Nou stil de viatza (146)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, eu ma uit la http://imdb.com/title/tt0418279/

edit: l-ai vazut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Da, l-am vazut acum o saptamina sau 2. Mi-a placut. Multa actiune, fara timp de plictiseala.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Buna fetelor!

Imi cer scuze pentru absenta indelungata! Am avut copilutzul bolnavior si am trait 2 saptamani de cosmar, avand in vedere ca e prima oara cand are probleme de sanatate. Am fost la plaja, l-am bagat in apa si a facut rosu in gat cu toate cele: febra, varsaturi, diaree, pofta de mancare aproape zero etc., stiti si voi cum e presupun. Asa ca am fost stresata rau, plus ca mi-a plecat si sotul la munca pt 3 luni intre timp si ne-a lasat singurei.

Deocamdata bebicul si-a revenit, dar inca mai are ceva simptome de deshidratare...adica i se raceste corpul destul de tare noaptea cand doarme. Asta ma cam ingrijoreaza!

Regret ca n-am fost aici sa urez si toate cele bune sarbatoritelor din perioada asta, dar o fac acum. Carmen, Mercedes, AdrianaFedorca, Mik va doresc multa sanatate si bucurii!

DianaMirela si Cornelia sa va traiasca puiutzii, sa fie sanatosi si fericiti!

Violeta nu vreau sa te intristez iar, dar trebuie sa-ti spun ca imi pare rau pentru pierderea ta!

Referitor la din listuta, se pare ca am 72 Kg acum. Culmea e ca in ultimul timp n-am mai tinut cont prea mult ce am papat si m-am spurcat si la interzise si totusi am slabit un kilogram...probabil stresul e de vina. Oricum ma gandeam sa ma apuc de disociata ca altfel nu se mai poate! Ce ziceti? E o alegere buna?

Va !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!
Nu va invit la o cafea pt. ca probabil ati baut-o pana acum. Eu acum o beau. M-am trezit cam tarziu.

Ieri cum am spus am fost la stomatolog, mi-a devitalizat o masea (care ma durea la rece-cald: cred ca pana la urma o sa-i devitalizez pe toti, dupa care nu mai ramane decat....). Apoi am fost la firma, mi-am terminat ce aveam de terminat. Si am facut si curat si am spalat rufe (cu masina bineneteles). Am fost o harnicuta, nu-i asa? Si sunt si cu rusii pe cap!

Tzuni drum bun (cred ca ai si plecat) si petrecere frumoasa.
Bfly iti multumesc pentru grija ta, a inceput sa ne treaca( daca pot spune asa). Oricum incercam sa ne aducem aminte de ea cu lucrurile frumoase traite impreuna. Eu cel putin, anul trecut am fost cu ea intr-o delegatie de serviciu, in Iordania. Imi pare rau ca i-a fost rau celui mic. Sanatate multa si ai grija de cel mic. In ce priveste disociata sfatul meu este sa nu o tii. Este o dieta cu care slabesti cam 3.5 kg pe saptamana, ceea ce este mult. Eu cu aceasta dieta mi-am dat peste cap metabolismul. Este adevarat ca am tinut-o mult.

Iuliei si lui Eric Sa fie sanatosi si frumosi si norocosi alaturi de cei dragi.

Ieri nu prea am mancat: doar orez cu legume si pepene rosu.
Azi nu stiu ce o sa mananc, probabil branzeturi.

Acum va las, poate intru pe seara.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Carina, Carmen, Delia, Roxana, Violeta, multumesc tare mult!

Noi am avut o petrecere ieri, cand au venit bunicii, nasii, precum si cuplurile cu copilasi, iar azi urmeaza partea a doua, musafiri fara copilasi .

Pt. raport...tot stagnare, dar nici nu mi-am dat interesul prea mult .

Va las, merg sa ne pregatim pt. runda a doua .

O duminica placuta va doresc!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Violeta ! Stiu ca a trecut ceva vreme de atunci, insa eu acum am citit din urma si nu puteam sa trec peste durerea ta!
Stii cum se zice "Life goes on!" cu bune si rele si nu putem decat sa ne amintim cu drag de persoanele care nu mai sunt langa noi.

Cel mic e bine acum si am grija de el...am inceput sa nu mai dorm noaptea si sa-l tot controlez. Ceea ce ma bucura nespus e ca acum are o foame de lup. Deja parca nu-i mai ajunge ce-i dau!

Fata draga, tu nu stii ce e aia duminica??? E ziua in care te odihnesti! Adica stai si nu faci mai nimic sau te recreezi cumva. Dar vad ca tu esti si azi foarte energica. De ce sa ma mai mir ca slabesti asa repede cand tu nu stai o clipa locului!
Cat despre masele, ai grija de celelalte ca sa nu mai ajungi la devitalizare! Saracutzele de ele cum le omori tu una cate una!

Mersi de sfat in privinta dietei! Problema e ca nu mai stiu ce alta dieta sa tin care sa aiba rezultate si la mine. Fara dieta ma simt debusolata si ma pierd in interzise. Deci, ai vreo propunere? Nici nu vreau o dieta prea complicata, sa fiu nevoita sa gatesc pt fiecare masa.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Diana Mirela, sa-ti traiasca Iulia si sa fiti fericiti!

Bfly,ia modelul de la fosta ta coechipiera mephala, daneza adaptata...eu zic ca e foarte bine.Sper sa reusesc si eu de miine....

pup toate fetele!

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

InaC multumesc de sfat!
Am mai tinut daneza si nu prea are efect acum. Cand eram mai tanara a mers, dar acum nu stiu de ce nu mai am aceleasi rezultate. Poate tocmai asta e problema, ca n-am tinut-o strict ci am adaptat-o. O sa vad totusi cum a adaptat-o mephala si poate poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Sara buna dragutelor!
La multi ani! pentru Eric si Iulia Anastasia. Mamicutelor sa fiti mandre si fericite alaturi de puiutii vostri.
Carmen ce mai fac puiutii tai? Ce face Teo? Ce noutati ne mai poti da despre el? Vezi ceva deosebiri de crestere intre ei?
Mamicadulce cum stam cu operatiunea ? Se-anunta ceva la orizont?
Violeta tu cu "rusii" tai nu prea ne poti face surprize, dar sper ca macar te-ai hotarat sa "prestezi" fara ....
Crys ce-ai facut in weekend? De cand incepi serviciul? Sau l-ai inceput deja?
Ioana multumesc pentru toate gandurile bune pe care mi le-ai scris dar acum ca sa vezi si sa nu crezi eu sunt cea care-i in criza de timp. Ce-ti face d-ra?
Tzuni drum bun si sa ne auzim cu bine la inroarcere. Sper sa ma gasesti la casa noua (pentru mine).
Miag esti ok? Ai avut o revenire spectaculoasa, dar acum iar ai disparut.
Sigrid ce faci? Mi-e dor de tine...si de petrecerile tale cu bere.
Khristin La multi ani ... de ziua Frantei!
Fetelor va pupic acum seara buna tuturor.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Meniul:
-cafea, o felie de paine prajita ( e super combinatia)
-3 felii sunca de pui, un pahar iaurt natural, o rosie
-250 gr. fructe (nu m-am hotarat de care)

Zuzilici, ma intrebi despre baieti: au inceput sa se joace impreuna (cu mingea, cu masina), Iustin are jucariile lui preferate pe care nu i le imprumuta.
Teo exploreaza peste tot, merge tinut de manutze....sunt tare scumpi si nu ma mai satur de ei.
Tu nu-i faci un fratior Isabellei? N-ai in plan?
Pupici si o zi buna!

Bfly, bine c-ati trecut cu brio peste situatie si puiul e sanatos acum.
Iti recomand daneza modificata (am tinut-o si eu acum multi ani, mi s-a parut dura atunci, mi se pare mai accesibila acum).
Sa vedem ce rezultate voi avea. Sunt decisa s-o tin pana la sfarsitul lunii, adica 19 zile.

revin

Mergi la inceput