* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (38) *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare,

Mama,mama ce furtuna! Sper totusi sa se faca liniste!

Hai sa va povestesc cum fu la mare ca peste 3 zile plecam iar si sigur o sa incurc vacantele.
Pai, cum zicea si catrinutza, ne-am trezit noi intr-o dimineata de miercuri, tati incarca de zor bagaje in masina, eu stringeam in urma lui sa nu las dezordine in casa, iar Bia dormea nene de parca nimic nu s-ar fi intamplat. In alte conditii era traeza, acum nu. In prima faza am aprins lumina, dupa am aprins televizorul cu sonor, apoi am inceput sa vb tare, trantim usi, nic. bia dormea tun! In cele din urma am "scapat" o jucarie si am reusit sa vedem 2 ochisori somnorosi si intrebatori. Oare ce fac astia cu noaptea in cap?
So, umpluram bmv-ul lui tati care s-a dovedit neincapator, caruciorul Biei a stat la loc de cinste pe scaunul din fata si directia . mamaia.
Cand am ajuns ploua, hotelul nu ne-a prea placut, dar asta e, una vezi in poze si alta la fata locului. Bine macar ca eram undeva in centru iar seara plimbam Bia, ii placea faorte mult la fantani, am pus si poze.
Prima intalnire cu marea a fost dezastru. Nu a vrut nicicum sa intre in apa.
E, cu apa am rezolvat-o ca am avut piscina, dar ce facem cu nisipul. Nu facea doi pasi. Statea pironita locului si spunea cah!
drept pentru care am tinut-o incaltata, dar nu a durat decat 2 zile, ca dintr-o data a rupt-o la sanatoasa pe plaja. O vad si acum cum alerga, intra in piscina, iesea, baga toate jucariile in apa, s-a jucat foarte frumos cu Taniuta (s-au placut din prima), mergea si lua jucariile celorlalti copii de pe plaja, "cersea" mancare daca i se parea ceva interesant, ce sa mai, n-am vazut-o niciodata asa fericita!
La capitolul mancare am stat tare rau, nu a prea vrut sa manance, e drept ca nu am avut unde sa-i gatesc iar borcanelele nu i-au prea placut. A slabit 200g, dar acum a pus 500g, deci i-a priit.
Sper sa nu mai faca bronsiolita, asta a fost motivul pentru care am plecat asa devreme in vacanta, dar avantajul este ca pana in septembrie mai plecam de cateva ori. tati s-a ocupat sa stam undeva cu conditii foarte bune si tot in mamaia, asa ca marti incarcam masina si la mare cu noi!

Am pus pozici, nu stiu cat o sa stam la mare, va scriu cum ma intorc!

pupiiiiiii

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Tania, foarte frumoase pozele de la mare. Tinem pumnii ca Mica Buflica sa nu mai faca bronsiolita.
Elvie si Delia, va rog din suflet, discutati tot ce aveti de spus pe PM, nu aici. Nu mai vreau apropos-uri si jigniri. Zau de nu ma car de aici daca mai continua subiectul nostru asa. Si nu e o amenintare in vant.
Kim, imi pare tare rau ca Alicia a reusit sa faca insolatie. Eva nu vrea sub nici un chip sa stea cu palarioara pe cap. Si ma tot gandesc ca o sa ii fie rau la cap.
Mai revin cand o sa fiu intr-o forma mai buna.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Elvie,nu au fost deloc banii "sotului" pentru ca deocamdata nu suntem casatoriti legal,si nici macar nu locuim impreuna,pe mandru l-am cunoscut abia in 2002...si pana sa ajungem la o relatie pe bune au mai trecut vreo 2 ani, deci te asigur ca am realizat prin forte proprii tot ce am spus si este 100% verificabil....chiar daca incredibil pentru mintea ta .Ai tu habar cum este sa muncesti 16-18 ore pe zi....si sa iti iei liber un weekend din 4?Roomaita mea care traieste si poate oricand confirma....ma ruga sa imi mai iau liber caci ma vedea sleita de puteri dar binenteles eram platita in functie de orele muncite,plus ciubuc si era in interesul meu sa muncesc daca vream bani ca sa pot sa trimit acasa..Si faptul ca eu am mentionat-o pe mama mea...tot nu iti da TIE dreptul sa o pomenesti...ai facut-o si ne-ai demonstrat ce persoana de cacao poti sa fi,poate nu ti-ai dat seama,dar te-ai legat de un lucru sfant si asta te face o mare NEMERNICA si un om fara scrupule.[Nimeni pana la tine acum nu a mai facut asa ceva in acest grup.Numai una de teapa ta putea sa faca asa ceva.Din cauza ta acest forum nu va mai fi ce a fost:o gramajoara de fete care isi spuneau cu incredere pasurile,micile realizari,grijile de fiecare zi.....din teama ca vi mataluta sa faci pe infatuata cea rea si proasta care da lectii de etica.Puteai sa ma faci albie de porci,dar nu s-o bagi pe mama in ciorba ta,CLAR?.E ca si cum eu m-as lega de LARA ta,dar...eu am mai multi neuroni....si mai multa frica de dumnezeu... chiar nu ma pot cobora la asa ceva.SI au mai fost fete care au spus aici ce au pe suflet,au avut curajul pentru ca au crezut si ele ca si mine ca suntem intre prietene,intre oameni cu mintea deschisa nu intre VIPERE care stau la colt si abia asteapta sa faca pe intepatele fara rost.FITI ATENTE fetelor,nu mai spuneti ce probleme aveti caci vine redusa de ELVIE sa va atace cu ce isi aduce ea aminte,out of context,binenteles!......Si voi inceta cand vei inceta tu,dar nu mai devreme....de asta te asigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Va rog sa incetati, Elvie si Delia!!! Nu e corect fata de noi, de restul fetelor sa ne obligati sa asistam la cearta asta a voastra. Cum a zis si Ciuf, ce aveti sa va spuneti, spuneti-va in PM-uri. Nu ne intereseaza sa vedem ce e cel mai urat in voi. In primul rand ceea ce faceti voi denota lipsa de respect pentru restul de mamici, carora li s-a urat de spectacolul vostru.

_
Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001)
Poze aici si filmulete www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Delia, zau daca te pot intelege!!!!
de ce trebuie sa continui aici pe forum cu atacurile????
chiar trebuie sa citim toate de va debiteaza mintile????
daca Elvie, nu trimite PM, fa-o TU!!!
iar cu atentia.... eu cred ca suntem in stare fiecare sa discernem ce si cum scriem pe forum fara a fi puse in garda de tine!
gata, eu cred ca acest forum trebuie sa si schimbe denumirea daca fiecare vine si aruunca sageti aici fara a se gandi la ce trebuie sa suporte celelalte.
eu deschid aici, sperand sa gasesc mesaje placute si nu... balacareala asta (se pare ca-ti face placere Delia sa ai ultimul cuvant!)
arata tu neuronii tai ce pot face si fa-o in privat!!!

cristina + i miei tesorini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Va salut! Deocamdata imi este f greu sa-mi gasesc cuvintele. Este a 2-a oara cand intru sa zic vreo 2 vorbe si intalnesc aceeasi atmosfera de kk. Asta a fost si prima data motivul pentru care nu am mai scris! La fel am intrat pe forum si am dat numa de certuri, de amenintari cu disparitia, jigniri si numai vorbe urate. Mi-e f sila de certuri de genul astora. Si zau ca nu inteleg ce mama draqului puteti avea de impartit? Si cand draq mai aveti timp sa va si certati? Lasati-o-n palarie de treaba, ca ma apuca bazdacii. Nu pot sa cred ca iar se intampla asa ceva. Mi-e lehamite.
Dar ma rog, din respect pentru toata gashca pe care o cunosc inca de cand am ramas insarcinata, nu plec asa fara sa zic vreo 2 vorbe, daca tot am intrat...

Am reusit si noi sa ne sincronizam cu nasii si sa rupem turta cupilului. A fost ok, scurt si doar in familie. A ales oglida, banii si cartea. Sa vedem ce-o iesi din toate astea. Cu siguranta va avea treaba cu oglinda ca de cate ori prinde o oglida se pupa in ea, asa ca...

Apoi am plecat in vacanta. Am fost in Creta. A fost superb. Bia s-a comportat excelent. In avion a dormit. Nu i-a placut apa marii, in schimb piscina a fost la mare cautare. Acolo i-a placut desi a luat o gura de apa si in piscina ca a cazut in fund si nu am prins-o la timp. S-a jucat pe plaja, a dormit bine, in schimb de mancat numa mancare la borcanele, dar ne-am adaptat si i-au placut.
Dupa Creta a urmat Delta. La fel de frumos. Abia ne-am intors din concediu. E naspa la servici. As mai fi stat mult si bine cu bebeluna acasa. Dar asta e. Cineva trebuie sa mai si munceasca.

Va pup pe toate fara exceptie! Urez La Multi Ani fetelor care au implinit anishori, bebeilor, sa fie sanatosi si cumintzei, mancacioshi si dintzoshi. Bia a ramas cu 5 dintzi, deocamdata e in pauza nu ne-a mai ieshit nik.

Scuze Catrinel ca nici macar la mesaj n-am apucat sa-ti raspund, da uite vezi acu m-am revansat.

inca nu-mi vine sa cred ca au plecat unele din fete, mai ales ca erau veterane pe aici. n-am nici un chef sa ma uit in urma sa vad de ce au plecat, ca vaz ce se intampla aci la capitolul asta si cred ca inteleg.

sa auzim numai de bine.

PS: Rocsana te rog din suflet sa ma suni cand ajungi in Romania. Trebe neaparat sa-ti dau o bere, da? plizzzzzzzz suna-ma. nr meu de mobil e in note-pad, sau cel putin era. vin si te iau de la aeroport, numa sa ma suni.

_
Anamaria mami lu'
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Delia uite ca in memoria mea (out of context)imi aduc aminte ca atunci cand ti-ai prins mandrul in pat cu alta si ai ales sa ramai cu el cineva iti spunea ca mandrul tau trebuie sa aiba ceva calitati daca ai ales sa-ti salvezi relatia.Printre multe calitati si afirmatii enumerate de tine a fost ca te-a cerut de nevasta dupa doar sase luni(sunt sigura ca sunt cateva mamici care pot confirma acest lucru)Acum tu vii aici si spui ca de fapt dupa doi ani relatia voastra a devenit mai stransa si ca voi doi nu locuiti impreuna.Atunci draga mea asta explica purtarea mandrului tau,Omul are dreptul sa se culce cu oricine vrea,sa-si petreaca ziua de nastere fara tine si multe altele.Tosusi relatia voastra este tare ciudata mai ales ca sa lasat cu copii si inca mai vrei si altii.Tot intr-o postare a ta anterioara ai spus ca explicatia mandrului tau vizavi de culcatul cu aceea persoana a fost ca pe o iubeste si al face sa se simta altfel decat al faci tu , tu ai esti doar draga,iar apoi vii si afirmi ca voi chiar va iubiti, ma indoiesc ca iubirea exista la ambele parti.Din afirmatiile tale deduc ca tu esti doar o amanta proasta intretinuta si materialista pe deasupra deoarece astepti ca mandrul sa-ti finanteze scoala de asistente si nicidecum sa-ti realizezi asta prin munca ,harnicie si multa truda cum te-ai descris draga,Deci nu esti o persoana puternica si independenta din vreme ce depinzi de amant.

Deci draga mea afirmatiile tale nu bat cap la coada si mai esti si mincinoasa pe deasupra ,intr-o postare anterioara o sustii sus si tare ca esti Deveanca in alta afirmi ca tu de fapt esti din Alba ca crescusi cu caprele ,vacile ,curciile,cocosii si probabil erai la cules de cucuruz.

Si da la mintea mea ingusta imi pare incredibil ca o taranca proasta ,crescuta printre porci,curci,gaini ,magari( inteleg de unde mi se trag apelativele folosite la persoana mea) ajunsa la NY fara studii superioare si cerebrel ajunge sa munceasca 16-18 ore (cea ce mi se pare incredibil pt. sanatatea fizica si mintala)castiga atatia bani indeajuns sa-si plateasca chiria ,taxele ,notele de plata ,alimentatia ,masina ,benzina etc... si mai reuseste sa cumpere un apartament mamei ,doua afaceri ,si sa-ti finanteze si trei surori la facultate,Da draga, mie mi se pare incredibil asa ceva ,de domeniul fantasticului din vreme ce stiu ca doua persoane nu una cu profesii ajunse pe tarmuri straine nu reusesc sa realizeze atatea ,reusesc doar sa-si asigure un trai decent in primi ani si asta cu ceva sacrifici.Oricum daca tu zici ca facusi toate alea felicitari si spunene si noua secretul sa ne luminam si sa aplicam si noi acel secret ca toti vrem sa o facem pe Maica Tereza daca avem cu ce si ne tine buzunarele.Anyway cum se face ca-ti aranjasi toata familia si doar tu ramasesi proasta familiei.

Imi tot spui sa vin aici cu argumente si ma explic de ce te-am spus ca te crezi buricul pamantului .Uite draga ca-ti spun de ce : in primul rand vii aici pe forum ,torni baliverne si minciuni iti expui viata privata (cred ca viata privata trebuie sa ramana privata)iar daca cineva are indrazneala sa-si spuna parerea,parere ce nu coincide cu a ta sari la atac ,magarit si nesimtit..si asta fara ca persoanele sa-ti dea sfaturi cum le interpretezi tu.Au fost multe cazuri cand sa intamplat nimeni nu a sesizat sau au preferat sa se abtina ,uite ca si eu ma-m abtinut chiar daca ma deranjat pana acum.

Te-ai luat de Roxana ca si-a spus parerea vizavi de numirea mamicilor de catre tine :X si cum ca nu ti-ar parea rau de plecarea unor persoane ,ai atacat iar cand tot ea si-a cerut scuze ai avut nesimtirea sa nu le accepti.

Ai atacat din nou cand Catrinutza ti-a explicat ca era mult mai bine ca situatia creata sa fie rezolvata intr-un alt mod ,nu ti-a dat sfaturi si spus parerea cum ar fi rezolvat ea situatia si ai atacat din nou si iar ma deranjat,Ai venit apoi cu o autocaracterizare a ta care ma scos din sarite din nou ,banuiec ca multe persoane au fost deranjate socate,Si uite ma gasii eu redusa Elvie sa vin sa-ti spun ca batii campii,

Legat de mama ta ,nu mi-am bagat-o in ciorba ,nu o cunosc si nici nu imi doresc ,te-am citat pe tine draga mea tu iti facusi mama depresiva nu eu,acum vii si o dai la intors si zici ca mama ta e sacra pt. tine . Asta si multe lucruri alte arata cat de labila mintal esti draga.

Spui ca pentru tine sunt nimeni,pai daca eram un nimeni nu inteleg de ce te-ai obosit sa imi scrii si sa ma tot complimentezi de vreo doua -trei zile draga? Tot nimeni erau si persoanele care isi anuntau plecare de pe forum si tu sustineai sus si tare ca nu-ti pasa .Banuiesc ca lucrul accesta a suparat-o pe Roxana cel mai tare.Afla Delia ca toate suntem fiinte umane si fiintele umane trebuie tratate ca atare.Si mataluta Catrizutza e o finta unana ,si magarita de mine sunt tot o fiinta umana cu calitati si defecte( de vreme nu arat,nu am urechi de magarus sau fac fac ca magarul etc..) si in plus noi avem persoane in jur care ne iubesc si respecta.

Cat despre desteptaciunea si frumusetea ta cea pe care ti-le lauzi singura ,fiecare si-a dat seama cat te poate duce capul fii fara grija.
Sincer nu cred ca esti tu uratania pamantului ,esti banala draga nu frumoasa chiar te gasesc putin holbata si cu un zambet tamp pe fata.
Si confunzi felul americanilor de-a fii cu prostia ,prostie pe care o afisezi aici pe forum din plin.
Si afla draga ca redusa Elvie nu sta la panda sa atace sau culeaga informatii private cum crezi si atentionezi tu toata lumea .Nu imi folosec la nimic si viata privata a tuturor nu ma intereseaza asta nu inseamna ca sunt indiferenta la ce se scrie pe forum ,formez o parere despre o anumita persoana ,sau in cazul tau viata tumultoasa si siropoasa pe care o duci si nu in ultimul rand desteptaciunea si felul tau carcotas de a fi .

Ar mai fi cate ceva de spus dar nu imi mai pird timpul cu asemenea fleacuri.Cu speranta ca calmul are sa revina la ghiocei ,si TACEREA are sa ia sfarsit nu am sa mai dau pe la accest subiect si am sa o las pe Delia sa se desfasoare in voie .Consider ca nu imi pot tine gura si cel mai intelept ar fi sa ma car eu inainte de a pleca celelante mamici care le aste lehamite de toata balacarea asta de prost gust.
Asa ca Delia manifestate dupa pofta inimi ,banuiesc ca nu are sa apara o fraiera ca mine prea curand care sa aibe indrazneala de ati spune sincer ce gandeste cu privire la persoana ta de cakat.

Numai bine celorlante mamici si mi-as dori ca subiectul accesta sa nu devina pustiu cum a spus o persoana.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Doamne, fetelor, pe bune, acuma….Pliz, gata!!!! Delia, Elvie, PM!!!!! E o cearta intre VOI DOUA. Dar chiar NUMAI intre voi, asa ca bombardati-va pe PM cat vreti, eu nu mai vreau sa vad postari din astea. Si nici nu va citesc mesajele cand va certati, ca ma apuca bazdacii, vorba lui PISPI.
Mar_apr2006, hop si tu, nu?

PISPI, ma bucur ca ai postat!! Ma bucur sa mai aud de voi! Ce vrei sa fac sa pui niste poze? Ca fac!!! Fac orice!!!

Stiam io de ce nu intru in weekend pe DC….

Sunt ultra-super necajita, ca nu ni s-a confirmat vacanta la marea nordului!! Si acuma trebe sa gasesc altceva si nu gasesc NIMICAAAA! Poate e ceva prin Olanda, ce bine ar fi! Tineti-mi pumnii….

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

oleooooooo Catrinel promit ca incerc saptamana asta sa refac albumul cu poze sa vezi ce copiloi mare s-a facut Biankula. Ca asa ii ziceau tantele alea in Creta.
si zici ca faci orice? hmmm.... ma mai gandesc

_
Anamaria mami lu'
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

PISPI - Orice, orice
Biankula? am intalnit o fetitza in parc zilele trecute, si bunica ei o striga intr-una "Stavrulaaaa, Stavrulaaa!!" (probabil Stavroula, fiica lui Stavros )

Zici ca a fost fain in Creta? Ati avut patutz pt Biankula? Scaunel? laptic mai bea? cum l-ai incalzit?

Asa stress am cu vacanta asta care nu se mai contureaza, domle...

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput