Nou stil de viatza (146)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Zuzilici...bine ai revenit...un raportel ceva?? Cum mai esti??? Ce mai face pitica?

Fetelor...asta seara merit o tona de bice...pt ca am amncat haotic si as manca intr-una. Nu stiu ce e cu mine...dar...as manca intr-una si numai prostii.
Duap ce azi am mancat 3 nectarine si ficatei cu rosie si ardei gras...(ok pana aici) am bagat cand am ajuns acasa asa:
o felie parizer pui, 2 felii sunca cu un pic de paine si pasta de usturou; 2 felii pepene, un carnat prajit cu o bucatica de paine...
CAtegoric maine am un kg in plus... si ma impusc ca...sambata am nunta...asa ca...presimt un mare porc marti la raport!!!
Asa imi trebuie daca bag ca nehalitul...si nici macar nu imi e foame...ci o pofta nebuna.
Deci va rog sa nu aveti mila in atribuirea pe spinarea proprie si personala!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Dordia,eu cred ca pluteste ceva in aer ca azi mi-am bagat si eu practic picioarele in dieta.N-am mai comis abateri crunte de hat-haaat,dar azi parca am innebunit.Nu de foame,nici de pofta,ci de...nici nu stiu de ce. Cert e ca dupa iaurtul mare de la pranz am inceput usurel..o napolitana cu crema de la fi-meu ca nu e chiar crima,apoi niste marshmallows ca-s mici(si au intrat vreo 10 azi) ,apoi am facut clatite la cupii si normal ca am probat vreo 4,nu deodata,asa cu bucatica si am pus capac cu o bere mica.Fain,nu?
Si mai inainte arata cantarul 78.800 (de la 77).Nu bag mana in oc ca e adevarat,ca da cam des rateuri,daram o presimtire ca e pe bune.
O fi de la pozitia lunii????

Zuziliciule,ti-e dor de stat acasa?? Bafta multa...pe cand te bate gandul?7
Pana la urma mutam subiectul la gravidutze ....nu-i asa Dordia?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

quote:
Originally posted by anky

Buna fetele,uitati-va aici,un articol foarte bun,zic eu..

http://www.slabire-sanatate.ro/articole/alimente_antigrasime.php

In sfirsit,merg miine sa imi iau masina,dupa trei luni de asteptare...

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Gata? Ai luat masina? poze ceva?

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Da mai,am luat MASINA in sfirsit, bineinteles facui niste ture pina la ora asta
Merge super,ma simt excelent in ea

Tzuni,cite o abatere cu placintute nu e o problema pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

MEPHALA, multa sanatate si fericire alaturi de frumoasa ta familie .Petrecere frumoasa !!!
Mamidestefan,multa sanatate si fericire alaturi de familia ta frumoasa .Petrecere frumoasa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Carmen! Sa ai parte numai de bucurii alaturi de frumosii tai!

La multi ani Mamidestefan!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

La multi ani, Carmen! Sa fi sanatoasa si fericita alturi de familia ta.
La multi ani, Lidia Sanatate si fericire alaturi de cei dragi iti doresc.
Dordia vad ca esti foarte activa si atenta cu toata lumea. Multumesc de intrebare, raportul meu de data asta nu suna prea interesant deoarece e vorba tot de stagnare. Insa il pun pe seama rusilor care trebuie sa apara.
In alta ordine de idei, Isabella creste vazand cu ochii si deja incearca sa ne "vorbeasca". A inceput sa-si dezvolte vocabularul ei personal si noi incercam pe cat posibil sa descifram ceea ce incearca sa ne spuna. Imi pare rau de pierderea Violetei. Condoleante si din partea mea.
Tzuni te pupic si-ti multumesc inca o data pentru activitatea ta de aici si mai ales pentru melodiile postate. Intotdeauna reusesti sa-mi smulgi cate un zambet.
Mamicut mi-e dor de vremea cand stateam acasa de nu-ti spun. Sper sa se mai iveasca o data ocazia. Succes si tie. Ce-ti face pisicutza?

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Carmen, eu si baietii mei iti uram din suflet :LA MULTI MULTI ANI, SA FI SANATOASA SI SA TE BUCURI DE CEI DRAGI MEREU!!!

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Lidia, si tie iti uram cu drag LA MULTI ANI SI PETRECERE FRUMOASA AZI!! SA FI SANATOSA SI IUBITA!!!

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza! Si va multumesc pentru urarile frumoase. Azi implinesc 2x3 (adica 33)....multi, dar sunt ai mei!

Nu va spun meniul, caci voi gusta din toate.

Crystina, bine-ai revenit!!!! , felicitari pentru terminarea examenelor si pentru noul job.
Sper sa redeviii aceeasi fata activa si nelipsita de pe subiectul nostru.
Lilly ce mai face?

Tzuni, ti-ai rezolvat problemele?

Anky, superba masina! S-o conduci sanatoasa!

Zuzilici, felicitari pentru progresele Isabellei!

Tumpi, cum ai facut chiftelele de conopida? Sunt gustoase?

Delia, ma bucur ca ti-ai revenit!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

mephala,reviiiin...vad ca nu m-ai prins in lista...:

"La multi ani!"

sa fii sanatoasa, voioasa, iubita si fericita alturi de cei pe care ii iubesti!

dordia si mamica dulce, va rog sa ma luati in clubul vostru de doritoare de bb2 si de "mincatoare" intr-una de vreo saptamina...orice si oricind...

mephala,eu la 33 am pus pe tort 3 luminari groase si i-am explicat copilului ca fiecare inseamna 11 ani...

Distractie placuta si o zi mai mult decit minunata!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput