* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (38) *

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Mariana,nope,banii platesc doar cursurile,manualele toate si echipamentul pentru fiecare elev ca sa fie protejat de radiatii.....Am ajuns acasa cu bine....si Rudy a fost tare bucuros sa-si revada jucariile si taticul...care si-a luat liber pana luni pentru noi...deci ne odihnim si rasfatam zilele astea.Ce ne mai spui de Magda?

Catrineldeci Onuta inca nu e botezata.Nu-i nimic.......sora-mea cea mare si-a botezat fetita la 7 ani......si nu suntem pocaiti....ci crestini ortodocsi ca mai toata romanimea........poveste lunga.....
Ciuf,daca e 30 de mi pentru 4 ani nu e rau deloc,ar veni 7500 pe an,.......dar daca e 30 de mi pentru 1 an,....da,e mult,dar asta e costul colegiilor mari,cu renume......Dar daca te intereseaza de exemplu,eu tot cautant pe net scoala de radiology tech,...am vazut ca este si in zona voastra......si este chiar lejer programul,4 ore pe zi,de luni pana vineri si programul dureaza 2 ani in loc de 4.Si daca esti f atenta in clasa ma gandesc ca nu necesita f mult timp de studiu acasa caci doar esti fata isteata....bine sunt o gramada de notiuni de invatat,gen toceala-o gramada de denumiri ....dar la fel,concentrandu-te la ore,acasa defapt reinveti.Tinem legatura.
Simona,nu ar fi fair deloc din partea mea sa te ignor din moment ce tu te-ai obosit sa-mi scriiNu am nici o problema daca nu toata lumea de aici aproba felul meu de a fi....atata timp cat ma simt bine in propria piele......asa prefer eu sa fiu la o adica luata de scorpie decat de bleaga......daca scorpie in ochii unora care se cred mama adevarului....inseamna a fi altfel decat permite unghiul lor de vedere....cel ingust.Daca unii prefera sa intoarca obrazul cand sunt loviti....e alegerea lor nu si a mea.Iar cu raceala....da,nu folosesc manusi pentru cea care se crede desteapta satului si prin urmare felul ei si numai al ei este cel corect de a fi.....,de a gandi,si pe deasupra imi mai spune mie ce aveam de facut in cutare caz...Stii zicala cu....semeni vant culegi furtuna?Se aplica si in cazul asta....orice actiune are si o reactiune chiar daca nu toti vor sa accepte legea asta nescrisa ....asa sunt unii obraznici daca te iei de ei au obraznicia sa raspunda inapoi,domnle.Hm,...ce tupeu pe unii,zau,in loc sa-si ia talpasita si sa inchida usa in liniste....si eventual sa faca si niste plecaciuni de iertare.
Catrinuta,....jur ca nu am citit nici o carte de Sandra Brown,dar imi amintesc ca prin clasa a 8-a diriga ne-a luat la 3 pazeste o ora intreaga pe motiv ca majoritatea fetelor citeau SB in loc de comentarii....si deci,asa am auzit eu ca Tanti Sandra a scris multe carti ....cu povesti siropoase de dragoste...dand totodata multe detalii....carnale.....sexuale.Apoi,....eu i doresc Roxanei vacanta faina de tot in Romania,...si de draga,....da,pe undeva inca imi este......dar pana la .....aspiratiile de gen Sandra Brown,......e cale tare luuuunga,zau.Si in legatura cu desteptaciunea...hai sa-ti zic un secret....nu am o cultura vasta....nu stiu daca am citit 30 de carti in viata mea......dar sunt destul de desteapta sa nu fac comentarii,referiri la carti,scriitori pe care nu-i cunosc......decat sa fac pe desteapta si sa fiu penibila.......mai bine recunosc ca nu stiu....si tac......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Delia21 prea te crezi buricul pamantului.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Elvie,nu ma cred buricul pamantului......CI CHIAR SUNT .Deranjeaza?Nu am ce sa fac,.....fiecare este ...ceea ce este....Adevarul e ca eu de mult ma intrebam cine-o fi buricul asta al pamantului....si ma suspectam ca as fi eu.......dar acum ca imi spui si tu.....nu mai am dubii.....si deci iti marturisesc cu mana pe inima ca....ai dreptate,ma ochisi,sunt chiar eu Buricul PamantuluiDeci...ai onoarea.......ti se adreseaza tie,muritoare de rand tocmai Maria sa Buricul pamantului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Serj
Eu nu cred ca esti deloc naiva.Dimpotriva.Mi se pare ca esti o persoana care cunoaste multe lucruri.
Nici nu traiesti in altfel de lume.Sau cel putin eu nu am sesizat asa ceva din mesajele tale.Si mie mi-ar place sa cred ca nu e aghiuta chiar asa de negru,dar...asa e probabil daca am imaginatie bogata.

Uite,ai vazut ca nici eu nu ma gindisem, daca nu auzeam de explicatia Biutei, ca stergerea de pe lista ar reduce riscul pedofililor.
Oricum dintre fetele care au citit acel motiv al stergerii de pe lista, nu multe au inceput sa se stearga si ele.
Deci chiar daca ni se aduc la cunostiinta niste posibile riscuri,nu actionam toate la fel.

Daca acum fetele au citit ce am scris eu despre poza mea si aia cu masina mea,sigur ca nu inseamna ca si ele o sa inceapa sa se comporte ca mine.Asta fiindca ele au dreptul sa faca cum considera mai potrivit in asemenea cazuri.Asadar,daca tu insati consideri ca ar trebui sau nu sa-ti faci albumul privat si sa mai/sa nu mai pui poze,este hotarirea ta.

Adevarul e ca pina nu se intimpla cuiva apropiat sau chiar noua (Doamne fereste de ambele posibilitati)
toate acestea par atit de indepartate si neverosimile.Cred ca sotul meu a devenit mai suspicios ca inainte dupa o experienta foarte neplacuta cu chestii de genul acesta care a afectat un prieten bun de-al lui,din pacate.

Off topic:In unele tari EU s-a discutat ca angajatorii sa aiba dreptul sa verifice chiar si emailurile private ale angajatilor pe care acestia le trimit/primesc de la/la adresa companiei respective.In Italia este posibil acest lucru?

Eu am albumul facut privat,totusi se poate patrunde si unde nu ne gindim fiindca Big Brother vegheza si pe el probabil il vegheza un altul.In plus,se pare ca avem printre noi si o "umbra" care se comporta ciudat.

A,pai daca la inceput a pus floricea,o fi cineva careia i-a placut in mod deosebit pledoaria mea pt. floricele,despre cititul din umbra si intervenitul la momentul potrivit.Probabil din cauza asta a decis sa posteze din umbra umbrelor si sa adreseze un mesaj care poate avea cu totul alt rol decit pare.

Iar sunt vorba lunga si vad ca si imaginatia asta a mea iar a luat-o razna rau.

Andreea-Georgiana ce bine imi pare ca ai intrat la noi! Inteleg ca Thea este foarte vorbareata.Cind pleaca undeva unul dintre copii (aia mare a fost 3 zile in tabara)mi se pare ca fara ei casa nu mai e aceeasi.Lasa ca va veti revansa voi intr-un fel cind veti putea fi toti impreuna.

Ciuf Oare acei 30 G nu i-ai putea plati in rate cumva? Daca nu,care ar fi motivul pt. care i-ar dori pe toti o data?
Aici n-am vazut pe nicaieri o bicicleta asa de scumpa.Wow!!Bicicleta mea a costat cam 200 bucks... Eu zic ca e bine totusi ca omul sa-si mai implineasca si dorintele si sa se simta multumit.

Delia eu zic ca acceptarea sau nu a scuzelor ramine la latitudinea fiecaruia.Daca eu consider nescuzabil ceva ce o prietena poate scuza,trebuie sa imi arate motivul pentru care nu este de acord cu mine.Si acest motiv trebuie sa il consider si eu ca fiind corect si obiectiv inainte sa-mi schimb parerea.

Eu personal nu ma scuz/imi retrag cuvinte pina nu mi se dovedeste cu argumente clare si corecte ca punctul meu de vedere nu este conform realitatii.In plus,am nevoie sa fiu sincer convinsa eu insami de acest lucru.Exista diferite modalitati de a cere scuze.Din aceasta cauza scuzele se pot intelege de persoane diferite in feluri diferite.

Si daca consider ca cineva incearca sa se lege de mine fara a avea motive bine intemeiate si argumentate,incerc sa-i raspund explicindu-i punctul meu de vedere.Daca are alta parere,trebuie sa dovedeasca de ce,asa cum fac si eu mereu.Si tot asa prin dialog pasnic poate ca ajungem la aceeasi concluzie sau poate raminem tot la concluzii diferite.Dar asa cum ai spus si tu,nu o sa stau sa (ma) explic de prea multe ori daca vad totusi ca interlocutorul tot nu intelege sau nu doreste sa o faca.

Magda m-a cam trezit noptiile in ultimele zile,dar sper sa revina la obiceiuri mai bune.Acum se intoarce singura pe burtica,pe spate si isi atinge cu drag talpitzele.

Hai nu va mai suparati,ca acusi apare "umbra" aia cu vreun mesaj memorabil....si cine stie ce ne-o mai lua de la bicicleta de data asta.

Permite-mi sa trag concluzia ca "the truth is out there"

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Multumesc mult, ciuf, pentru cit ai muncit la listuta. Ca stiu ce munca presupune. Iar persoana care a sters-o a dovedit lipsa crasa de respect fatza de munca noastra. Eu am stat zile intregi sa caut adresele profilului fiecaruia, cind eram graviduta. Asta ca sa poata lumea sa dea click pe numele fiecareia si sa vada citi ani are, ce date personale isi trecuse in profil, la ce subiecte mai scrisese in ultimul timp. Dar uite ca nu mai putem avea incredere in niciuna dintre noi, pentru ca toate stim parola... Si nici nu o putem schimba si redistribui, pentru ca nu stim cine este aceea care a sters lista, deci cui sa nu-i mai dam parola.

Delia,
Da-mi voie sa te contrazic: americanii nu spun in fata ce gindesc (ca ziceai ca de la ei ai invatat sa fii asa). Sau daca o fac, o fac foarte rar si numai cu cei cu care-si permit. In general, insa, americanii sunt extrem de delicati si de diplomati, uneori chiar enervant de diplomati. Il calci pe unul pe picior si tot el isi cere scuze, ca era prea aproape de tine (nu exagerez, mie mi s-a intimplat asa ceva... stii bine treaba cu "spatiul personal" si ca ei nu stau lipiti unul de altul, cind stau la coada la ATM sau la customer service si prin orice alte locuri). Eu zic ca, de fapt, replicile au fost date de romanca din tine.

Tin mult la tine, dar am sesizat cu tristete ca ai adoptat un ton foarte superior si ironic, care pur si simplu ma blocheaza. Nu stiu ce-i cu tine. Chiar si daca tu glumesti, este neplacut sa citesti astfel de glume - vorbesc din punctul meu de vedere, nu stiu altii cum percep postarile tale. Si nu stiu in ce masura se vor limpezi apele, atita vreme cit tu nu te domolesti putin. Si ti-o spun prieteneste, sper ca nu o sa consideri acum ca si eu te atac.

Va propun ceva: daca una dintre noi mai are ceva de transmis vizavi de neintelegerile iscate, sa o faca pe privat. Intepaturile nu-si mai au locul aici, deja se fac 2 saptamini de cind au aparut neintelegerile. Eu zic sa lasam odata ranile-alea sa se cicatrizeze. Daca, insa, simtim nevoia sa le zgindarim, hai s-o facem pe privat. Eu, una, nu mai simt dispusa sa intru aici si sa vad mereu cum se duc vendette proprii. Americanii spun sa "move on", dar noi tot batem pasul pe loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Mari iti spun cu intarziere (uite cum sunt eu mereu intarziata ) drum bun si vreme buna la mare! a... si sa ne pui pozici cu ochii albastri bronzata
Andreea ce bine ca te poti desparti de ea, fie si cateva zile... eu chair si cateva ore daca mi-i ia la plimbare sunt cu ochii in strada sa vad cand vin...
si, da sunt foarte fericita cand se joaca impreuna; dar nu prea sunt momente multe, ca Ambra strica si il deranjeaza la joaca, asa ca isi ia portia de cearta de la frate si apoi o da afara din camera
din pacate asta e comportamentul fratilor mai mari...poate daca era tot baietel...
Aida ai dreptate cu raspunsul pe privat. tocmai vroiam sa spun si eu doua vorbe, dar am renuntat..
asteptam poze!!!
Mariana e posibil sa fie si dintisorii, dar la voi este cald acum? ca si asta o poate da peste cap.
In Italia nu stiu cum sunt la firme, ca noi avem ceva privat (, de fapt daca ma gandesc bine... nu numai controleaza, dar nici nu poti primi! o gluma referitor la sot )
adevarul este ca frica de necunoscut sau ce se poate intampla si pe net sau in viata o am si eu. dar...imaginatia mea este mai bogata , cand ma gandesc la pericolele apropiate.
ok, as fi vrut sa mai spun cate ceva dar trebuie sa-mi adorm scumpetea
noapte buna

cristina + i miei tesorini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Aidutza draga..la fix ai scris..tzucu-tzi sufletul :)
Ce mi se pare si mie cel mai logic..schimbati replicute mai nasolice pe privat..ca..Doamne..fain ar fi :)
Mariana draga..eu nu de aia m-am sters din lista..desi..toate is foarte posibile..la mine era vb de data nasterii..care..e mai bien sa nu ti-o stie multa lume, cel putin aici..in State
Salutari si urari numai de bine la toata lumea :)

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Hop si noi la raport dupa asa o lunga perioada de absenta (absenta motivata, zicem noi).
Imi pare rau sa va gasesc intr-o situatie atat de tensionata, parerea mea este ca nu se merita. Noi suntem aici de dragul copiilor nostri, ptr ca ne place sa vb despre ei ca suntem mandrii de ei. Ptr mine nu conteza daca sunt trecuta in lista sau nu, eu v-am citit din placere mult timp fara a ma trece in lista. Imi placea sa citesc despre bebei care au ceva in comun cu Alex, in fiecare poveste gaseam o bucatica de Alex. Eu sunt sigura ca ptr mamicile care si-au pierdut copilasii fatpul ca au disparut de pe lista nu conteaza, ele au avut parte de o pierdere atat de mare incat toate celelalte sunt minore dar mai bine hai sa lasam vorbele grele ptr private si sa vb mai mult despre copiii nostri.

Noi am trecut peste o nunta neasteptat de frumosa. Mami si Tati au fost fff multumiti numai Alex nu a reactionat prea bine la agitatia din ziua nuntii. Cu o seara inainte de nunta , tati nu a dormit acasa iar ALex toata noaptea a facut febra si la strigat pe tati. A doua zi mami nu a avut timp de Alex asa ca el a stat mai mult cu bunica. Toata ziua a facut febra si ne-a strigat. Seara la 21 a adormit si nu s-a mai trezit pana la 5 dimineata cand nunta era pe sfarsite. Duminica dimineata era ca nou, s-a rasfatat ata de mult in brate la mami si tati incat i-a trecut toata febra. Parerea mea este ca el a facut febra de dorul nostru. Dupa nunta a urmat un concediu cu mami si tati unde s-a rasfatat la maxim. La mare i-a placut fff tare, nici-un incident pana in ultima zi. Era in plan sa venim acasa sambata seara dar Alex s-a trezit sambata la 5 si a varsat. I-am dat picaturi de Metra.... si am fugit acasa. Tot drumul Alex a varsat. Ajunsi acasa , ne-am spalat si am fugit la spital, acolo ne-am mai dat in plus Debridat. Duminica la planz a varsat ultima oara si tot atunci a papat titi ptr ultima oara. Mie mi s-a parut ca varsa de la titi si cum este destul de mare am hotarat sa-l intarc. Acum trecem printr-o perioada mai grea, Alex este trist ca nu mai are titt dar am inteles de la doctora ca este o reactie normala la fel ca si mancatul in exces (mananca non-stop de cand l-am intarcat ceea ce pe mine nu pote decat sa ma bucure fff tare.

Ar mai fi multe de spus dar tb sa ma bag in pat sa fac nana ca acum se trezeste Alex, oricum MULTUMESC MULT TUTUROR FETELOR CARE NE-AU URAT CASA DE PIATRA PE DIFERITE CAI.
Poze mare si nunta aici: http://community.webshots.com/user/gabi_fer

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051

Mergi la inceput

Aida...eu sunt prima care votez pentru pace....dar binenteles cu conditia sa nu mai fiu atacata.....caci atunci ma vad nevoita sa intorc "mingile".Ce sa fac...nu sunt genul de om care cedeaza usor....si de asta... nu dau bir cu fugitii ci raman pe baricade...si daca cineva vrea neaparat sa se ia la "tranta"....si-a gasit cu cine.Si relativ la diplomatia americanilor.......eu nu vorbesc cu ei doar pe strada....ci am muncit, trait ,facut prieteni ...din 2000 .Si am ajuns in si pe la case mai mari....in sensul ca mandrul meu fiind absolvent de Yale si Columbia university(nu e neaparat lauda caci nu sunt eu absolventa...si a te lauda cu munca altora nu e lucru pe care sa-l consider demn de facut),...ajunsei pe acolo......si am intalnit oameni foarte deschisi,outspoken, care desi nu se vazusera de ani de zile isi spuneau niste lucrurila masa festiva de fata cu toata lumea,deci...pe care romanul le-ar fi ascuns cum ar fi stiut mai bine.Iarasi si aici depinde de experienta personala a fiecareia,daca in Romania mi se spunea la fiecare pas si acasa si la scoala "nu se cade sa raspunzi inapoi","nu se cade sa te imbraci asa",etc.....,Ajungand aici la NY la varsta de 20 de ani.....am avut efectiv un soc sa vad cat de dezinvolti,liberi in gandire,comportament si....in dialog sunt cei de aici.Si nu pot sa spun ca mi-a displacut lucrul acesta,chiar dimpotriva.

Mariana,si eu cred la fel ca "a ierta".....ramane la latitudinea fiecaruia....si nu se poate grabi si nici impune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Delia draga daca cineva indrazneste sa aiba o alta parere decat a ta ,parere spusa pe un ton amiabil dealtfel nu inteleg de ce trebuie sa sari la atac in modul in care o faci.Te-ai luat de cateva persoane fara motiv si da deranjzeaza cel putin pe mine chiar daca atacurile nu imi erau adresate.Postarile tale sunt tare impulsive arogante ,pline de rautate si ironie de unde deduc cam ce gen de persoana esti in realitate cu toate postarile tale unde te autocaracterizezi in persoana desteapta ,puternica,dintr-o bucata care spune omului in fata ce gandeste ,taie ,drege si spanzura.hehe pe mine nu ai reusit sa ma duci de nas si nici sa-mi sa-i peste nas cum iti place sa crezi.

Intr-o postare anderioara o calificasi pe mama ta depresiva iar cand se supara apoi se supara pe toata lumea si omenirea ,Acum stau si ma gandesc ca ai cam semeni draguto,ti se potriveste de minune descrierea.

Se pare ca respectul si bunul simt nu au nimic de-a face cu persoana ta.Mai mediteaza si schimbati atitudinea asta argatoasa ca nu te ajuta cu nimic.

Nu te obosi sa-mi raspunzi (aici sau pe privat )ca chiar nu ma intereseaza parerea ta.Am spus ce aveam de spus si pt. mine subiectul este incheiat oricum cu tine nu ajung la un capat oricat am dezbate problema.

Imi cer scuze mamicilor de aici care trebuie sa assiste la asa ceva dar asta e ,promit ca nu am sa ma mai cobor atat de jos ,Totusi tare bucuroasa asi fi sa stiu ca si subiectele de la scutece sunt moderate iar persoanele care incalca regulamentul primesc avertismente( aici ma includ si pe mine daca este cazul).

O zi buna tuturor si o atmosfera calma si placuta la mamicii de martie-aprilie.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput