Nou stil de viatza (146)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor!

Bravo, Delia, ar trebui sa-ti urmam exemplul.Eu am fost la gratar azi, a fost perfect.Tu cum te-ai distrat, mephala?

va pup, ma striga copilul...mai vorbim

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, bravo, vad c-ai rezistat cu vegetale.

Crys, Ina, ne-am simtit bine. Teo a fost cumincior si am savurat cateva momente intinsa pe patura. Grozav!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Revin si eu
Dupa o zi de nastere petrecuta la servici ...
cu mult de munca ...si multi pupici de la colegi si colege ..
si inca un week-end petrecut "in familie"

VA MULTUMESC DIN NOU MUUUUUUUULT, MUUUUUUUUUUUUULT CELOR CARE MI-AU ADRESAT URARI DE ZIUA MEA ....

Si imi fac mea culpa ..ca printre atitea pupaturi si emotii ..am uitat sa ii urez si lui CARMEN
alaturi de cei doi feti frumosi cu ochi albastri ...SA FIE SANATOASA, FERICITA SI IMPLINITA PE TOATE PLANURILE

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele,dragelor,ati avut un weekend frumos?? Sper ca da si mai ales,insorit.La noi azi a fost prima zi cu soare de...nu mai tin minte,si a iesit tot orasul afara,am fost la un loc de joaca fain unde mergem de fapt foarte des si s-a dat Marc intr-o invartitoare in care se da tot timpul cu ceasurile si n-are nik.Astazi insa i s-a facut deodata rau,dar rau,palid tot la obraji,la buze,casca incontinuu si ii era greata.L-am si descantat ca era asa dragut azi,m-am gandit ca o fi fost deochiat.Nu stiu ce a avut cert e ca nu i-a mai trebuit nimic,am venit acasa,l-am pus in pat la 3 si s-a trezit la 8 seara Acum e trecut de 11 si e fresh de nu se poate,a fugit in gradina pana la 10 jumate, acum se joaca la playstation. Nu stiu cum il trezesc maine sa-l duc la gradi,e zi de acomodare si n-as vrea sa lipseasca. M-am speriat rau de tot azi,nu mai putea(voia) sa mearga macar,l-am dus numai in brate.

In alta ordine de idei eu...habar n-am cum stau.Ma simt super grasa si umflata,ma duc sa bag un antiadipos ca e grav.Nu stiu daca apuc sa-mi iau cantar nou pana la raport,cred ca zic pas de data asta. Adevarul e ca nu stiu daca pot sa-mi iau luna asta,ca e sor'mea la mine si la 13 ani normal ca vrea de toate,mi-am lasat toate economiile in magazinele de tzoale si acusa e ziua mea si fac si eu ceva cu prietenii. Insa sunt tare fericita ca imi iau aragaz nou,de ala de fitze si figuri cu inductie(sau cum ii spune pe romaneste) dar care ma rupe definitiv la pret.Dar sunt tare fericita,ala vechi s-a stricat si gateam la un fel de resou mai mare,aragaz cu 2 ochiuri.Bine ca scap de el,miercuri vine ala nou!

Va pup pe toate si va urez o saptamana frumoasa si un raport bun!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Lidia, multumesc pentru urari. Aceleasi lucruri iti doresc si eu tie (mi-am dat seama tarziu ca si eu am uitat sa te felicit).

Meniul nu-l stiu, vor fi fructe (piersici si pepene), ceva salata si putin pui.

O saptamana usoara!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...

Am ajuns si eu la calculator...si v-am citit. La nunta a fost super, am dansat de am rupt...am stat jos numai sa mananc si cam atat. Asa ca...azi dimineatza aveam 83.5 deci...maine sper sa am mai putin ca azi...manac de regim:

Md: ceai
P: un ciocanel la gratar, castraveciori acrii si un iaurt mic light
C: Fructe sper...

Andreea imi pare rau sa aud de necazul vostru...dar sper ca macar paguba sa o plateasca vinovatul.

Adriana Fedorca sa fii sanatoasa si mai des pe la noi!!!

Gata ca ma intorc la lucru si mai revin in cursul zilei de azi!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

salutare gagici am revenit si eu de la mare cu aproape 2 kg in plus, merit sa ma biciuti dar chiar in perioada asta mi am facut toate poftele. Am acum 78.4 dar imi revin eu

Cu inarziere va doresc un la multi ani caldurosi la mamidestefan si pentru cookie sa fiti sanatoase si frumoase.

Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Sunt in zona....coplesita de ganduri "constructive": gresie, fainata, chit, ipsos, nisip bla bla bla...

Crystina, ma bucur ca ai re-venit printre noi, activa si pusa pe miscare!

Mephala, arati SUPER-bine! Unde mai vrei sa slabesti? La....minte?

Revin

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Am intrat sa va urez o saptamana frumoasa!

Azi e prima zi in noul job si parca am mai multe emotii ca la interviu.

Tzuni, bine te-am regasit si bafta la modificarile pe care ti le faci in casa!

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Tzuni: welcome to the club. Eu de ceva vreme ma invart numai printre mesteri si materiale de constructii. Da' si cand va fi gata......
Asa cum a zis Ina, dau raportul de meniu:
MD: cafea si o piersica, o para
P: salata greceasca
C: iaurt si cereale cred (daca am timp)
In rest apa multa..... si munca la fel de multa
Delidana, Ina multumesc pentru aprecierile referitoare la "silueta mea", dar eu simt ca se poate mai bine. Io v-am zis ca ai mei (barbat si copil) sunt slabanogi si cand mergem toti pe strada, eu arat de parca le mananc mancarea .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput