Nou stil de viatza (146)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetele...azi sunt happy pt ca cantarul dimineatza dupa toate abaterile...arata...83.600 deci...se pare ca nu s-a pus mare lucru..asa ca...azi ma abtin...desi m-as pregati un pic pt festinul de maine.

Am si eu o intrebare: Ciocolata calda sau Moccacino ingrasa mult??? Ca azi mi-am facut una ca au adus astia un aparat...si asa bine mirosea de la fete din birou...incat mi-am facut si eu una.

Meniul de azi:
Salata de rosie castravete si un pic branza
Sper fructe sau fibrobar pe care nu mai apuc sa il mananc. Azi nu prea mai am interzise in frigi asa ca...nu mai are ca sa ma tenteze.

MamicaDulce cred ca ..o sa ii spunem " Gravidute cu un nou stil de viatza"
Anky felicitari pt masinutza...si sa o stapanesti sanatoasa!
Zuzilici... ce frumos...si Stefan vb clingoniana lui dar...a ainceput din ce in ce mai des sa repete cuvinte dupa noi si chiar le repeta destul de bine...foarte putin stalcite. De ex: papuci = paucii, etc iar stalcite "iabau"= tramvaiul, "budatiaca" = multi ani traiasca cantand...etc. E mortal...offf ce dor imi e de el...
Cat despre kg...lasa ca se duc ele incetisor. La mine se pare ca am intrat iar in faza de stagnari dupa vreo 2 luni de scaderi super. Dar...nu-i bai ca aproape te-am ajuns si...vom parasi amandoua categoria grea. Vrei???
InaC bineinteles ca te luam in clubul nostru de doritoare de bb2 dar...cu papica...hai sa nu facem club...ci mai bine sa uitam de perioada asta si sa ne revenim...eu una asa intentionez. Oricum...de luni....incep iar sala si regimul drastic...cel putin pana pe 8 august cant plec la mare 2 saptamani...unde...imi voi cara si cantarul...of course. Ca nu degeaba m-am chinuit ca sa pun 2-3 kg aiurea... asa ca...meniul meu de la mare...va contine mancare cat se poate de sanatoasa....cu mici abateri...dar...cu bere ca asa se cade la mare.

gata...va poop si revin in cursul zilei!!!

PS: Tzuni mi-am luat castile la scarbici ca sa ascult melodiile tale...

Edit: M-am bucurat degeaba ca nu merg castile la comp. meu de la scarbici...offf...

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Si acum....

Mephala si MamideStefan ... la multi ani, sa fiti sanatoase si iubite de toata lumea...si toate dorintele sa vi se implineasca. Va poop si

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

InaC, scuze, special pentru tine:

fug la bucatarie, am de pregatit tortul si alte minunatii.

edit: stiati ca azi e si ziua lui George W. Bush?

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Carmen si Mamidestefan LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE ALATURI DE FAMILIILE VOASTRE!!!

Fetelor multumesc de urari!

Carmen, bine te-am regasit!!!!!! Promit sa fiu activa! Lilly e bine..a fost cam alintata de bunicii din Romania dar acum ca au plecat incepe sa isi revina. E o maimutica neastamparata..la gradinita e nelipsita din noroi si baltoace si acum vreo trei saptamani ne-a aratat subtil care va fi cariera ei: COAFEZA, pentru ca i-a taiat parul unui baietel din grupa ei. Nu o bucatica ci o pleata imensa! Bine macar ca parintii baietelului au fost de treaba si nu s-au suparat dar eu cand am vazut parul lipsa din capul lui mi s-a facut rau! Cam asta e..Motanicii ce fac? Cum sarbatoresti azi?

Zuziliciule si mie mi-a fost dor de tine!!! Te tzuc si pe tine si pe Isabella vorbareata! Cum e la serviciu?

Deliuta mersi! M-am reapucat si eu de alergat..nu stiu tu, dar eu nu slabesc foarte mult de la alergat (pe banda) dar imi da o conditie buna, nu-i asa? De fapt asta e cardio pe care il fac cu cea mai mare placere!

Tzuni, te pupacesc si sa-ti rezolvi problemele cat mai repede!

Dordia pe mine ciocolata calda ma umfla rau ..mai bine o cafea cu lapte, cred ca are mai putine calorii. La voi nu se gaseste cioco calda light? Asta de aici are cu vreo 30-40 de calorii mai putine decat cea normala.

Inca C hehe..ai fost mortala! M-am prins eu ca nu ma felicitai pentru pufosenie!

Anky, felicitari pentru masinuta si s-o stapanesti sanatoasa!

Tumpi, si eu vreau reteta de chiftele de conopida ca suna tare bine!

Pup si restul fetelor!

P.S. Ioana, te pup si data viitoare poate apucam sa vorbim..ti-am vazut mesajul tarziu, nu mai eram. Sa trimiti poze cu Delia. Cum e cu condusul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

La multi ani , Carmen!
Sa ti se implineasca dorintele, sa-ti vezi baietii mari si la casele lor!

La multi ani, Lidia! Multa sanatate si succese profesionale!
Sa fii fericita alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

VA MULTUMESC MUUUUUUUULT, MUUUUUUUUUUUUULT ....

TOATE URARILE VOASTRE MI-AU MERS LA SUFLET ...si
M-AM EMOTIONAT FOARTE TARE ..

Va trimit si eu la fiecare in parte nenumarati pupici DULCI...

cite o felie "virtuala" de tortulet si

multe cupe de sampanie ...

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

ada, te misti asa de usor cand esti slaba!, esti mai vesela si mai plina de energie( vezi Tzuni), gasesti haine asa de frumoase marimea ta! Hai , raporteaza in fiecare zi ca faci miscare .Dimineata cand te scoli da drumul la muzica si danseaza putin dupa aceea gandestete si la ce mananci.

Apropos de haine. Sunt fericita ca incap lejer in haine marimea L, si 40 marime nemteasca.

Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Mephala, la multi ani, draga mea, sa fii fericita, iubita, sa te simti implinita. Sa te simti mereu o femeie norocoasa pt tot ceea ce ti-a dat D-zeu in viata si sa constientizezi in fiecare zi ca ai toate motivele din lume sa fii fericita! La multi ani si tot ce e mai bun!

Si-acum, pentru tine, o dedicatie speciala:

www.youtube.com/watch?v=yj6cbM-h8xg" target="_blank">La multi ani!"

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mamidestefan, La Multi Ani, sa fii fericita si sa ai o zi minunata! Sa primesti ce daruri doresti si tot ce mananci azi, sa nu se depuna!

www.youtube.com/watch?v=m44z-223UYE" target="_blank">LA MULTI ANI

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Mephala, Mamidestefan, , o zi minunata plina de surprize placute alaturi de cei dragi.

Mephala si Crystina, reteta am luat-o de la una din fetele de pe culinar.Mie m-au placut f mult, le poti manca si reci, chiar si sotului meu care e un sclifosit , i-au placut.
Se face asa:se rupe in buchetele o conopida si se pune la fiert in apa cu lapte.Se prajeste o ceapa mare si apoi se scurge de uleui.Dupa ce s-a fiert conopina(nu o fierbeti d mult ca se inmoaie rau)se zdrobeste(cu furculita in cazul meu) se adauga ceapa scursa de ulei, sare, piper, 2 oo, o felie de paine inmuiata in lapte, marar.Eu abia l-a final mi-am adus aminte ca as fi putut pune si niste usturoi cum pun la chiftelele de carne.Se amesteca toate ingredientele si se dau prin pesmet, formand chiftelute si voile, asta-i tot.
Si acum nu dati cu nimic fetele in mine ca am postat reteta aici
Meniul de azi:
MD:cafeaua vesnica si 3 felii de paine(imitatie de paine defapt) cu gouda topita
Pranz...
Cina...., inca mai lucrez, dar cu siguranta va fii niste ciorbica de dovlecei.
Sa treaca si ziua sotului si apoi reiau bunele obiceiuri alimentare.

O zi faina.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput