* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (38) *
Raspunsuri - Pagina 12
alinaalex spune:
Mari, drum bun si distractie placuta la mare!
poate dati o fuga si acolo unde ti-am zis eu, ca e pe aproape, sa vedeti cum e sau pt. plaja.
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
mariana_1976 spune:
Intru numai un pic...
ca e Markus la somnic.
(Astea de mai jos chiar s-au intimplat )
Intrebare pe DC [DE-CE]
-Ce cadou sa-i fac sotului meu pt. ziua de nastere?
Raspuns:
-Vezi ca e un site unde se vind terenuri selenare si chiar suprafete pe Marte.Te costa doar 60 pounds si-i trimit aia un certificat de proprietar.
La o petrecere,omul meu observa ca un cuplu sirian nu maninca prajituri deloc.Intreaba:
-Ce fel de dulciuri se fac acolo,in tara voastra?
Barbatul raspunde: Prajitura siriana = 10 years in prison!
Verisoara sotului se intoarce din luna de miere,intrebam cum a fost,ne uitam la poze,etc.
Sotul ei la un moment dat zice:
-Acum ca ne-am casatorit ne-am dus in America.Cind vom divorta ne vom duce in Irak.
(ei au fost in America dar...de Sud!)
Tot de pe DE-CE:
-Ce sa fac,cred ca prietenei mele i-a ramas o bucata de preze in interior dupa contact.
-Sunteti sigur,cum v-ati dat seama?
-In preze era o gaura considerabila
Fi-miu la 3 ani avea un fix sa manince toate felurile in aceeasi farfurie.
Sora cea mare exclama dezgustata:
-Vai ce murdarie e acolo la el in farfurie!
Tati raspunde:
-Cum asa,pai mincare e murdara?
In copilarie auzeam adesea bancuri anticeausiste.
Intreb:
-Tata,cine face bancurile alea?
-Nenii aia care stau la inchisoare.
.....................................................
Revin mai pe seara (sper)
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
Catrinel_17 spune:
MARIANA, nu stiu ce e rosu-n gat... Cand oana a fost racita, s-a uitat in gat, eu am intrebat imediat daca e "rosu", ea a zis "un pic", si nu ne-a dat NIMICA, si a trecut. Pt febra aici se da paracetamol numai de la 39,5 in sus. Si asa am facut, am tinut febra sub control, chiar daca a doua zi nu avea "decat" 39,1, nu i-am dat decat Chamomilla aia homeopatica. Si a trecut in 2 zile. Timp in care era s-o iau razna, dar am incercat sa fac cum au zis ei. In plus Oana urla cand ii pun termometrul in fundutz. Si sa i-l pun pe ala pt ureche nu sta!!!
Apropo de prieteni, de-aia tin eu asa mult la prietena mea din Suedia, de care-ti ziceam. Ea se implica mai mult... imi da sfaturi chiar concrete, si foarte rationale, chiar daca nu coincid cu ce simt eu pe moment. Sunt putini oameni de genul asta, si sunt tare trista ca s-a dus inapoi.
Cool fazele de pe DC!!!
CATRINUTZa, mai suflete, prin ce treci!!! Intinde-o repede la munte, macar pana trece de faza! suspectezi dinti? as lua-o si eu razna dupa asa faze, mana pe inima!
Eu sa stii ca am incredere in Chamomilla aia pt faze agitate noapte in perioade de dintzare. Cand uitam sa-i dau, se trezea- cand ii dadeam, nu se trezea 99%...Poate incerci. la oana actioneaza.
IRIS, Oana are tot 9 kg, si cam 80 cm. Mananca in schimb foarte bine! Probabil are un metabolism rapid, asa eram si eu cand eram mica. Slaba rau! Poate ca Maria asimileaza foarte bine, daca mananca putin! Doctorita mea a zis ca e OK cu greutatea, "pe cine sa semene"?? Parerea mea este ca nu are sens sa intervii, mai ales daca are dieta echilibrata, sa pape carne, fructe, legume, cereale, lapte. Oaaa, 40 de cuvinte!! Respect!!!
AALINA, io n-am mess....ca as sta toata ziua pe el
Pediatra Anei are perfecta dreptate cu cele 3 zile de febra.
ALINAALEX, da, cred ca va fi frumos... sper sa stea Oana cat de cat linistita, uof...
MARI, hmm, nu stiu ce sa zic de apa de mare. esti ingrijoarta ca apa e murdara, sau ca e sarata?
Oana vrea sa pape numai cu furculitzele noastre la micul dejun... Era sa-i bage lui tati furculitza in ochi! Aaa...si zice "caca" cand face! (aproape de fiecare data ) dar refuza olitza... Au pus-o (tati si soacra-mea) cam brutal pe ea, cred, si cred ca era si cam rece... In fine.
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Serj spune:
Buna fetelor, va scriu si eu un mes repejor, ca ai mei copii ma zoresc la plecare
ooops, Ambra tocmai a dat drumul la DVD cu sonorul la maxim! s-a speriat ca nu stia in care parte sa fuga (plangand)....
de atatea ori ii spun ca ceva nu e voie, si nu am cu cine vorbi ... asa ca uneori o las ca sa nu ma enervez.
Catrinutza cat de bine vorbesti pe limba mea! nici eu nu am cu cine, dar... la mine sunt 2!!!
trezitul cu noaptea, si Ambra a avut ceva timp in urma, si apoi a iesit o maseluta.
Sa-ti spun de Davidutzul, ca eu banuiam ca-i arvunit la careva pe aici, nu stiam la cine. acum ca am aflat...ne dam deoparte
dar... sa stii ca si David stia el ce stia, ca Ambra tot la el, si el... nu si nu
Catrinel eu stiam ca nas fara nasa.... nu prea se poate
dar, sa fie intr-un ceas bun!
Roxana cred ca esti pe drum acum, dar eu iti doresc oricum, drum bun si sa ajungeti acasa cu bine. Iar vacanta sa fie cat mai odihnitoare pt tine, si placuta!
Mariana pozele, majoritatea sunt facute de Tina, si sotul ei.dar multumesc oricum.
si am mai vrut sa-ti spun ca mi se pare mie, sau ai o imaginaite bogata treaba cu masina, in poza, cu piratii netului etc...
pai eu nu pot sa cred ca cineva s-ar lega de mine si familia mea, doar vazand pozele si masina mea.... oricine poate pune o poza chiar cu un Ferrari, si asta nu inseamna ca e a lui sau ca are si bani...
pe aici sunt multi care aleg ferrari, in loc de casa..
eu cred ca mai tare frica ar fi de vecini... de cel care sta si vede (live).
sau daca stii ceva ce eu nu stiu, spune-mi sa ma feresc si eu.
ca nici mie nu-mi plkace ideea de bagat nasul...
Ciuf prima mea impresie atunci cand am revazut lista amgandit ca cine a luat-o a refacut-o mai frumoasa si a pus-o la loc.
dar.. ce m.am inselat
Bravo, pt treaba care ai facut-o si pentru ca in loc sa stai cu copiii sau sa faci altceva, ai lucrat pt binele comunitatii
sa va spun impresia mea: cand am vazut ca a disparut lista, am crezut ca a fost o gluma (mai ales ca a pus o floare, initial) si m-am gandit ca nu a facut-o cu nici o rautate.
apoi, cand a reaparut lista, am crezut ca va urma si mesajul "hocus pocus, v-a palcut surpriza? eu am fost...."
beh, cred ca am avut prea mare incredere ca suntem toate sincere si oneste.
acum inchei ca ma grabesc copiii
pupici la toate
cristina + i miei tesorini
mariana_1976 spune:
Serj nu stiu cum e in Italia ,dar voi incerca sa-ti explic cum poza cu masina mea poate fi folosita intr-o tara cu un sistem de licitatii pe net asemanator celui suedez.
(Eu nu ma refeream ca vine careva sa-mi fure masina din ograda ca o vede in poza si ii convine...sau ca presupune ca am o situatie buna numai judecind dupa masina)
Aici exista licitatii pe net cu masini si tot felul de alte chestii.
Cineva(sau mai multe persoane) se poate da "vinzatorul" masinii mele (si a altor 10000 de masini)fiindca gasesc pe undeva poza masinii mele.Aici e de ajuns sa pui o poza cu ce vinzi,sa descrii produsul si sa ai un nick.
O pune frumos acolo pe net si o "vinde"(aici se incaseaza banii la licitatii inaintea primirii produsului dupa ce careva cistiga).Bun si isi ia banii,iar cel care asteapta masina poata sa-si spuna adio de la bani chiar daca se duce la politie sa reclame acel vinzator.(care vinzator a zbughit-o cine stie pe unde cum si-a luat banii)
Mie nu mi se intimpla nimic bineinteles,dar nu as dori sa-i dau ocazia cuiva sa-si scoata bani pe aceste metode si sa pagubeasca pe cineva cinstit.Sper totusi ca or fi milioane si trilioane de alte masini pe net si are de unde alege...
Dar daca am ghinion sa fie tocmai a mea aia aleasa de el/ei....
Acum cu poza la fel:
Cineva se da drept "mine" si imi pune poza pe cine stie ce siteuri "deochiate" sau ilegale,ca bineinteles nu i-o conveni/n-are cum sa-si puna propria poza.Apoi imi "taie" capul si il potriveste cu programe speciale altui corp.
Acum nu stiu sigur daca de pe astfel de siteuri nu-si scoate omul nostru si un ban...(de exemplu sa fie vreun rus care sa ofere "Russian brides" si inainte sa primesti numarul fetei/date de contact platesti o suma intr-un cont.)
Iti dai seama ce bine imi vine daca vreun coleg de la fii-mea de la scoala/sau oricine cunoscut se rataceste prin astfel de siteuri "deochiate"...Sau orice altcineva care plateste si ia tzeapa.
Sau:
Cineva isi pune poza mea la avatar pe vreun forum si cine stie ce scrie el/ea acolo...sau pe cine inseala cu ce vorbe.
Eu la calculul probabilitatilor nu ma pricep,dar chiar daca probabilitate e mica,nu e imposibil.
Si daca sotul meu crede ca nu e indicat sa pun deocamdata pozele pe net,eu n-as dori sa o fac pe ascuns...M-as simti iti dai seama cum...
Cit despre persoana din umbra,mie mi s-a parut ca dupa ce ca a scris acel mesaj,a mai furat si lista,dorind sa ne demonstreze ca se poate ca cineva sa se comporte si mai si, plus sa "stearga" mult mai multe nume,daca nu suntem cuminti.
Sper din suflet sa ma insel si sa fie doar imaginatia asta bogata a mea.
Aoleu gata, nu-ti mai scriu pe ziua de azi ca s-or supara fetele astea ca pe ele nu le bag in seama.
Mariana
mariana_1976 spune:
Catrinutza si eu am problema cu sculatul de citeva nopti.Ceea ce este mai interesant ar fi ca desi nu dorm decit 5-6 ore pe noapte nu sunt atit de obosita cum m-as fi asteptat.(eu nici macar nu beau cafea sau Red Bull sa ma "energizez")
Simona_toma distractie placuta!
Mari78 sa aveti niste zile de vacanta asa cum sperati!
Aalina, Catrinutza si Catrinel multumesc de raspunsul despre "rosul in git".
Aalina cred ca ai un pediatru bun.Si in Suedia se asteapta 3 zile,fiindca ei la virusi nu dau antibiotice.Daca dupa 3 zile tot nu s-a dus,se face un test rapid de streptococ A,daca e negativ si continua problema,se face exudat.
Catrinelai dreptate si mie mi-ar place sa primesc un sfat sincer si dezinteresat, ca de sfaturi din celelalte...
Prietena ta suedeza este o fata foarte deschisa dupa cum povestesti.
Eu am o impresia buna despre suedezi,fiindca stiu ca nu sunt asa de reci cum par la prima vedere.Aici oamenii sunt foarte cinstiti.O data,mi-am uitat umbrela si manusile de piele la posta.A doua zi,le-am gasit frumos in cuierul care se afla f. aproape de usa.In Germania e tot la fel?
Dupa parerea mea,oamenii care sunt alaturi de prietenii lor si îi sustin ar trebui sa recunoasca ca desi prietenii lor au calitati,mai pot si gresi.Iar atunci cind gresesc,sa le arate greselile sincer,iar atunci cind au dreptate, sa-si argumenteze frumos ideile.
Mariana
ciuf spune:
Cu scuzele de rigoare nu am citit din urma.
Sunt la serviciu si am vrut sa va scriu cateva randuri sa nu ma simt vinovata ca nu imi facui timp si pentru asta.
Stefanna, mi-e dor de pupicurile tale de la cord. Cand mi le mai dai? Saru'mana pentru PM. Esti o scumpa .
Azi ma sunara de la gradinita sa vin sa o iau pe Eva ca avu doua scaune moi (zic ei diaree) si ca nestiind ce ar putea fi recomanda sa luam copilul acasa . Zi pe care o platesc chiar daca imi iau fata acasa.
Nasoala treaba. Si simt ca fata e bine. dar, ma rog, au niste reguli pe care trebuie sa le respecte. ASa ca isi lua sotul liber, cu intentia de a lucra de acasa (om vedea ce va lucra el! ).
Si fiind la gradinita sa o luam pe Eva aruncaram un ochi si la Luca. pai toata gradinita era afara in curte, zi de jucat cu apa. Pai Luca al meu de-abia avu timp sa ma intrebe ce fac si astepta sa termin mai repede ca sa imi insiruie cate in luna si in stele ce face el acolo .
Avea pielea alba de sunscreen (asa ca imi luai o piatra de pe inima ca ma tot gandeam eu daca educatoarele creia o pauzasc copiii cu crema de protectie solara) si era ud leoarca. Sper acum sa nu ne pasca vreo raceala ca ma dau cu capul de pereti.
Alerga ca un nabadaios ce e, numai gura lui se auzea (vorbind in engleza ).
Catrinel, analizele lui Luca se pare ca sunt bune. tiroida lui functioneaza cum trebuie, dar vom avea grija sa ii mai repetam analizele pentru ca pediatra a zis ca a simtit-o un pic marita. In fine. Nu am scapat chiar de tot de grija, dar ma rog ...
Ma mai amagesc un strop.
Ieri am fost la cel mai bun colegiu din oras sa ma interesez de scoala de asistente medicale. Scoala care dureaza 4 ani si costa $30.000. Aceasta scoala e considerata facultate. Acum ma gandesc daca oi putea obtine un imprumut. dar cu banii care ii fac eu ma cam indoiesc.
Trebuie sa imi echivalez diploma de colegiu din Ro (sunt cateva companii din USA autorizate sa faca echivalarea studiilor), sa mi se stabileasca GPA (nota) care o am mare, asa ca am sanse mari sa fiu admisa. Numai ca trebuie sa ma misc ca gandul ca sa am timp sa aplic si sa si incep scoala din august.
Sa nu mai spun ca ma simt batrana batranelor pe langa studentii aia tineri si frumosi . Nu mai zic la nimeni ca mai am si doi copii ca voi fi tanti de-a binelea . dar ca sa ma incurajez oleaca pot spune ca o sa imi prinda bine aceasta experienta, sa fac ceva bun cu timpul meu, sa stiu ca in viitor pot aduce un venit remarcabil in casa, sa fiu capabila sa imi intretin familia.
Am mari emotii cu invatatul, cu examenele, nu stiu cam care e sistemul aici, cum imi va fi programul, cum ma voi descurca,daca copiii ma vor lasa sa invat, daca voi putea sa imi pastrez actualul job.
Deci multe semne de intrebare, ca atunci cand esti in fata necunoscutului.
Tot ieri fuse al meu sot iubit de isi lua mult visata bicicleta (fara nici o exagerare ajunsese sa o viseze nopti la rand, exact ca un copil care isi asteapta de mult jucaria ). i-am zis ca acesta va fi cadoul meu pentru el (cu banii lui, dar cu aprobarea mea sa ii investeasca in asa ceva. deci dupa cum banuiti eu sunt cu finantele).
Sambata de ziua lui nu i-am facut nimic special. Un tort pe care l-am decorat cu floricele (ca asta mi-a fost imaginatia la momentul respectiv), Luca i-a cantat "Happy birthday" si "La multi ani".
Ah, dimineata cand l-am trezit pe sot i-am pus in fata ochilor o hartie mazgalita de Luca (ceva ca un cap cu un ochi mare rosu si unul mic si negru, o gurita mica rosie - adica o curba, 2 urechi si ceva par), iar pe langa acest "interpretabil" desen a scris tata la soaptele mele "acum il faci pe T, apoi pe A, iar pe T".
Iar sotul impresionat la maxim de talentul lui Luk Muk cel Mic de a scrie cateva litere.
Asa. Si dupa cum va spuneam isi lua sotul mult dorita bicicleta pe care dadu ... $2200. Pai are etrier, lichid de frana, suspensii pneumatice . oyoyoy, o sa imi faca capul calendar cu performantele bicicletei. De dimineata imi spuse sa ii deschid dosar in care sa puna toate actele . mai lispeste sa ii faca asigurare.
Prima noastra masina in USA fuse un Renault pe care am dat vreo $500. masina care a mers al naibii de bine si cu ajutorul ei am putut sa ne strangem bani sa ne luam una mai buna si o casa.
Daaa si sotul atat de incantat era de bici ca isi suna parintii, socrii (sa nu mai spun ca toti din Ro stiau ca acesta ii va fi cadoul de ziua lui).
Partea nasoala e ca aceasta bici este pentru teren pietros, sa te cateri in creierii muntilor (precum capra de munte) si drept urmare nu se mai poate atasa scaunul de copil sau trasurica de ea. Si hotararam sa o pastram si pe cea veche (tocmai stabilise cu un coleg sa i-o vanda cu $160). Si uite-mi casa incarcata cu 3 biciclete.
Cred ca va facui capul calendar cu subiectul BICICLETA.
Ah si si-a luat si pantofi speciali de bici, care au o chestie pe talpa ce se prinde la pedala sa stea piciorul fixat (sa nu iti sara piciorul de la socuri sau mai stiu eu ce). Si acum presimt ca o sa fie de rasul curcilor ca e o chichita cum sa te dai jos de pe bici. Si in primele zile vor fi muuuuuuuuuulte cazaturi. iar eu voi fi cu camera sa filmez, sa se vada ce caraghios e. Nu vreau sa ratez momentele astea .
Deci subiectul zilei la mine fuse scoala si bici. Sa va mai povestesc???
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Serj spune:
ooops Mariana... am dat-o in bara cu tine
eu la stea chiar nu ma gandeam (ce naiva sunt)-. si aici se fac la fel licitatii (vezi ebay)... dar nu m-am gandit ca ar putea face chiar asa. eh... traiesc intr-o alta lume eu.
Eu nu am zis ca trebuie sa faci ceva pe ascuns, fara acordul sotului tau (consider ca intr-o familie deciziile se iau impreuna) dar am vrut sa inteleg principiul. si de ce ar trebui sa ne pazim.
pai daca e asa, trec imediat albumul pe privat. si poze.... nu mai pun.
Ceela ma bucur ca a iesit moneda. si ce bine ca ti-a spus.
a mea nu vorbeste, dar ma trage si ma duce la locul faptei (buna sau rea)
Iris bine ai venit la ghiocei! sper sa te simti bine aici.
Micaalsa ce scumpa este Iulia, si daca ti-am mai spus, ma repet:ma bucur ca si-a revenit si se simte binesi e iar mancacioasa.
acum as vrea sa intreb si eu, daca stie cineva de Nicolle care a nascut a doua pe lista. De multe ori m-am gandit la ea, daca sunt bine ea si fetita ei.....mai ales ca s-a nascut prematur
va spun noapte buna si copilasi cuminti
cristina + i miei tesorini
ANDREEA GEORGIANA spune:
Dragele mele,
Am citit pe diagonala,mi-am si notat unele chestii interesante(acasa) dar,daca tot am un pic de timp liber la serviciu,incerc sa scriu 2 vorbe.Asa cum v-a spus si Catrinuta,Thea este la munte cu mama pana saptamana viitoare.Ieri n-am rezistat si am dat o fuga pana la ea si am luat-o cu noi si pe Mariana care chitaia de dorul lui Bubu,desi isi dorea concediu.
Abia asteptam sa o vedem si sa ne "bursucim",sa o pup pana o albesc si sa o gadil.Cand am ajuns dormea(pe la 14) asa ca am le-am luat pe mama si pe Mariana si le-am scos la restaurant,in timp ce vecina noastra de la Bv o pazea pe Bubu.cand ne-am intors Bubu se trezise si era fresh.S-a uitat la noi cu uimire,a intins manutele catre mine si Mariana,s-a gudurat pe langa noi iar pe tati nici nu l-a bagat in seama.E distrus!!!!
Asta inseamna(cica!) ca-i merge bine si se impaca cu mama,asa ca sunt fericita.Nici cand am plecat nu a plans(spre deosebire de duminica trecuta cand am lasat-o urland,iar eu am plans pana la Bucuresti!).S-a mai ingrasat un pic,vorbeste din ce in ce mai mult,parca s-a mai si inaltat,ce mai,ii merge tare bine.Stie sa spuna coco(cocosul),pui,ham,mau(miau),cius(magarus)pisu,caca,cah si un fel de bleah(cand face caca),papa(cu tot cu plescait cand ii este foame),apa,toto(compot),evident mama,tata,Mana(Mariana),Aca(mama Anca),Ina(mama Ina),Aina(Alina),pa... .iti aduce papuceii sa o incalti si nsa o scoti afara,sta numai prin preajma usii si este fascinata de lift,in care rade in hohote.Mica fiind il cam ura.
Mama ii vorbeste intr-una si se inteleg minunat,eu ma simt mizerabil dar n-am incotro.Oricum suntem parca setati si vorbim in casa tot in soapta,ne dam telefoanele seara pe silent si cand ne dam seama ca suntem singuri ne umfla rasul.N-am reusit sa ma odihnesc si nici sa fac cine stie ce,adica nimic din ce mi-am propus.Sunt atat de obosita!!!!!Maine am jurat ca voi dormi pana la 16.Asa de mult imi place sa dorm mult,chiar pana dincolo de pranz!!!
Ne era tare greu cu Bubu dar fara ea este ingrozitor!!!Am mai vazut ceva filme,ne-am vazut si cu prietenii,maine si poimaine socializam iar,saptamana viitoare am de umblat dupa niste acte,trebuie sa-mi preschimb permisul auto(ramas pe numele vechi,adica sunt in ilegalitate!),ar trebui sa fac si ordine in dulapuri...Si timpul trece asa de repede...Si saptamana viitoare voi fi in direct intreaga emisiune,asa ca va fi tare obositor.
Serj,ce fericita trebuie sa fii cand iti vezi copii jucandu-se impreuna.Sunt asa de dulce amandoi!!!Si presimt ca David se va intoarce...
catrinuta,vazut poze&filmulete dragute si,ca de obicei,emana atata energie!!!
Ceela,acum pot face haz de necaz,ce te faceai daca ieseau 100 de E?Bine ca a iesit pe cale naturala...
Aida,ma bucur tare mult ca esti mai activa desi stiu,trebuie sa-ti fie tare greu.Sa stii ca am luat ca pe o gluma(ce este!)faza cu fan clubul.
catrinel,nici n-am apucat sa-ti raspund la sms.Iarta-ma!!!Si Bubu are tot vreo 9 kg si nici nare sanse sa tina grasimea pe ea la cat este de zgubilitica.Mi-e o mila de mama!!!Pe 20 vin niste prieteni in Frankfurt,la nasii lor si vor sta vreo 2 sapt.Vrei ceva din Ro?
Poate ajungem si noi cateva ore la sf. lui aug,inceputul lui sept.Sunteti in oras?Wow,am si uitat ca abia acum faceti botezul!!
Ciuf,ma bucur tare mult ca ai planuri marete,desi iti va vi tare greu sa te ocupi de toate.Dar,la cat esi de priceputa la toate,crosetezi tu un program adecvat pt. a te descurca.Ai pus poze cu sediul firmei?Si Bubu a facut kk moale sapt. trecuta dar mi-am dat seama ca i se tragea de la un crenvursti cumparat de la magazinul de langa noi si nu de la Carrefour,unde sunt mereu proaspeti.la Brasov ii iau de la Le Fru Marin,o firma cu mezeluri delicioase si mereu proaspete.Pacat ca nu se gasesc si in Bucuresti.
Incerc sa mai scriu si pe seara,acum am scris pe sarite.Mi-e tare dor de postarile Monicai(MP),ale Adei(Adar),ale lui Cat,ale Dianei(Noe),ale Tinei,ale lui Ile,ale Rocsanei si tare sper sa revina.Mi-e dor de atmosfera de la inceputul odiseei si ma bucur ca lucrurile totusi revin la normal.De Irina si MP mai stiti ceva?Dar de Cat?Fug.Pup!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
aalina2003 spune:
Ciuf, acum ca sotul e happy, trebuie sa ne dai si de baut, nu?..mey, da'bici aia mai are putin si zboara!!
Ceela, bine c-a iesit "banu"...chiar daca n-au fost 100Eur, nu?
Andreea, cred ca te simti uneeori groaznic, dar gandeste-te doar ca Bubu e bine si asta e cel mai important!!..si lasa ca tati de Bubu se simte si mai nasol..
Mariana, pediatra Anei e asa pentru ca ea are competente in acupunctura, homeopatie, desi este medic pediatru si atunci
s-a-ndepartat un pic de medicina alopata. Dar aici nu te trimite nimeni la exudat, cica dureaza prea mult, medicatia se stabileste "din experienta dr". .si desi mi-a spus sa nu-i dau nici macar antitermice pana la 38.5, mi-a foat atat de teama de febra, chiar daca am citit ca pana si convulsiile nu sunt atat de periculoase, incat cum a ajuns la 38.5 i-am dat si am tinut-o asa si a doua zi, chiar daca-i scazzuse febra.