* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (38) *
Raspunsuri - Pagina 14
micaalsa spune:
iris, bine-ai venit. Zici ca Maria rosteste 40 de cuvinte?
Pai a mea-i o puturoasa si jumatate, de-abia daca zice 2-3. V-am vazut si pozele din albumul comun. Asa a plans si a mea la faza cu tortul, zici ca cine stie ce aratare a vazut ... nici n-a vrut sa se apropie de el. Pediatra mea mi-a zis ca pentru pofta de mancare e bun Liv 52 parca ... E un siropel din plante. Eu nu i-am dat nimic niciodata desi am avut si perioade foarte nasoale de papa, cand ma bucuram ca baga 2 - 3 pufuleti in gura ... dar Iulia mea a fost intotdeauna plinuta si n-am vrut sa o umflu mai tare. Intreaba-ti pediatrul de acest siropel si daca zice ca-i ok incearca-l, rau n-are ce sa-i faca. Bine macar ca dormiti noaptea ... noi la faza asta stam cam prost din pacate.
alinaalex, venim la Felix fara Iulia. Initial am vrut s-o luam si pe ea dar nici prietenii nostri nu-si iau baietelul si asa n-am avut chef sa fiu singura cu alt program. Si sincer, dupa faza cu enterocolita suflu si-n iaurt. Mi-e frica sa nu-mi faca iarasi daca papa cine stie ce de pe la restaurante ... la mama acasa-i mai safe. Mai avem si noi doi un pic de timp doar al nostru ca am ajuns sa vorbim pe messenger, eu de acasa, al meu de la servici.
Daca facem vreo escala prin Oradea te sun sa va vad. Voi nu veniti in Felix zilele alea? Noi stam acolo din 31 Iulia pana-n 4 august, doar cateva zile ne permite timpul 
mariana, n-am idee daca e vorba de anghina sau nu in cazul rosului in gat. Eu exprimarea aceasta am auzit-o din gura pediatrilor de fiecare daca cand Iulia mi-a facut-o. Si cand am cerut explicatii mi-au spus ca e vorba de o infectie care netratata la timp poate cobora la plamani si da alte complicatii.
catrinutza, desi ma 'nerveaza de mor cand imi spune cineva ... "nu-i din cauza de canini? sigur de-aia face scandal noaptea" ... zau ca am ajuns sa disper cand aud de asta ... dar poate asa o fi. Mai ales ca-i apuca cand si cand. Am avut si noi vreo 2 saptamani cu treziri in urlete si bataieli in tot patul de am ajuns si eu cu nervii la pamant la un moment dat. Asa ca intr-o noapte am ignorat-o total, am lasat-o sa urle si sa faca ce vrea prin camera si de-atunci ... sper sa nu zic intr-un ceas rau ... are somnul mai linistit. Adica tot se trezeste ea de vreo 3 ori dar macar nu-s 10 treziri. Hai ca trece si faza asta ... te incurajez si eu cum pot. Ca si mie tot asa-mi zic singura.
ceela, ma bucur ca ati scapat de moneda. Te si minunezi ce pot baga copii astia in gura. A mea-i cu pietrele .... o secunda de neatentie si e cu ea in gura.
simona_toma, vacanta frumoasa sa aveti si poate veniti cu o surpriza de pe-acolo
. Oare cum de ai curaj sa te mai gandesti la bb2 la cate nopti nedormite ti-a facut si Edutu. Eu tot zic ca trec la bb2 in prima noapte de somn neintrerupt
.
mari, vacanta frumoasa si voua la mare. Desi si Teodora a comis-o? Fereste-o un pic de apa macar pana i se vindeca rana. Ce sa faci ... patesti cu ei cate una cand ti-e lumea mai draga.
Catrinel, bafta cu pregatirile pentru botez. Apropo de olita ... azi cand am ajuns la Bistrita ne-am dat seama ca uitasem olita acasa. Asa ca fuga fuguta cu bebica la magazin sa cumparam olita. I-am gasit ceva intr-un final, dupa cateva tentative nereusite ca nu-i incapea fundul in ele
. Si ce sa crezi, imi apuca a mea olita si cand i-a tras cateva izbituri acolo in magazin praf a facut-o. Asa ca am luat alta si cand sa iesim din magazin, mi-o ia din mana si znap cu ea inapoi in magazin. I-a aruncat-o la vanzatoare pana langa tejghea. Radea aia saraca de nu se putea opri. Nu stiu ce ciuda i s-o pus asa dintr-o data pe ea de n-o putea vedea. Sa vad acuma daca vrea sa stea pe ea ...
serj, da-o incolo de lista, nu te mai amara cu ea. Pe mine zau ca nu m-o atins chestiile astea cu hocus pocus ... trebuie sa se fi plictisita bine de tot persoana careia i-a traznit asta prin cap. Dar oricum o
pentru ciuf ca a refacut-o asa cum a fost inainte sa fie stearsa. Eu cred ca nu putea sa se apuce sa bage din burta pe una alta daca persoanele respective au ales sa nu mai fie in listuta.
ciuf, bafta cu scoala de asistente, o sa te descurci tu sunt sigura. Si subiectul BICICLETA mi-a placut la nebunie
... ca de altfel tot ce povestesti tu.
andreea georgiana, pai si Bubu-i harnicuta la vorbit. Deci ii prieste aerul de BV. Foarte bine ca se intelege cu mama ta, si tu o lasi mult mai impacata si nu-ti faci atat de multe griji. Cunosc si eu sentimentul ... la soacra-mea urla de mama focului, la mama (pe care-o vede rar de tot) e toata lapte si miere. Pe mine nici nu ma mai baga in seama cand e cu ea.
gabi_fer, uite ca eu aflai acum de nunta voastra. Oare unde-am fost? Va doresc si eu o viata frumoasa impreuna si sa va bucurati de Alex la maxim. Sa fiti fericiti. Am vazut si pozele voastre, ai fost o mireasa frumoasa foc. Rochita mi-a placut mult mult de tot.
Azi am avut chef si timp de raspuns la fiecare-n parte (sau aproape la fiecare pentru ca refuz in continuare sa comentez conflictele de orice fel). Nu pentru asta m-am inscris aici si mi-e de ajuns in viata de zi cu zi ca trebuie sa mai spun, frumos sau nu, una alta.
Azi am ajuns la Bistrita, stam la mama mea 2 saptamani, Iulia 3. Sper sa ne prinda bine vacanta asta pentru ca ne-am cam saturat amandoua de vechile locatii.
Un weekend frumos va dorim si mult soare.
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Delia21 spune:
quote:Elvie,ca-ti convine sau nu,avem dreptul la replica....daca taceai filozof ramaneai...dar asa trebuie sa-ti raspund.Unde m-am luat de cineva eu fara motiv?Ori esti oarba,ori nu citesti tot...ori circuitele tale de la mansarda nu functioneaza.M-am luat de Catrinuta pentru ca imi tinea mie predici cum ar fi fost frumos sa reactionez...la scuzele cerute de Roxana.Si da apoi de domnia ta pentru ca nu precizezi exact ce te deranjeaza in postarile mele.....si ma acuzi de grandomania "Buricului pamantului"Chiar te surprinde faptul ca dupa ce vi si dai in mine cu o replica fara sa ti-o susti....ti-o iei inapoi cu varf si indesat?De ce ai dat ?Tu ai inceput,nu?Spune tare si clar ce anume te derajeaza,da-mi citate,nu fi lasa ca tiganul care da si el si apoi fuge!.Si da,afla ca am tot deptul sa-mi sustin parerile pana in panzele albe.IAR FAPTUL CA AI AMINTIT AICI DE MAMA MEA.....si in ce fel...imi da dreptul sa-ti spun ca esti o mare MAGARITA de la magar,SA-TI FIE RUSINE!.Daca eu am destainuit aici lucruri din copilaria mea nu iti da tie nici un drept sa-l interpretezi dupa bunul tau plac si sa ma ataci astfel.Poate ai uitat ca mama mea a crescut 4 copii singura,femeie divortata...fapt pentru care o pun pe un piedestal.Sunt sigura ca nici macar nu ti-ai dat seama de ce am spus eu lucrurile acestea pe net. Mintea ta cea ingusta....nu poate sa inteleaga scumpa asa ceva.Dar uite ca am bunavointa sa-ti explic precum pruncilor de clasa 1:pe unii greutatile vietii ne fac mai puternici,mai buni,mai darnici....iar pe altii mai rai,mai mici,mai carcotasi.Si da,sunt si puternica si frumoasa si superba"in every way" si asta stiu eu pentru mine si stiu exact ce ma face sa fiu astfel ....si nu am nevoie sa-mi recunosti tu meritele,din moment ce tu esti nimeni pentru mine.Eu am cladit ceva prin munca ,truda,mi-am sustinut 3 surori in facultate,i-am cumparat mamei mele un apartament,2 afaceri si astfel i-am facut batranetile mai senine,mai usoare....am sponsorizat 2 copii de la scola sportiva din Deva cu 100 de dolari lunar,platintu-le educatia,internatul -parintii acestora neputand sa plateasca,si am facut treaba asta pentru cativa ani,copii astia nefiindu-mi rude,intalnindu-i printr-un domn care era director si care mi-a fost dascal.Si faptul ca am avut intelepciunea sa fac astfel de alegeri la 20de ani ,...fata de altii care pleaca si-si vad de viata lor si uita de cei de acasa si de unde au plecat....inca un motiv pentru care ma felicit de 10 ori pe zi singura!Si da ma laud cu toate astea caci sunt motive de lauda si sunt demne de urmat.Deci daca vrei liniste....stai in banca ta sau daca ai totusi curajul sa-mi raspunzi vino cu argumente .....cu citate,spune anume ce te-a deranjat,nu te ascunde dupa deget!Si nu sunt suparata pe toata lumea....stiu sa port o discutie cu calm......dar adevarul e ca ignoranta si stupizenia unora deghizata in intelepciune ....ma scoate din pepeni,e si cazul tau.Si vorbesti de respect,poate uitasi ca respectul incepe cu persoana 1,a te respecta pe tine....uite ca eu nu m-am respectat......si am ajuns sa fiu luata peste picior de tzatza elvie.
Originally posted by elvie
Delia draga daca cineva indrazneste sa aiba o alta parere decat a ta ,parere spusa pe un ton amiabil dealtfel nu inteleg de ce trebuie sa sari la atac in modul in care o faci.Te-ai luat de cateva persoane fara motiv si da deranjzeaza cel putin pe mine chiar daca atacurile nu imi erau adresate.Postarile tale sunt tare impulsive arogante ,pline de rautate si ironie de unde deduc cam ce gen de persoana esti in realitate cu toate postarile tale unde te autocaracterizezi in persoana desteapta ,puternica,dintr-o bucata care spune omului in fata ce gandeste ,taie ,drege si spanzura.hehe pe mine nu ai reusit sa ma duci de nas si nici sa-mi sa-i peste nas cum iti place sa crezi.
Intr-o postare anderioara o calificasi pe mama ta depresiva iar cand se supara apoi se supara pe toata lumea si omenirea ,Acum stau si ma gandesc ca ai cam semeni draguto,ti se potriveste de minune descrierea.
Se pare ca respectul si bunul simt nu au nimic de-a face cu persoana ta.Mai mediteaza si schimbati atitudinea asta argatoasa ca nu te ajuta cu nimic.
Nu te obosi sa-mi raspunzi (aici sau pe privat )ca chiar nu ma intereseaza parerea ta.Am spus ce aveam de spus si pt. mine subiectul este incheiat oricum cu tine nu ajung la un capat oricat am dezbate problema.
Imi cer scuze mamicilor de aici care trebuie sa assiste la asa ceva dar asta e ,promit ca nu am sa ma mai cobor atat de jos ,Totusi tare bucuroasa asi fi sa stiu ca si subiectele de la scutece sunt moderate iar persoanele care incalca regulamentul primesc avertismente( aici ma includ si pe mine daca este cazul).
O zi buna tuturor si o atmosfera calma si placuta la mamicii de martie-aprilie.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
mar_apr2006 spune:
quote:
Originally posted by Delia21quote:Elvie,ca-ti convine sau nu,avem dreptul la replica....daca taceai filozof ramaneai...dar asa trebuie sa-ti raspund.Unde m-am luat de cineva eu fara motiv?Ori esti oarba,ori nu citesti tot...ori circuitele tale de la mansarda nu functioneaza.M-am luat de Catrinuta pentru ca imi tinea mie predici cum ar fi fost frumos sa reactionez...la scuzele cerute de Roxana.Si da apoi de domnia ta pentru ca nu precizezi exact ce te deranjeaza in postarile mele.....si ma acuzi de grandomania "Buricului pamantului"Chiar te surprinde faptul ca dupa ce vi si dai in mine cu o replica fara sa ti-o susti....ti-o iei inapoi cu varf si indesat?De ce ai dat ?Tu ai inceput,nu?Spune tare si clar ce anume te derajeaza,da-mi citate,nu fi lasa ca tiganul care da si el si apoi fuge!.Si da,afla ca am tot deptul sa-mi sustin parerile pana in panzele albe.IAR FAPTUL CA AI AMINTIT AICI DE MAMA MEA.....si in ce fel...imi da dreptul sa-ti spun ca esti o mare MAGARITA de la magar,SA-TI FIE RUSINE!.Daca eu am destainuit aici lucruri din copilaria mea nu iti da tie nici un drept sa-l interpretezi dupa bunul tau plac si sa ma ataci astfel.Poate ai uitat ca mama mea a crescut 4 copii singura,femeie divortata...fapt pentru care o pun pe un piedestal.Sunt sigura ca nici macar nu ti-ai dat seama de ce am spus eu lucrurile acestea pe net. Mintea ta cea ingusta....nu poate sa inteleaga scumpa asa ceva.Dar uite ca am bunavointa sa-ti explic precum pruncilor de clasa 1:pe unii greutatile vietii ne fac mai puternici,mai buni,mai darnici....iar pe altii mai rai,mai mici,mai carcotasi.Si da,sunt si puternica si frumoasa si superba"in every way" si asta stiu eu pentru mine si stiu exact ce ma face sa fiu astfel ....si nu am nevoie sa-mi recunosti tu meritele,din moment ce tu esti nimeni pentru mine.Eu am cladit ceva prin munca ,truda,mi-am sustinut 3 surori in facultate,i-am cumparat mamei mele un apartament,2 afaceri si astfel i-am facut batranetile mai senine,mai usoare....am sponsorizat 2 copii de la scola sportiva din Deva cu 100 de dolari lunar,platintu-le educatia,internatul -parintii acestora neputand sa plateasca,si am facut treaba asta pentru cativa ani,copii astia nefiindu-mi rude,intalnindu-i printr-un domn care era director si care mi-a fost dascal.Si faptul ca am avut intelepciunea sa fac astfel de alegeri la 20de ani ,...fata de altii care pleaca si-si vad de viata lor si uita de cei de acasa si de unde au plecat....inca un motiv pentru care ma felicit de 10 ori pe zi singura!Si da ma laud cu toate astea caci sunt motive de lauda si sunt demne de urmat.Deci daca vrei liniste....stai in banca ta sau daca ai totusi curajul sa-mi raspunzi vino cu argumente .....cu citate,spune anume ce te-a deranjat,nu te ascunde dupa deget!Si nu sunt suparata pe toata lumea....stiu sa port o discutie cu calm......dar adevarul e ca ignoranta si stupizenia unora deghizata in intelepciune ....ma scoate din pepeni,e si cazul tau.Si vorbesti de respect,poate uitasi ca respectul incepe cu persoana 1,a te respecta pe tine....uite ca eu nu m-am respectat......si am ajuns sa fiu luata peste picior de tzatza elvie.
Originally posted by elvie
Delia draga daca cineva indrazneste sa aiba o alta parere decat a ta ,parere spusa pe un ton amiabil dealtfel nu inteleg de ce trebuie sa sari la atac in modul in care o faci.Te-ai luat de cateva persoane fara motiv si da deranjzeaza cel putin pe mine chiar daca atacurile nu imi erau adresate.Postarile tale sunt tare impulsive arogante ,pline de rautate si ironie de unde deduc cam ce gen de persoana esti in realitate cu toate postarile tale unde te autocaracterizezi in persoana desteapta ,puternica,dintr-o bucata care spune omului in fata ce gandeste ,taie ,drege si spanzura.hehe pe mine nu ai reusit sa ma duci de nas si nici sa-mi sa-i peste nas cum iti place sa crezi.
Intr-o postare anderioara o calificasi pe mama ta depresiva iar cand se supara apoi se supara pe toata lumea si omenirea ,Acum stau si ma gandesc ca ai cam semeni draguto,ti se potriveste de minune descrierea.
Se pare ca respectul si bunul simt nu au nimic de-a face cu persoana ta.Mai mediteaza si schimbati atitudinea asta argatoasa ca nu te ajuta cu nimic.
Nu te obosi sa-mi raspunzi (aici sau pe privat )ca chiar nu ma intereseaza parerea ta.Am spus ce aveam de spus si pt. mine subiectul este incheiat oricum cu tine nu ajung la un capat oricat am dezbate problema.
Imi cer scuze mamicilor de aici care trebuie sa assiste la asa ceva dar asta e ,promit ca nu am sa ma mai cobor atat de jos ,Totusi tare bucuroasa asi fi sa stiu ca si subiectele de la scutece sunt moderate iar persoanele care incalca regulamentul primesc avertismente( aici ma includ si pe mine daca este cazul).
O zi buna tuturor si o atmosfera calma si placuta la mamicii de martie-aprilie.
noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

mariana_1976 spune:
Dragi mamici,
Acest user comun a fost creat doar pentru deschiderea capitolelor noi si mentinerea listei noastre,nu in alte scopuri.
At fi potrivit sa respectam acest lucru si sa nu mai postam sub acoperire.
Daca cineva totusi mai doreste sa "dezbata" ceva,exista si emailul,PMul,messengerul...
Am reusit sa refac prin click,copy,paste and save doar 15 dintre cele 93 de linkuri de la numele mamicilor ,de la capitolul 37,deci incetul cu incetul se va rezolva si problema aceasta.
Daca cineva a mai inceput sa faca acest lucru sau ar dori sa faca o parte,ma poate contacta pe PM ca sa nu munceasca nimeni de mai multe ori.
De asemenea cred ca epitetele,comparatiile si alte figuri de stil nu isi au locul in forumul nostru.
Acest forum este moderat,daca ati citit cumva,mamicile de ian-feb 2006 au aterizat la ZZ....![]()
Eu sper din tot sufletul sa nu se intimple asa si cu noi.
As fi dorit sa va scriu un alt mesaj astazi dar...
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
aida_o spune:
gata cu circul. cine mai are de gind sa scrie "din umbra" n-are decit sa isi faca alt cont aici, pe forum. am schimbat parola. asa cum eu am creat contul, deci imi apartine, la fel am si dreptul de a-i aduce modificari.
persoana care s-a logat cu nickul "mar_apr2006", in caz ca nu stii, afla ca poti fi identificata f usor, prin aflarea IP-ului de la care te-ai logat. apoi se compara acest IP cu alte logari ale persoanelor de pe lista "martie- aprilie 2006". daca - de exemplu - aida_o si "mar_apr2006" au IP identic, inseamna ca aida_o este cea care a abuzat de contul comun. trebuie doar sa vorbesc cu adminul pentru asta.
aida_o spune:
ah, inca ceva: parola contului comun de pe Yahoo este aceeasi. Tina a deschis acel cont si nu imi pot permite sa aduc acolo modificari. Am copiat, insa, ultima varianta a listei, si numerele de telefon ale noastre (pe care le-am si sters din Yahoo, dupa ce le-am copiat pe computerul meu). In felul asta - zic eu - nu permitem acelei persoane care s-a logat abuziv sa mai abuzeze si de numerele noastre de telefon. Daca aveti nevoie de numarul de telefon al uneia dintre noi, mi-l cereti mie sau i-l cereti direct persoanei pe care vreti s-o sunati.
Hai sa ne calmam si sa nu mai punem sare pe rana, va rog. Neintelegerile rezolvati-le pe PM, inca o data va rog...
Multumesc pentru intelegere.
elvie spune:
Delia odata ce vii aici pe forum si iti expui viata privata in amanunte asteapta-te si la comentarii contradictorii , respecta parerea celorlanti iar daca simti nevoia sa contrazici la randul tau fa-o cu calm si bun simt daca nu abtinete.Si mama mea a crescut cinci copii singurica si nu asi indrazni nici intr-o mie de ani ca o numesc depresiva sau alceva din moment ce este mama mea cu bune si rele in special ca acum si eu sunt mama si vad altfel lucrurile decat inainte.Cum te-ai simti daca peste douazeci de ani Rudy te-ar numi depresiva?
Cat despre ce-ai facut si realizat draga mea putina modestie nu stica niciodata nimanui oricum ma indoiesc ca ai realizat toate astea doar prin propriile tale puteri ,nu cumva au fost bani sotului cei pusi la bataie?Cat despre apelativele folosite la adresa mea ...daca atat te duce capul ..cea ingusta la minte esti tu.
Acum tine-ti in frau dorinta de-a avea ultimul cuvant si contribuie la redarea linisti pe forum ,sunt sigura ca asta doreste fiecare.
kim spune:
V-am citit dar n-am putut scrie. Motive diverse, lipsa de timp, plus ca n-am loc de husband care si-a redescoperit o pasiune: se joaca pe calculator in retea
Asta se intampla cand doarme Alicia, timp in care si eu sunt in focurile creatiei, pictez...,nu radeti, e tot o veche pasiune, care imi face f bine.
Alte noutati, Alicia mi-a facut un fel de insolatie dupa prima zi de plaja (la un parc national), culmea nici nu m-am mirat, tocmai cu o zi in urma citisem ca Maiucu' lui Catrinuta patise la fel. A si prins-o putin soarele. Sunt tare sensibili puiutii nostri, e drept ca nu prea a stat cu palariuta pe cap, si cum erau si ceva nori n-am insistat destul, mda... parerile de rau, ulterioare, au fost fara folos. Mi-a facut febra 2 zile, cel mai mult 38.6, care scadea cu Tylenol sau Tempra. N-a mancat mai nimic, noroc ca am mai pacalit-o cu lichide, lapte, supica, ceai... Tati era distrus, bineinteles mami era de vina pt tot. Si a trecut si vrem iar la plaja, etc. numai sa vina vremea cea buna, vara asta e nici cum, vreme schimbatoare, o zi buna, alta ploioasa.
Catrinutza,
am vizionat cu drag Mariucu' prestand munci necalificate pe plaja, ori la tara la coasa, la strans fanul, precum m-au uns pe suflet frumusetile patriei surprinse de tine...
Serj,
am vazut pozele voastre cu Tina si David si mi-au placut, ma bucur ca va vedeti si astefl va vedem si noi...
Ceela,
ce bine ca Traian a scapat de banut. Si Alicia a inghitit odata o momeala gelatinoasa(ca un viermisor moale) de pescuit, fara carlig desigur, am ras dar tot am stat cu morcovul pana am scapat de ea.
Ciuf,
multumiri pt listuta refacuta, iar ai depus efort si suflet pt comunitatea noastra, sper sa fie apreciat gestul tau simbolic (in sensul de cu valoare de simbol, a nu se intelege nesubstantial) de toate mamicile de ghiocei. Cred ca e o idee buna sa faci scoala de asistente, e o meserie f ceruta si destul de bine platita din care poti sa traiesti bine oricunde, si aici cunosc multa lume care o face dar avantajul e ca e subventionata de stat. asteptam istorisiri picante legate de testarea bicicletei si a echipamentului.
Catrinel,
oioi, urmeaza botezul Oanei, abia astept, cum de l-ati amanat atata, din lipsa de nasi?
Roxana,
drum bun, vacanta misto si sa va intoarceti cu bine. Ma bucur ca te-am intuit bine.
Mariana,
vreau si eu linkurile daca le salvezi. Oare cand mai reusesti?
Bun venit fetelor noi, Cornelia si Iris! Iris, Maria ta vorbeste 40 de cuvinte, incredibil!
Andreea,
mai da' ce povestitioare s-a facut Bubu, munceste la greu, cred ca se face vedeta de televiziune! tinem pumnii pe saptamana viitoare!
Gabi-fer,
super pozele de la nunta si de la mare, imi dau seama ce bine v-ati simtit! preferatele mele sunt pozele de la nunta in care apare si Alex (tie iti sclipeste cercelul si ai o privire de mamica iubitoare). Vreau sa te intreb:unde ati fost la mare? arata bine Aquaparc-ul acela. Sanatate puiutului bonavior si felicitari pt intarcare, mult ai alaptat, chiar eram curioasa: mai alapteaza vreo mamica de ghiocei?
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
aida_o spune:
Va jur ca daca si subiectul nostru va fi mutat la "Zona Zoster", eu nu mai dau pe la "scutece".
elvie spune:
Scuze Aida_o nu ma putui abtine ,mai bine imi muscam limba ,lucrul ce am sa-l fac de acum incolo,Asa ca pace Delia.
Mariana1976 nu am pus poze ca daca tot auzii ca cei de la yahoo isi inchid pravalia nu are rost.am sa-mi deschid un nou cont pe undeva si atunci poze noi.Oricum iti pot spune ca locul accela super de joaca este indoor iar toate topoganele ,trambulinile,benzile sunt din burete si cauciuc moale (inclusiv podeaua)asa ca o pot lasa pe Lara sa se desfasoare in voie.
Si aici se urmareste evolutia copilului foarte indeaproape pe toate planurile.La nastere fiecare copil primeste un caiet cu coperta mov intitulat 'All about me' unde se noteaza absolut tot ce tine de evolutia copilului la controalele periodice ,tot acolo se noteaza bolile ,vaccinurile ,greutatea ,inaltimea etc..
Catrinel17 am observat ca si Lara se opareste mai tot timpul daca consuma portocale ,rosii asa ca le-am eliminat din dieta ei pt. moment.
Simona-Toma nu te descuraja vine el bebele in urmatoarele luni.
Catrinutza se mai trezeste Mariucul noaptea? Daca la noi se intampla minunea Lara nu mai adoarme la loc fara o sticla de lapte.
Iris77 ce multe cuvinte vb. puiul tau ,asa da performanta.
Kim imi pare rau ca Alicia fusa bolnavioara,sper sa fie bine de acum inainte.
CiufCe scumpa este scoala la voi si dureaza cam mult (pai in patru ani te faci doctor).Aici scoala de asistente dureaza doi ani din care ultimile sase luni se face practica in spitale.Statul iti imprumuta bani de scoala daca vrei cu conditia sa-i inapoiezi in rate cand incepi sa lucrezi ,fain nu
Eu daca aveam talentul tau la scris ma apucam de un curs de jurnalism si scoteam ceva carti cu ilustrate/povestioare pt. copii sau ceva gen travel writing.Daca vrei iti pot da o adresa sa vezi despre ce este vorba.
Fug ca sa trezit puiutul.