Nou stil de viatza (146)
Raspunsuri - Pagina 11
mephala30 spune:
am uitat, Tumpi, multumesc pentru reteta.
Crys, Zuzilici, Delia, Diana Mirela, va multumesc!
Inca 5 kg si ma declar multumita.
Delia, da, a fost tare bun: crema de lamaie, pepene galben, ananas si piersica.
Am mancat si azi 2 feliutze.
Violeta, Dordia, distractie frumoasa!
Ina, chiar asa, ce regim te atrage? Vreau si eu o mobilizare, sa pot scapa de ultimele kg.
Crys, tu ramai cu WW?
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
andre_ea spune:
Urez si eu cu intarziere
pentru Carmen si Lidia!
Carmen, tare bine arati!
Eu sunt suparata foc. Ieri dimineata l-a lovit unul pe sot, trecuse pe rosu. N-are decat o contuzie (il dor niste coste), dar masina e praf facuta. Cred ca nu se mai poate face. Nici n-apucasem s-o platim.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
ina C spune:
Carmen, arati fffffffff bine, iar copiii sunt minunati!
andreea, imi pare rau de intimplare, sper sa fie bine !
cit despre regim...as vrea sa fie totusi in ton cu titlul, deci: trei mese la ore fixe, fara piine, dulce, alcool, grasimi, cartofi, orez, paste si cu multa miscare.Eu am experienta a doua luni in care am dat jos foarte bine ( februarie-aprilie).Acum sunt cam purcicutza, maninc seara, mai beau cite o bere, inghetata, ciocolata etc, iar miscare zero.Ideea este sa ne monitorizam mult mai bine.Deci fetelor, de luni meniul si ce am facut de-a lungul zilei raportat...
v-am intrebat de alimente pentru ca mi se parea ca doar eu maninc mincare gatita din alimente de la tara, la voi vedeam cereale, legume, fructe, telemea, preparate.Ma bucur ca nu sunt singura!
ina C
dordia si vio sa dansati si pentru noi!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
mephala30 spune:
Neatza!
Azi avem in agenda o iesire in sanul naturii, la gratar.
Vom juca volei, monopoly, bla-bla-bla.....
Andre_ea, imi pare rau pentru ce vi s-a intamplat. Sper sa treceti cu bine.
La multi ani Adriana Fedorca! 
Delidana spune:
Buna,
Andreea, bine ca n-a fost mai rau...a fost sotul la spital?
Carmen, distractie placuta!
Adriana Fedorca! Nu te-am mai vazut de mult pe la noi....
Eu azi tin "o zi naturista" adica fructe, vegetale, fistic, etc, fara ulei, sare si alte adaosuri. Sa vedem daca rezist. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
andre_ea spune:
Delia, da, a fost la spital. I s-a facut o radiografie si o eco. Totul a iesit ok, dar i s-a spus ca eventualele fisuri la coaste nu se vad la radiografie.
Uf, e tare greu de acceptat cand stii ca n-ai avut nici o vina. Peste 3 saptamani trebuie sa mergem in Grecia si acum n-avem masina.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Delidana spune:
Toata lumea e plecata, vad, numai eu bintui pe aici...![]()
Andreea, sper sa nu fie mai rau de atit...macar plateste vinovatul pagubele?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Delia, si eu bantui putin, am ajuns acasa.
Tu te-ai culcat?
Crys, cum ai petrecut week?
InaC, Zuzlici, Tzuni, voi?
Delidana spune:
Salutare, Carmen!
Inca nu m-am culcat, ma pregatesc. ![]()
Mi-e foameeee...
Azi am mincat asa:
- 2 banane
- 2 portocale
- 1 bucatica de ananas
- 2 mere
- juma' de pepene
- seminte de dovleac, fistic
- o salata: 1 cartof fiert, 1 morcov fiert, ceapa, fasole boabe.
Si tot as mai minca ceva, dar ma duc sa ma culc. ![]()
crystina spune:
Andre_ea..multa sanatate sotului! Bine macar ca sunteti intregi? Individul avea asigurare?
Carmen, azi am avut musafiri si am trebaluit putin. A fost cald si am stat afara in gradina si am baut limonada cu gheata de m-am umflat. Ma apuc de alergat intr-un minut. Cum a fost iesirea in sanul lu' natura ?
Da..is tot cu WW-ul dar deja le-am invatat, stiu deja cand trebuie sa ma opresc sau cand mai merge vreo 2 puncte acolo.
Delia, pai 80% din ce-ai mancat sunt fructe asa ca eu nu-ti zic nimic. Halal ca tine..sa-ti fie foame, sa-ti bagi capul in frigider si sa iesi cu bratul plin de fructe. Mie sigur mi se agata de mana cate o inghetata, prajitura etc. Abdomene nu pot mai mult de 50-60. Mai am pana sa te ajung. ![]()
Ma duc la alergat putin.