Nou stil de viatza (146)
Raspunsuri - Pagina 6
mamica dulce spune:
Doroty,nu stau chiar la mama naibii in nord,ci langa Köln si chiar asa de frig pana acum n-am vazut in iulie.De fapt aici a fost tare fain in aprilie,dar mai,iunie si iulie pana acum sunt de speriat. Acum sunt 10 grade afara,ploua marunt si incep sa ma isterizez de-acum
Cat despre bb2...sa fiu foarte sincera cu mine insami nu stiu cat de nerabdatoare astept,eu sunt extrem de comoda si ma bucur ca Marc e deja baiat mare,mi se face rau cand ma gandesc sa o iau de la capat,imi pare rau ca n-am facut pasul pana acum,dar sotzul trage rau de mine si in sufletul meu ma gandesc ca e frumos si tot o sa-l fac. Daca e sa fie,sa fie intr-un ceas bun!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
ada_b spune:
Pe mine nu ma motiveaza mai nimic. Azi am mancat o prajitura, ieri am mancat clatite pe la 10 noaptea, etc. In fiecare zi mananc ceva interzis. In rest incerc sa mananc sanatos. Dar nu gasesc motivatia sa tin strict o cura de slabire. Mama are 120 kg si sora-mea are 90 si ceva. Nici asta nu ma motiveaza....
O vad pe Tzuni atat de fericita si plina de viata...Si esti atat de slaba si frumoasa!!!
Poate mi-ar trebui si mie cateva bice..:)
O zi frumoasa!
dordia2000 spune:
AdaB ia de'aici 

pe spinare daca asta te motiveaza....si ia manutza de pe interzise ca....mai dau si dau tare rau....
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Delidana spune:
Buna dragelor,
Iata ca revin si eu, cu moralul undeva la cote mai inalte
. Azi am fost la alergat (ce bine mi-a prins!), apoi am facut 200 abdomene.
Tzuni, bafta in ceea ce ti-ai propus sa faci azi.
Pui jacuzzi in baie? 
Carmen si acum imi amintesc de clatita din desert. ![]()
Ada, doar de tine depinde sa slabesti. Tu trebuie sa iei friiele in miini si sa spui: gata, pina aici! De azi nu mai maninc prostii si ma apuc de miscare! Ce zici? Incerci?
Roxa, salutare!
Mamicadulce, imi inchipui ce nasol trebuie sa fie, nu numai frig dar si ploaie. Si aici ploua zilnic insa e cald, 30 grade cel putin... Lasa ca vine ea si vremea buna, ai sa vezi. 
Doroty, un
sa treaca durerea de masele. Of, ca tare nasoale mai sint si durerile astea. 
Crystina, felicitari pentru examene si bafta la noul serviciu! Astea da vesti bune, merita sarbatorite! 
Anky, am citit si eu articolul.
Chiar azi cind mincam varza mi-am amintit de ce scria acolo. ![]()
Eu nu mai am rabdare pina miine asa ca o zic acuma
:
Carmen,
, sa fii sanatoasa si iubita si toate dorintele sa ti se implineasca!
Mamidestefan
si numai impliniri alaturi de cei dragi!
V-am pupat.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ina C spune:
Carmen, "LA MULTI ANI!", sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
mamidestefan, "LA MULTI ANI!",sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Delidana, imi era dor de tine!
doroty,bine ai revenit printre noi!
anky,multumim de articol, e bine sa-l citim cit mai des!
dordia, suntem in aceesi situatie!Copilul meu e mai mare, dar inchid telefonul fix si pun mina pe mobil, desi stiu ca ii este foarte bine.
violeta,
.
crystina, felicitari...stii tu pentru ce, nu pentru ca esti pufoasa, sigur!
ada, si eu simt la fel...e doar o pasa trecatoare
eu nu am o stare tocmai buna...poate e SPM, sper...
ina C
Tzuni, e superba melodia!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
tumpi spune:
LA multi ani sarbatoritelor de azi.
Eu pot spune ca am cam luat-o pe aratura.Adica am papat snitzele de pui si chiftele de conopida, u ar fi fost nimic daca era doar conopida fiarta si piept de pui pe gratar, dar au fost prajeli
.PLus salata de vinete.Nus ce se intampla,da cred ca din cauza vremii am inceput sa ma deprim si m-as baga in frigider.
Mamicadulce si la noi ploua marunt, mai se opreste,si sunt vreo 15 gr.Aseara dupa luni de zile mi-am pus sosete in picioare si pantaloni lungi de pijama, nu mai puteam de frig,desi in casa erau vreo 23 de grade.Dimineata m-am trezit cu nasul infundat si ma durea putin in gat.Uf.Si eu sper sa fie frumos duminica ca e ziua sotului si vrem sa iesim undeva cu niste prieteni,dar depinde cat tine vremea cu noi.As fi vrut sa mergem o fuga in Austria,dar am dat permisul ro la preschimbat si hartia care o avem la mana nu o putem folosii decat pe teritoriul Germaniei.Nici nu stiu cum sa facem.As fi mers la un turnir, ca e prin zona un festival medieval,dar totul se rezuma la vremea de afara.
Pupici si o seara faina.
Fug sa caut ceva muzica sa ma pun in miscare.![]()
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
In plus,am o veste mare,nu mai iau pilula si prin august,dupa ziua mea poate iese cu okiAsa ca trebuie musai sa slabesc puternic,sa am ce pune la loc apoi....
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
Felicitari pentru hotarare!
POate-ti calc pe urme. Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
InaCunde pot sa vad pozele cu tine? Ca nu le-am gasit....
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Nici eu...sunt pe undeva? Please, vreau si eu sa le vad.
Cat despre piesa care-ai postat-o
...e superba!Zuzilici
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by anky
Buna fetele,uitati-va aici,un articol foarte bun,zic eu..
http://www.slabire-sanatate.ro/articole/alimente_antigrasime.php
In sfirsit,merg miine sa imi iau masina,dupa trei luni de asteptare...
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
Gata? Ai luat masina? poze ceva?
Zuzilici
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by crystina
Buna fetelor!
Gata..am revenit si eu grasa si pufoasa cu 2 kilograme in plus.
Dau de baut pe alese ca am terminat examenele si mi-am si gasit deja job-ul mult visat pe care il incep de luni.
Pup toate fetele de la mic la mare si promit sa fiu activa!
Hey!
Si la mai mare. Felicitari pentru slujba si sper sa te vedem mai des pe-aici! Ne-ai lipsit si mie chiar mi-a fost dor de tine...nu-ma tu nu m-ai "auzit" de cat eori te-am "strigat". 
Zuzilici