Nou stil de viatza (146)
Raspunsuri - Pagina 10
Delidana spune:
'Neata
Azi nu mai ploua (deocamdata) asa ca profit de asta ca sa ies in oras cu sotul.
Carina, felicitari pentru pantaloni. 
Ma uitam la datele tale din lista...nu cred ca ai mai avea nevoie sa slabesti, mi se pare ca esti ok. Cit despre site-ul acela cu greutatea, cred ca de acolo poti sa-ti faci o idee generala, in nici un caz nu trebuie luat ca litera de lege.
Spor la munca!
Dordia, distractie placuta la nunta. 
Restul fetelor, voi ce faceti weekend-ul acesta?
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ina C spune:
Buna dimineata si eu!
Carina, si eu sunt dintre cei care cred ca arati foarte bine!
Delidana,o zi minunata !
dordia,sa te distrezi la maxim!si mie imi place la petreceri.Ultima data cind am fost nu prea m-am izbit in farfurii ca altadata, dar m-am simtit perfect.Ce face puiutul?Al meu a revenit acasa.Ce mai stii de violeta?
doroty,care e viata ta?mi-ar placea sa mai vorbim.
mephala, cred ca esti epuizata.Cind ne pui poze?Pot fi si cu meniul daca ai terminat mincarea...
Tzuni, multumim ca existi!
weekendul il petrecem in familie si mai mult in casa pentru ca nu ne-am mai intilnit de mult.mergem si la circ!
dordia, vreau si eu de luni la regim strict, dar cred ca trebuie sa-mi dau un ciocan in cap sa ma trezesc.In ultima vreme tot ma apropii si ma indepartez de 70 kg.
pupici multi si zile minunate!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C spune:
fetelor, am si eu o mare nedumerire...
Care alimente sunt mai sanatoase, cele de la tara sau cele de la supermarket, dietetice?
ce ati alege intre cas de oaie si brinzuta dietetica, pui congelat sau o gaina de la bunica etc?
multe rude ale mele de la tara care taie porc si fac tuica si vin toamna, au colesterolul mai bun decit niste cunostinte care maninca dietetic.Care o fi secretul?
Din analiza mea rezulta: maninca de la tara , misca-te foarte mult( prasit, cosit etc) si tine toate posturile de peste an!
Ce parere aveti?
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
crystina spune:
Neata fetelor!
Meniul meu azi:
-cereale cu lapte
- ton cu legume
- o felie de negresa cu o cana de cafea
Tumpi, sar'na pentru reteta...am sa fac si eu maine si iti zic cum au iesit!
Delia, alerg acasa...mi-am repus banda de alergat in functiune. Mai fac abdomene..atata tot. Mai e pana ajung la sutele facute de tine! ![]()
Ina c eu merg pe mana celor de la tara..macar stii ce intra in ele. Eu si aici cumpar produse lactate, carne, oua si legume numai de la ferme care le produc local.
Carmen, cum ai sarbatorit?
Pup!
mephala30 spune:
Neatza!
Crys, ne-am simtit bine. 
Delia, iti trimit o felie de tort cu fructe. Sa-mi spui daca ti-a placut. ![]()
InaC, mai sanatoase sunt produsele de la tarani. E drept ca nu sunt asa de dietetice.
Am reusit sa pun cateva poze
revin
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
violeta70 spune:
CARMEN si MAMIDESTEFAN [ sa va dea Dumnezeu multa sanatate, fericire si chibzuinta, sa aveti grija de voi si de cei din jurul vostru, pentru ca viata este atat de scurta 

Imi pare rau ca va felicit atat de tarziu, dar nu am mai intrat de miercuri. Cum v-am spus joi am fost la inmormantare si m-am intors la ora 22.30, iar vineri am fost la munca. Ce sa va spun, a fost jale. Inca nu pot sa-mi revin, nu pot sa accept ca nu voi mai vorbi cu ea la telefon, cu "olteanca" nostra cum o alintam noi.
Dar nu vreau sa va innegresc week-end-ul, asa ca am sa termin cu acest subiect.
De mancat am mancat cam haotic:
- joi am mancat piept de pui la gratar cu ciuperci la cuptor (am oprit la restaurant) iar seara cand am ajuns am mancat cateva fursecuri si saleuri si o felie de cozonac.
- vineri am mancat fructe: 3 mere si o felie de pepene, iar seara am mancat 3 felii de paine graham cu margarina.
Cum v-a spus sor-mea, azi mergem la nunta, asa ca vom manca din toate, dar bine ca avem 2 zile pana marti si speram sa nu luam porcusor.
Acum va las ca am treaba, la 16.00 trebuie sa fim la biserica.
Va pup
si ne intalnim maine.
Cele 2 surioare, la final invingatoare
"Dordia-Violeta" 
crystina spune:
Carmen, ce frumosi sunteti si tu ce bine arati! Ce ambitie ai..na' ca m-ai ambitionat si pe mine! Pup!
Dordia si Violeta, petrecere frumoasa la nunta!
Zuzilici spune:
Vai Carmen ce frumoasa esti...nu te-am mai vazut de cand aveai parul lung. Arati super bine. Felicitarile mele!
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
Buna,
La noi ploua iar, a durat 2 ore pina am ajuns acasa, din oras. 
Am fost la film, am vazut "Die Hard 4.0", cu Bruce Willis, mi-a placut. 
Carmen, ti-am vazut pozele, esti o frumoasa. 
Mersi pentru tort, a fost bun
, era cumva cu ananas? ![]()
Crystina, spor la alergat. Tu cite abdomene faci?
Ina C, votez si eu pentru produsele de la tara.
Ce-as minca si eu niste brinzica proaspata...cind mergeam in Romania, la rudele mele de la tara, beam in fiecare zi lapte proaspat sau batut si mincam brinza. Altceva nici nu-mi trebuia.
Va pup si un weekend placut in continuare!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Dianami spune:
Carmen, arati f. bine, iar nazdravanii tai sunt adorabili
!
Ina, ce regim strict vrei sa tii? Vreau si eu
.
Eu primesc multe "provizii" de la bunica, de la tara, nici nu se compara cu ceea ce cumpar
.
Diana si Iulia (15 iulie 2005)