ca apare si pofta de mancare au sesizat multe mamici si eu printre ele iar dr. mea il recomanda cu incredere.
Aida,Ciuf,mi se pare mie sau nu ati mai pus poze?
Roxana si eu vreau sa ne intalnim,asa ca da-ne de veste daca ajungi prin Buc,please!!!!!Nu stiu sa fac bere(inca!) dar dau o praji buna si o ciorbita acrisoara cu leustean pt. Maria.Ca acasa.
Elvie,mizez pe intelepciunea ta.
A inceput numaratoarea inversa.AMR 5 zile pana la intoarcerea tornadei Bubu.Astazi m-a recunoscut la TV si nu s-a dezlipit de ecran,insistand sa vorbeasca cu mine,spunand alo... .Mi-a povestit mama ca a dat o frumusete de reprezentatie,aratandu-mi tot ce a invatat sa faca in ultima vreme.Mai nou stie sa numere:unu,oi,sase.
Mama este extenuata dar nu vrea sa recunoasca.Mi-a spus doar ca eu am fost un copil extrem de potolit prin comparatie cu Thea.Dar ma bucura faptul ca este foarte lipicioasa,sociabila,vorbeste cu toata lumea,arata tuturor ce stie ea sa faca(aproape mereu) si ca este exact cum mi-am dorit sa fie.
Sambata am dat o fuga la Ikea(pt. prima data de cand s-a deschis,fusesem doar in Viena),i-am luat Theei o lenjerie de pat foarte frumoasa si ne-am intalnit intamplator cu Diana,Bia&Dragos,ca tot vroiam si nu apucasem.Bia dulce,creata si mare,a zambit si s-a incruntat la noi(la comanda)si mi-a intarit(daca mai era nevoie) impresia ca este o fetita foarte cuminte!
In rest,pe langa faptul ca ne este ingrozitor de dor de Thea,ne straduim sa profitam de cele cateva zile de relache,vizionam filme,citim,udam gradina,iesim seara la cate o terasa si,facand toate astea,realizam cat ne-a schimbat viata bucatica de om de aproape 1 an si 4 luni si cat de monoton era totul inainte.Ma rog,din cand in cand,o astfel de zi "monotona" in care dorm pana la 13.30(ca sambata si duminica),prinde al naibii de bine.Catrinuta,iarta-ma!![]()
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Delia21 spune:
Elvie,niciodata,dar niciodata nu am afirmat ca as fi din ALBA.ASta asa ca sa te convingi ca nu esti doar rea ci si proasta cu duiumul!!!In anul 2000 un apartament vizavi de Hotel Deva,deci intr-o zona foate buna, s-a cumparat cu 11 mii de dolari,ceea ce nu se poate face astazi!Si chiar nu am ramas proasta neamului ci EROINA scumpete si oricat ai vrea "miss" GEORGETA ,nu ma poti reduce la nivelul tau!Dar precum spuneam mintea ta cea ingusta nu poate nici concepe si nici cuprinde asa ceva!Iar relativ la frumusete....daca e sa ne referim la cea exterioara,caci de cea interioara facusi dovada......vazui si eu pozele tale......scumpa esti urata ca FOAMEA.Chiar ce face al tau...inchide cumva ochii ca sa nu vada cu cine este?Vorbesti de zambet tamp...pai tu arati a tampa de sus si pana jos,spargi oglinda !Ar trebui sa punem poza ta langa priza ca sa speriem copii....sa nu se curenteze!"Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta pentru ca inteligenta are limitele ei dar prostia nu" ti se aplica cu brio!!!!Iar faptul ca te-ai coborat sa comentezi fapte destainuite de mine....in asa hal...demonstreaza ce am spus esti o NEMERNICA,O VIPERA,nu un om cum speri...ci UN CACAT CU OCHI!!!.Si zici ca ai 4 frati surori...sper ca nu au iesit toti ca tine!SI DA,ai face un mare serviciu grupului de aici sa-ti iei talpasita,minte incetosata ce esti!Si inainte sa imi dai tu mie sfaturi,urmeaza-le tu mai intai si tine-ti promisiunile,daca nu ,macar nu le mai fa!
micaalsa spune:
catrinutza, voiam sa zic "dupa prima noapte ..."
Vezi ce chiauna de cap sunt de la atata nesomn., Acuma am avut parte de som,n neintrerupt ca-s la mama si doarme ea cu Iulia da' hazband n-am
. Da' cine stie ce se iveste ... Ca nenea dr. ne-a zis ca Iulia a fost proiectata cand al meu era in Italia
. Ce ti-e si cu medicina asta ...
Pispirica, tinem pumnii sa mai stea sefu in concediu. Si eu vreau poze cu Bia, pliiizzz. Daca e nevoie ma inscriu si eu la
![]()
Delia, Elvie, sper sa nu supar dar sincer eu rad de mor cand va citesc.
Catrinel, tinem pumnii sa gasesti vacanta dorita. Eu, cand am fost plecata cu Iulia la Praid, i-am incalzit lapticul in incalzitorul ala electric. Aveam si acces la bucatarie dar imi era mai comod sa bag sticla cu lapte in incalzitor.
tania, v-am vazut pozele de la mare ... voi tot intr-o vacanta o tineti. Ce fain ... vreau si eu mareee 
ciuf, hai cu o poveste ceva, sa mai inveselesti atmosfera.
Fetele, daca vreti ceva cantecele pentru copilasi let me know, va trimit ce am si eu. Scrieti-mi pe PM.
Asa, sa nu uit ... care dati lapte de vacuta la copilasi, de asta pasteurizat din comert vorbesc, cu cat la suta grasime le dati? Ca mie pediatra mi-a zis de Zuzu 1,5 % grasime, e cel semidegresat, si ieri vorbeam cu o prietena din State si zicea ca ei nu i-a recomandat medicul cel semidegresat, ca n-ar fi asa bun, si ca din start i-a bagat pe cel cu 3,5 % grasime. Acuma stau in dubii ce sa fac. Ma intreb ca daca nu s-o satura fata de la el si de-aia mi se tot trezeste sa bea ba ceai ba lapte ... Acuma iau toate variantele la puricat ca saptamana trecuta i-am schimbat salteaua la pat ca mi s-o troncat mie ca de la ea nu doarme
... si m-am inselat.
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Catrinel_17 spune:
MICAALSA, aici se recomanda lapte din cel mai gras pt copilasi!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
ANDREEA GEORGIANA spune:
Micaalsa,eu ii dau Theei lapte Dorna semidegresat(cred ca 3,5 % grasime).Stiu ca se recomanda laptic mai gras,datorita faptului ca bbi au nevoie de colesterol pt. procesul de crestere.Ai curajul sa te apuci de bb2??????
ANDREEA GEORGIANA spune:
Catrineeeeel,inca nu ai ID pe mess?
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA GEORGIANA
Micaalsa,eu ii dau Theei lapte Dorna semidegresat(cred ca 3,5 % grasime).Stiu ca se recomanda laptic mai gras,datorita faptului ca bbi au nevoie de colesterol pt. procesul de crestere.Ai curajul sa te apuci de bb2??????
Andreea, si eu i-am dat aici la Bistrita Dorna (nu am gasit Zuzu), dar cel semidegresat e cu 1,5% grasime. E cel albastru. Tu Dorna rosu ii dai? Ca eu stiu ca asta rosu e cu 3,5
Bubulina mishelina Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)