* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (38) *
Raspunsuri - Pagina 18
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by Serj
beh, fetelor..hai sa mai intru si eu odata pe ziua de azi
Catrinel, hai noroc la gasit vacanza!!!! si nu uita, pozici de la botez ca noi asteptam.
Pispirica, bine ai revenit. si chiar scrie cat de des poti.
Catrinutza, noroc cu tine ca mai inveselesti atmosfera!
Mariucu, vad ca a devenit o comoara la casa omului la cate stie sa faca...
da' de munci necalificate am si eu parte. tre sa tin ascunse maturile si farasul, ca se duce pe trotuar si matura pana ajunge in strada.
Elvie, nu cred ca e cazul sa pleci, dar incearca sa raspunzi pe alte cai
ok, ciao pe ziua de azi
cristina + i miei tesorini
Zici ca inveselesc atmosfera, stratosfera sau ce-o mai fi existand pe aici????
Am zis io bine...cand o fi sa mor o sa "arat" cel mai bine...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by Pispirica
Catrinel am avut de toate. patut de bebelin, numa ca coana maredormi cu noi in pat. ca nu i-a placut in patut. s-a isterizat in toiul noptii asa incat am decis ca mai bine sta cu noi in pat. si dupa ce am schimbat camera, ca s-a defectat o teava la baie, am primit o camera cu 2 paturi si aci am dormit io cu Bee, si hazbandul separat. Am ales un hotel care sa aibe toate facilitatile ptr copii si intr-adevar a fost super. aveau inclusiv restaurant pentru copii, scaunele foarte multe, adica nu asteptam sa se elibereze scaunel, se gaseau din belsug, era super mai ales ptr piticii mai mari de 4 ani, ca se faceau fel de fel de concursuri, jocuri, aveau bone, locuri de joaca cu supraveghetori, 2 piscine ptr. copii. superb totul. adica era un resort numa ptr familisti. si predominau italienii si francezii.
si acu desi imi e rusine sa-ti spun, n-am incotro... ce lapte sa incalzasec nenica, ca ala e tot la purtator. e disperata dupa tziii, ca asa ii spune. si refuza vehement orice alt fel de lapte, fie el formula sau de vacutza. trage de bluza mea si zice tziii. nah ca am zis-o. banui ca suntem ultimele pe aici care mai practicam metoda asta.da nah... ce sa-i fac imi e si draga cand o vad cum cere si cu ce pofta o agatza.
Catrinutzo promit ca daca imi iese combinatzia si accepta Rocsana sa-mi dea gaseala sa-i dau o bere, te cat si te poftesc sa vii si tu. numa sa vrea ea
ete nu scriu un secol si intr-o zi bag de nu se mai poate. da profit ca azi n-am sef, ca de maine...e naspa ca se intoarce si el din concediu...
_Anamaria
mami lu'
Biuta perluta(29 martie 2006)
Pispirica's album
Bere???!!!
, o zis careva bere????!!!

Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA GEORGIANA
Iata trec si eu prin zona desi,foarte sincer,mi-e si groaza sa mai deschid cate o pagina de teama celor scrise.Consider ca s-a intrecut masura prea tare si deasemeni frustrarile si nereusitele din viata personala nu au voie sa se oglindeasca in aceste pagini.Aici vorbim despre copii si doar accidental despre anumite aspecte ale vietii noastre intime si asta doar atunci cand avem nevoie de un sfat.Cat despre jicnirile proferate in ultima vreme nici nu mai stiu ce ar trebui sa spun.Poate doar ca ma astept la astfel de manifestari din partea unor persoane aflate in subsolul societatii.Iar cand aflu ca astfel de persoane sunt mame,mi-e incredibil de mila de copii lor,care vor creste si semana cu ele,cu mediul si limbajul cu care au fost familiarizati.Si daca nu voi mai aminti in postarile mele despre anumite persoane,o fac pt. ca au pierdut respectul meu.Si de obicei acord multe circumstante atenuante.
Cunosc sentimentul...
quote:
Catrinuta,astept sa ne vedem(dar stai sa-mi vina si mie puiuta acasa) si sa-mi povestesti pe indelete despre "suferintele" acumulate in concediu si nu numai.Liv-ul este recomandat in special ca pansament pt. ficat,in conditiile in care(stiti bine!) ce poate baga in gurita un pitic,atomic sau nu.Din parc,de pe trotuare si...de aiurea.Ca apare si pofta de mancare au sesizat multe mamici si eu printre ele iar dr. mea il recomanda cu incredere.
Deci asta era iecsplicatia....ca mi se parea ciudat, mai ales ca scria ca e pt afectiuni grave ale ficatului (hepatite, ciroze, etc.)...
Sa se mai intalneasca, poate mai invata una de la alta si lucruri bune nu numai nazbatii...
quote:
A inceput numaratoarea inversa.AMR 5 zile pana la intoarcerea tornadei Bubu.Astazi m-a recunoscut la TV si nu s-a dezlipit de ecran,insistand sa vorbeasca cu mine,spunand alo... .Mi-a povestit mama ca a dat o frumusete de reprezentatie,aratandu-mi tot ce a invatat sa faca in ultima vreme.Mai nou stie sa numere:unu,oi,sase.
Mama este extenuata dar nu vrea sa recunoasca.Mi-a spus doar ca eu am fost un copil extrem de potolit prin comparatie cu Thea.Dar ma bucura faptul ca este foarte lipicioasa,sociabila,vorbeste cu toata lumea,arata tuturor ce stie ea sa faca(aproape mereu) si ca este exact cum mi-am dorit sa fie.
Sambata am dat o fuga la Ikea(pt. prima data de cand s-a deschis,fusesem doar in Viena),i-am luat Theei o lenjerie de pat foarte frumoasa si ne-am intalnit intamplator cu Diana,Bia&Dragos,ca tot vroiam si nu apucasem.Bia dulce,creata si mare,a zambit si s-a incruntat la noi(la comanda)si mi-a intarit(daca mai era nevoie) impresia ca este o fetita foarte cuminte!
In rest,pe langa faptul ca ne este ingrozitor de dor de Thea,ne straduim sa profitam de cele cateva zile de relache,vizionam filme,citim,udam gradina,iesim seara la cate o terasa si,facand toate astea,realizam cat ne-a schimbat viata bucatica de om de aproape 1 an si 4 luni si cat de monoton era totul inainte.Ma rog,din cand in cand,o astfel de zi "monotona" in care dorm pana la 13.30(ca sambata si duminica),prinde al naibii de bine.Catrinuta,iarta-ma!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Lasa ca te prind io la inghesuiala...rasucesti cu atata calm cutitul ...
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by micaalsa
catrinutza, voiam sa zic "dupa prima noapte ..."
Vezi ce chiauna de cap sunt de la atata nesomn., Acuma am avut parte de som,n neintrerupt ca-s la mama si doarme ea cu Iulia da' hazband n-am. Da' cine stie ce se iveste ... Ca nenea dr. ne-a zis ca Iulia a fost proiectata cand al meu era in Italia
. Ce ti-e si cu medicina asta ...
Pispirica, tinem pumnii sa mai stea sefu in concediu. Si eu vreau poze cu Bia, pliiizzz. Daca e nevoie ma inscriu si eu la![]()
Delia, Elvie, sper sa nu supar dar sincer eu rad de mor cand va citesc.
Catrinel, tinem pumnii sa gasesti vacanta dorita. Eu, cand am fost plecata cu Iulia la Praid, i-am incalzit lapticul in incalzitorul ala electric. Aveam si acces la bucatarie dar imi era mai comod sa bag sticla cu lapte in incalzitor.
tania, v-am vazut pozele de la mare ... voi tot intr-o vacanta o tineti. Ce fain ... vreau si eu mareee
ciuf, hai cu o poveste ceva, sa mai inveselesti atmosfera.
Fetele, daca vreti ceva cantecele pentru copilasi let me know, va trimit ce am si eu. Scrieti-mi pe PM.
Asa, sa nu uit ... care dati lapte de vacuta la copilasi, de asta pasteurizat din comert vorbesc, cu cat la suta grasime le dati? Ca mie pediatra mi-a zis de Zuzu 1,5 % grasime, e cel semidegresat, si ieri vorbeam cu o prietena din State si zicea ca ei nu i-a recomandat medicul cel semidegresat, ca n-ar fi asa bun, si ca din start i-a bagat pe cel cu 3,5 % grasime. Acuma stau in dubii ce sa fac. Ma intreb ca daca nu s-o satura fata de la el si de-aia mi se tot trezeste sa bea ba ceai ba lapte ... Acuma iau toate variantele la puricat ca saptamana trecuta i-am schimbat salteaua la pat ca mi s-o troncat mie ca de la ea nu doarme... si m-am inselat.
Bubulina mishelina
Anamarialui
Iulia (23.03.2006)
Io zic...Zuzu nici vorba...hai sa va zic ceva de laptele Zuzu...am desfacut o punga de lapte...mi-am adus aminte de punga deschisa dupa vreo luna de la data de expirare oficiala (va rog sa nu scormoniti amanunte referitoare la "de ce a stat atata la mine in frigider, da???!!)...vreau sa va spun ca era ca si cum atunci as fi deschis punga proaspat cumparata din galantar...no coment...
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by aalina2003
Micaalsa, eu stiu de lapte 3.5%,adica nedegresat, ala semi este 1.5%.
Catrinel, pai in Olanda cica ploua toata ziulica...de ce vreti voi vacanta acolo?
Andreea, cand plecati in Bulgaria?..si Thea chiar mananca orice, orice?..ce bine! Noi mergem 2 zile la mamaia si tot la borcanase ma gandesc..
Catrinutza,Simona, eu banuiesc masele si canini de vreo 5-6luni..si nika..mica mea se trezeste 1 data pe la 2-3 si cere raspicat'papa"...poate eu am gresit dandu-i pe la 10 luni in speranta de somn mai bun,da'zaudaca si atunci n-am rezistat 1 luna incheiata fara..si io asa as dormi ..bine ca mi-ai spus de faza cu tensiunea,acu'nime n-o sa mai aiba ce zice a-mi place sa dorm muuult!..oare si Andreea are tensiunea mica?
Io zic ca donsoara Andreea nici nu maia re tensiune....
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by catrinutzaquote:
Originally posted by micaalsa
catrinutza, voiam sa zic "dupa prima noapte ..."
Vezi ce chiauna de cap sunt de la atata nesomn., Acuma am avut parte de som,n neintrerupt ca-s la mama si doarme ea cu Iulia da' hazband n-am. Da' cine stie ce se iveste ... Ca nenea dr. ne-a zis ca Iulia a fost proiectata cand al meu era in Italia
. Ce ti-e si cu medicina asta ...
Pispirica, tinem pumnii sa mai stea sefu in concediu. Si eu vreau poze cu Bia, pliiizzz. Daca e nevoie ma inscriu si eu la![]()
Delia, Elvie, sper sa nu supar dar sincer eu rad de mor cand va citesc.
Catrinel, tinem pumnii sa gasesti vacanta dorita. Eu, cand am fost plecata cu Iulia la Praid, i-am incalzit lapticul in incalzitorul ala electric. Aveam si acces la bucatarie dar imi era mai comod sa bag sticla cu lapte in incalzitor.
tania, v-am vazut pozele de la mare ... voi tot intr-o vacanta o tineti. Ce fain ... vreau si eu mareee
ciuf, hai cu o poveste ceva, sa mai inveselesti atmosfera.
Fetele, daca vreti ceva cantecele pentru copilasi let me know, va trimit ce am si eu. Scrieti-mi pe PM.
Asa, sa nu uit ... care dati lapte de vacuta la copilasi, de asta pasteurizat din comert vorbesc, cu cat la suta grasime le dati? Ca mie pediatra mi-a zis de Zuzu 1,5 % grasime, e cel semidegresat, si ieri vorbeam cu o prietena din State si zicea ca ei nu i-a recomandat medicul cel semidegresat, ca n-ar fi asa bun, si ca din start i-a bagat pe cel cu 3,5 % grasime. Acuma stau in dubii ce sa fac. Ma intreb ca daca nu s-o satura fata de la el si de-aia mi se tot trezeste sa bea ba ceai ba lapte ... Acuma iau toate variantele la puricat ca saptamana trecuta i-am schimbat salteaua la pat ca mi s-o troncat mie ca de la ea nu doarme... si m-am inselat.
Bubulina mishelina
Anamarialui
Iulia (23.03.2006)
Io zic...Zuzu nici vorba...hai sa va zic ceva de laptele Zuzu...am desfacut o punga de lapte...mi-am adus aminte de punga deschisa dupa vreo luna de la data de expirare oficiala (va rog sa nu scormoniti amanunte referitoare la "de ce a stat atata la mine in frigider, da???!!)...vreau sa va spun ca era ca si cum atunci as fi deschis punga proaspat cumparata din galantar...no coment...
------------------------------------------------------------------------catrinutza - mamicutza ... de mariuci
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
Chiar n-am priceput ce vrei sa zici. Catrinutzo ... ori is eu obo ori tu
Bubulina mishelina Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
ANDREEA GEORGIANA spune:
Micaalsa,Zuzu= muuuuuuuulti conservanti(ca si Danone).Pricepusi?
Catrinuta soro,am tensiunea f.f.f.f mica de cand ma stiu.Acum ca nu este Bubu prin preajma cred ca bine zici,nici nu prea mai am.Noroc ca tocmai am desavarsit o fasole facaluita cu muuult usturoi(cineva ma va ura si ma va trimite sa dorm in cortul lui Bubu!)menita a-mi mai ridica tensiunea.![]()
![]()
Zi-mi ca nu poftesti...![]()
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ciuf spune:
Salut
Hai ca vrusei sa raspund la mai multe si jur de nu uitai ce avusei de spus.
Ah, Pispi, felicitari pentru asa vacante faine. Imi doresc de mult timp sa ajung sa vad si eu Delta. Multa lume a laudat-o. Poate candva oi ajunge.
Tu inca alaptezi? Esti grozava. Parole. Te admir ca poti face treaba asta.
Am o cunostinta care are baiat de 4 ani si inca alapteaza. E durere. Cand o vad cu lunganul ala de baietel cuplat la sanul ei ma blochez.
Ca ziceati de scutece. Ca de ce forumul se numeste "CLUBUL scuteceleor 0-4 ani". Pai in USA vezi copii la 4 ani care nu sunt pregatiti sa faca la olita. Aici pediatrul recomanda imprietenirea cu Miss Olitza pe la vreo 2 ani
.
Sotul ma tot bate la cap sa o pun pe Eva pe oala. Pai cand mai am timp si pentru asta??? Ca de regula BiBi da scularea, eu cu un ochi deschis si alalalt inchis ii schimb repede scutecul si ii dau biberonul. Nimeni nu trebuie sa tipe sau sa ma enerveze ca fac precum pisica, mi se infoaie coada. Pana cand imi beau cafeaua. Dupa aia accept furtunile. Dar pana nu iau cateva inghitituri de cafea zici ca sunt alt om.
Pispi, si noi asteptam poze cu voi.
Andreea, tare fain magazinul asta IKEA. Noi nu avem in statul nostru, dar e in cel vecin. Cam conducem 8 ore sa ajungem la el, dar merita. Au niste chestii nemaipomenite pentru camerele copiilor si ieftine.
In linkul de la semnatura cu camera lui Luca i-am adaugat 2 aplice (una in forma de calut de mare, iar a doua scoica), lumina e difuzata nemaipomenit, parca e o aura in jurul aplicei, si perdele.
Acum ma gandesc ca parca prea am aglomerat camera cu noile achizitii
.
Bubu vorbeste tare bine. Eva stie numai cateva cuvinte sau inceputul cuvintelor, silabe.
Sper sa nu incep sa ma ingrijorez. Ca asta mi-ar mai lipsi.
Referitor la cretolina Dianei, exact asta mi-a fost si mie impresia ca Bia este un copil tare cumintel.
Si nu stiu de ce dar parca o vad tot timpul lipita de Diana.
Catrinel, hai, mai, ca mai sunt si alte destinatii de vacanta faine. Tinem pumnii sa gasiti un loc fain. Parintii mei au fost anul trecut in Olanda. Eu m-am indragostit de tara asta numai din pozele trimise de ai mei. E asa mare diferenta intre Olanda si USAa ca de la cer la pamant. Vreau si eu sa ajung acolo. Mi-au placut la nebunie arhitectura caselor, caldiri cu vechime si istorie, morile de vant, flori peste tot, canalele cele multe si dese (de te uitai din avion la ele ziceai ca sunt ca o panza de paianjen), lumea circuland cu "cicloantele".
Hmm, se trezi Luca si ma striga. Urmeaza sa se scoale si Mamzel acusica.
Anamaria, as vrea si eu cantecele pentru copii. Eu am toate Cutiutele Muzicale, ai altceva in plus de ele? Amandoi copiii adora sa asculte muzica. Iar Eva e in extaz cand aude melodia "Nu mi-e frica de bau-bau".
Referitor la lapte aici (Asociatia Pediatrilor Americani) (se) recomanda din acela cat mai gras. Pana la doi ani copilul are nevoie de multe grasimi, Asa am facut la Luca, asa fac si la Eva (mai ales ca ea are alt pediatru care a recomandat acelasi lucru).
Nu, Andreea, aici se zice ca laptele gras e bun pentru creier. Adica copilul creste foarte repede, iar creierul e inca in dezvoltare. De aceea se recomanda grasimi si calorii pentru a oferi o crestere sanatoasa a creierului cat si a corpului.
Catrinutza, o auzisem si eu pe Andreea ca i-a dat lui Bubu Liv 52 si primul gand a fost ca asta e medicament de ficat. Dar cand am dat o cautare pe net am vazut ca e mentionat si pentru apetit.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Catrinutza, eu nu vreau sa plec pe niciunde doar doua zile. Ca ma intorc mai obosita decat cand am plecat.
Sotul ma tot batea la cap sa mergem cu cortul pe undeva, prin munti. Pai ce am???? Sa alerg ca disperata dupa copii, astia sunt unul hais si altul cea, sa nu am timp sa mananc, sa stau numai cu gura pe ei ... Pai numai relaxare nu o fi aia.
Ca sa ma vait si eu un pic ... ma simt tare obosita. Tot incerc sa ma incurajez ca mosntruletii astia mici sunt ai mei si ca trebuie sa am rabdare cu ei, insa te mai apuca si depresia de iti vine sa fugi de acasa.
Sotul de cand si-a luat bicicleta parca e un copil. E incantat la maxim de ea. Asa ca i-am zis sambata sa se duca sa se plimbe cu ea, duminica la fel. Numai ca duminica a fost plecat 4 ore. Si m-am cam enervat. Ca si sambata si duminica am facut acelasi lucru. Adica curat si gatit. M-a isterizez deja cand vad parchetul murdar in living si bucatarie (si fara nici o exagerare il matur si spal in fiecare zi). sambata seara le-am dat lubenita sa pape, Eva nu a vrut sub nici un chip sa stea in scaunul ei, ca ea trebuie sa e plimbe cu bucata de lubenita in mana ... si va imaginati cum curgea zeama aia siroaie peste tot. Fata asta dupa ce mananca trebuie spalata neaparat ca lipeste, e unsuroasa ... foarte murdar mananca. Luca era mai grijuliu.
Deci ma oboseste la maxim statul cu gura pe amandoi si facut curat in fiecare zi.
Ieri, dupa ce o culcasem pe Eva, am zis sa strang lucrurile de le-am avut afara, la uscat, pe sarma. Se adunasera vreo 3 cosuri. Si atata m-am facut ca nu le vad, ca mai bine fac altceva ... pana cand imi facui curaj sa ma apuc de ele. Si ma asezai in varful patului si in timp ce impachetam lucrurile un ochi era la TV, la filmul Pretty Woman.
Iar cand s-a terminat pot spune cu mana pe inima ca nu m-am simtit vinovata ca am vazut si eu un film pentru ca am mai facut si altceva in timpul ala.
Cred ca cunoasteti si voi sentimentul ala. Cand vrei sa te relaxezi dar parca nu te poti bucura de timpul ala ca zici ca mai degraba ai face altceva cu el. Ai gati, ai croseta, altceva decat sa stai sa te odihnesti.
In we am fost la parcul de apa Water World. Oyoyoy. Ce bucurie pe copiii astia. Am optat pentru intrare dupa 2 la pranz, ca aveam de condus cam o ora jumate, timp in care ei au si dormit in masina. Am mancat acasa, asa ca am ajuns la parc odihniti si mancati, tocmai buni de jucat.
Acolo ... ce sa va spun. Numai relaxare nu a fost pentru mine. Ca la cata lume era stateam cu ochii pe copii ca pe butelie. Sotul l-a luat pe Luca, eu pe Eva (mai greu pentru mine). Cel mai bine a fost asa sa ne impartim copiii. Atatea atractii pentru pitici, pentru varste variate, cat si pentru adulti. Insa ce nu mi-a placut este ca stateai la cozi imense sa iti iei un colac din acela mare, sau sa iti vina randul sa te dai pe tobogane. Deci majoritatea timpului il petreceai pe la cozi, nicidecum distrandu-te.
Insa lui Eva i-a placut cel mai mult la bazinul care baga valuri
, se retragea apa ca la mare. Acolo a fost super incantata. La un moment dat auzindu-se melodia Staying Alive Eva a inceput sa danseze. Are un stil tare caraghios de dans. Zici ca face genoflexiuni, iar limbuta o tine in gurita cumva intr-o dunga.
Ne-am si bucurat papilele gustative cu suc Pepsi (ca aveai reducere la parc daca aduceai cutii goale de Pepsi, era reducere de $6). Luca care "pupa" asa ceva de cateva ori pe an, era innebunit. Ca mai vrea "Voxi". Iar Eva s-a jucat cu o cutie tot drumul de intoarcere.
Acasa am invitat si prietena mea care venise si ea cu copiii ei si am facut un gratar. Copiii lihniti defoame (vedeti cam cum vrea Eva sa stea la masa).
S-au culcat destul de tarziu ai mei, cu Luca am dormit eu ca se stie in we doarme mama cu el. Fetelor, m-a innebunit de cap. Fara nici o exagerare. Isi lasa gandurile sa vorbeasca. Nu mai avea coerenta, nici nu mai intelegeam ce vroia sa imi spuna. Era atat de obosit si grabit sa imi spuna ce gandea ca ioc intelegere. Imi venea sa ma mut in alta camera sa il las sa vorbeasca singur.
Eva tot are scaune dese si moi. Nu stiu ce sa cred. dau pe seama dintilor. Ca mi-a mai facut candva asa, si era la fel de iritata la fundulet.
Acum o lasai fara scutec, se aseza pe canapea (sper sa nu mi-o boteze), o pozitie foarte inocenta pentru ea si vorbeste la telefon spunand "ja, ja, ja, BiBi".
Nici nu mai stiu ce sa va scriu, sa indulcim atmosfera. Apreciez bancurile Andreei si ale Marianei.
Azi trebuie sa imi finalizez traducerile la diploma si foaia matricola si probabil in paranteza (la note) voi adauga si GPA (sistemul de notare american), pentru ca astia nu ma admit decat daca am un GPA peste 3,3. Iar eu am 3,68. Deci sper sa ma incadreze. asta e colegiul cel mai bun de la noi din oras, e si mai scump, ce-i drept, si mai este unul, mai slabut unde nota de admitere este peste 2,5, iar in cazul in care m-as inscrie la asta si peste 2 ani sa ma transfer la cel bun trebuie sa am note mari. Si nu stiu daca voi fi capabila sa obtin note prea bune.
Subiectul saptamanii: admiterea la scoala.
Stiti ca aici scoala de asistente medicale (pentru care am optat eu) e considerata facultate? Adica voi obtine diploma de facultate???
Si cand ma gandesc ca in Ro faci liceul sanitar si uite asistenta.
Bine ca si aici depinde ce fel de asistenta vrei sa fii.
Hai ca incep sa fiu plictisitoare cu grijile mele. Ma car.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
aida_o spune:
micaalsa,
si aici mi s-a spus sa-i dau Alexandrei cel mai gras lapte (3.5%).
am intrat sa-ti spun si cum e la noi, e foarte important ca pina la 2 ani sa bea laptic gras, pt ca e mai hranitor.
scuze ca am scris cu litere cit casa, da' am zis sa nu-mi ratezi postarea :))![]()

Anamaria
(29 martie 2006)