Nou stil de viatza (146)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata, frumoaselor!

Azi am o zi agitata: trebuie sa platesc facturi, sa ajung la Politie sa-mi depun actele pt preschimbare permis si talon, am chemat un individ sa-mi studieze problema reamenajarii baii si sa facem estimarile de costuri.... alergatura multa.

Asa ca, meniul meu de azi:
D: cafea + o cutie mica branza exquisa cu piesica
P: taitei vietnamezi
S: inca nu stiu

Revin cu o piesa pt ziua de azi.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ioiii, Tzuni, c-am citit si pe cand am terminat mi s-o taiat netu'. Acum sunt la job, absolut prastie, dupa cum v-am obisnuit...
M-am ambitionat si am ascultat toate piesele pe care le-ati postat aici, foarte frumos din partea voastra. Va prindeti ca acum ascult Kansas, desi nu stau 100% bine cu moralul, dar ce mai conteaza?!

Carmen, nu am primit nici un mail de la tine, hmm, mi-e ciuda! Daca mai vrei sa fac ceva, sa zici.

Va las ca am un milion de chestii de facut si sunt in delay mare...imi pregatesc iar o delegatie, la Frankfurt, plec Duminica si ma intorc Vineri, asa ca io vreau motivare de la raportul de saptamana viitoare ori mi-l acceptati Sambata!

Va si pe curand,
Roxa

Mergi la inceput

Roxana

...sunteti cam tacute azi! Soer doar sa nu aveti gura plina cu "interzise" (...spune Tzuni in timp ce mesteca o placinta cu branza si stafide )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, multumesc pentru felicitari!
Ieri am rezistat tentatiilor, dar am bagat 4 banane in loc de 3. Deja am 500g mai putin ca ieri dimineata.
Pana pe 28 as vrea sa-mi ating tinta (desi nu prea stiu cum) pentru ca atunci plec la mare. Sunt suparata ca, din cauza unei dereglari, tocmai atunci trebuie sa-mi vina menstruatia si nu stiu daca pot face ceva s-o opresc.

Tzuni, m-ai terminat cu melodia!

Spor la slabit tuturor!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Am gasit si www.youtube.com/watch?v=U2RAPHOTGvc&mode=related&search=" target="_blank">PIESA ZILEI

Am optat pt varianta cantata de Marc Cohn, dar o gasiti cantata si de Cher.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Gata..am revenit si eu grasa si pufoasa cu 2 kilograme in plus.

Dau de baut pe alese ca am terminat examenele si mi-am si gasit deja job-ul mult visat pe care il incep de luni.

Pup toate fetele de la mic la mare si promit sa fiu activa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...

Eu ma simt aiure arau...parca ceva cu sinusurile...ma doare capul doar cand ma aplec si parca sta sa imi pocneasca sangele pe nas...Dar o sa treaca.
In alta ordine de idei....cantarul s-a intepenir desi in afara de fructe si salate...nu bag mai nik. Si apa la greu. Azi drept urmare...am schimbat meniul astfel:
- ficatei de pui la teflon cu putin ulei, rosie si ardei gras
- 2 nectarine
- apa 3 l pana diseara (deja am terminat 1.5)

Speram maine dimi sa...se miste cantarul...macar 100 gr pt moral.
In continuare cred ca retin apa...dar nu stiu de ce...beau dar...la toaleta nu merg asa des ca inainte...offf.

Tzuni superba piesa!!! si ms!
Crystina felicitari pt examene si mai ales pt job. Si ia tu cateva pe spinare pt cele 2 kg...ca sa te mobilizezzi!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

hehe Dordia...m-ai si luat in primire! Le merit pe deplin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna ziua tuturor!

Imi pare rau Violeta.Cutremuratoare sunt trecerile astea bruste ale oamenilor tineri in lumea de dincolo.

Delidana, e intradevar sanatatea o motivatie foarte importanta pentru a nu renunta la sport.Chiar mi-a ramas in minte ce spunea o vedeta de televiziune, ca daca vrei sa mananci sanatos imagineaza-ti ca suferi de o boala foarte grava.

Am ajuns sa ma gandesc, de cate ori vad femei de la 50 ani in sus, care se tarasc pe strada, bolnave si cu exces ponderal, ca iata unde te aduc lipsa de miscare regulata si sosurile cu rantas.

mamica dulce, ma bucur ca te-ai hotarat sa mai faci un bebe.Mie mi-a pierit coplet si, cred, definitiv gandul asta. Nu stiu de ce.
La voi acolo nu sunt in general verile mai reci? Esti in nord?
Mult spor!

Dordia, sanatate si mult spor.Sa fie cu noroc!

Andreea si Crystina, felicitari si mari realizari profesionale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Ce credeti ca am patit!?
Am ajuns la dentist ca nu am mai suportat o durere de masea .
Durerea mi-a aparut in urma cu o luna cand am mancat o foarte sanatoasa salata din cubulete (cam tari!!!) de legume crude.
Nici dupa anestezie nu a putut sa-mi scoata nervul ca ma durea.A incercat si a doua zi si tot ma durea.Of, Of, rele sunt durerile astea de dinti.Imi vine sa nu mai mananc nimic.

Interesant e ca mi-am facut o radiografie generala a danturii si la un dinte am o infectie uriasa.Si eu nu simteam nimic.Din cand in cand mai faceam cate un abces sub el si l-am vazut ca e mai inchis la culoare.Si asta dureaza de mai bine de zece ani!

Meniul de azi:

Pepene, caise, piersici.
Salata de vinete, rasol de fasole verde cu usturoi.
Ficatei cum i-a preparat si Dordia.

Totul mancat haotic, combinat haotic. Si cu paine...

Mergi la inceput