Nou stil de viatza (146)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Hai sa va distrati azi de ziua fetelor! Ia vedeti ce-am gasit:

www.youtube.com/watch?v=DMiBSt_ODN0&mode=related&search=" target="_blank">HA HA HA

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Carmen si Lidia, La multi ani!
Multa sanatate, bucurii si impliniri! Petrecere frumoasa !

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Carmen,Mamidestefan, si de la mine un LA MULTI ANI FERICITI!!!!,sanatate voua si celor dragi,multe bucurii,un an frumos...tot ce va doriti sa se implineasca!
Petrecere frumoasa!!!!

Cantarul meu a murit subit,nu mai arata nimic,nici macar cu eroareSper sa-mi iau unul nou pana la raport,poate o sa-mi faca bine sa nu ma cantaresc cateva zile,bag dieta zdravana si ma impusc daca nu se duce nik

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Cum petrec sarbatoritele astazi?
Vreau si eu o felie de tort...virtuala, bineinteles.

Crys eu am inceput sa slabesc de cind combin sala cu alergatul, deci in cazul meu pot spune ca a dat rezultate bune. Dupa o tura de alergat sa simt foarte bine, parca mai usoara. Tu ce sport mai faci? Alergi pe afara sau la sala?

Ina C, .

Aici ploua intr-o veselie, de azi dimineata a inceput si nu prea cred ca are de gind sa se opreasca....maruntel, cum ploua in Romania toamna, bleah. S-a mai si racit, acum sint doar 26-27 grade in loc de 30 +.

Si chiar aveam chef de alergat....

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Carmeeennnn La multi multi ani cu sanatate si fericire. Sa te bucuri copii si de tot ce te face pe tine fericita.
Distractiue placuta

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Mamidestefan, Mephala:

LA MULTI ANI!!!!!

Multa bucurie, sanatate si liniste sufleteasca!!!!

Mergi la inceput

Dorothy draga,

Aseara am facut 30 de abdomene. Am acasa pe calculator exercitii de Pilates dar mi-e lene sa ma apuc seara de ele.
M-am hotarat sa ma dul la aerobic de 2 ori pe saptamana si in rest sa fac acasa Pilates. De alergat, nu pot alerga ca imi iese foc pe gat.

De dimineata, m-am cantarit am iar 76 kg. Am pus inapoi kilogramul ce l-am dat jos saptamana trecuta.

Azi am mancat
D: 1 banana
P: 200 gr telemea cu rosii
Intre mese 2 mere.
Si acasa voi manca pepene rosu. NIMIC altceva. Iar sunt nervoasa...

Mi-a prins bine ce mi-ai zis Dorothy. Tocmai ce am intrat pe un site in care zicea ca greutatea ideala la 1.76 m este de 64 kg. ho, hoooo, mult mai e pana acolo.

Pupici la fete. Pe unde mergeti wendul asta? Mare, mmunte?

Mergi la inceput

Diana draga, m-a impresionat tare mult filmuletul vostru cu un an de basm! De nedescris in cuvinte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

AdaB ms mult de tot!!!

Maine ma duc la nuntaaaa...maine ma duc la nuntaaa....uraaa....o sa dansez.....si o sa ma simt bine.....

Va poop si noapte buna dragelor!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Buna dimineata sau ce-o fi la ora asta.
Eu azi am avut concediu cica sa ne mai ocupam de mesteri si materiale cica, iar acus recuperez de la munca
Cu mandrie va anunt ca azi mi-am luat pantaloni XS si nu pocnesc, dar eu tot mai vreau sa dau jos vreo 2 kile sa il ajung pe sot (care are 58 la 1.80 de 9 ani de cand il stiu - si mananca ca spartul).
Ina: mersic de pozute. Arati tare bine in pozele din concediu de anul asta, iar Raducu e un scump.
Lidia si Carmen: Lamulti ani!!!! si sa aveti in viata parte de ce e mai bun.
Tzuni: pentru sufletul meu si al lui Delidana, pune macar o melodie din alta parte decat de pe amaratul de youtube. Pleaseeeeee
Diana: sa te distrezi la nunta si pentru mine si sa dansezi toata noaptea.
M-am uitat si eu pe siteul ala cu greutatea si cica am constitutie normala si din grafic mai am putin si pic in aia cu deficit de greutate. Cred ca siteul e facut de mama care si la 70 de kile ma vedea schiloada .
Maine o sa avem o zi super grea ca se apuca vreo 3 echipe deodata sa faca chestii (balustrada, scarile si faianta/ gresia) si la toti le trebuie materiale, atentie... Cred ca in momentul in care ne mutam ma imbat crita.
Va las ca mor de somn si va mai salut dimineata la ore mai normale.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput