Nou stil de viatza (146)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!

InaC si Zuzilici . Va multumesc mult pentru gandurile frumoase.

Azi mi-au venit "rusii", cu o zi mai devreme. Pesemne d-aia aveam dimineata 66.5 kg.
Azi am mancat orez cu legume, un mar si pepene rosu, plus grisine.

Maine ma duc la stomatolog (am senzatia ca nu o sa termin niciodata!), dupa care ma duc un pic pe la firma sa-mi termin niste situatii. Luni vine contabilul din concediu si are nevoie de ele. Dupa care am program de si .

Asa ca maine am o zi super plina.
Va doresc un week-end cat mai placut.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Neata.
deranjez cu o intrebare?
Eu am hipotiroida si iau euthyrox. Mancare nu consum prea multa si totusi am 67 kg si 1,60 inaltime. M-am ingrasat constant cu 5-6 kg pe an. Tratamentul l-am inceput acum 2 luni, cand s-a descoperit la analize disfunctia. Am inteles ca ar trebui sa dea rezultate, dar nici o schimbare. O dieta propriu-zisa nu tin si nici sport nu fac, dar am 3 mese pe zi (cam de cand cu tratamentul) si nu mananc fainoase (chips, grisine, sticksuri...), pap salate si nu ma omor nici cu dulciurile... in schimb sunt tare pufoasa pe burtica si pe coapse...
Nu stiu ce sa ma fac...
Ajutati-ma cu un sfat... sigur stiti mai multe...
In plus sunt ingrijorata pt ca ne dorim un bb si eu ma indop cu medicamente... uff sunt tare necajita...

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Cornelia, 'La multi ani' pentru Eric! Sa fie sanatos si sa aiba parte de tot ce e bun in viatza!
Cum ati petrecut?

Alinutza, esti pe drumul bun daca spui ca ai renuntat la dulciuri, fainoase. Pentru burta si coapse e nevoie de sport.

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna dimineata, frumoaselor!

Astazi plec la tara sa-mi vad copilul care nu vrea sa vina acasa.
Despre meniu nu mai vorbesc, cred ca am intrat intr-un cerc vicios: vizite, musafiri, iesiri etc...dar ma trezesc eu.

mephala, cum merge dieta?

cornelia, sa-ti traiasca puiutul si sa fiti fericiti.Am citit ca esti mai bine si ma bucur mult.

va doresc sa aveti parte de 2 zile superbe alaturi de cei dragi voua!

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Ina, merge bine, deocamdata.

Meniul de azi:
-cafea
-200 gr. sunca de pui, un pahar de iaurt (2,8% grasime)
-o pulpa cu ardei gras si un castravete

Dupa cum vezi, am adaptat si daneza. E greu ca nu pot manca nimic intre mese, duc si dorul fructelor...
Week. frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

inca nu am plecat...

mephala, meniul tau are si tendinte South Beach.Eu am constatat ca fara fructe si brinzeturi si cu trei mese/zi se slabeste foarte bine.La mine a mers 1.5 kg/saptamina, asa ca mai ai foarte putin pina la capat, SUCCES!
Ma rog sa-mi treaca si mie poftele, desi nu as vrea sa fiu frustrata pentru ca am inceput sa lucrez la bb2.De aici si porceala...MOTIVE,MOTIVE...

pupici,ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, frumoaselor...oaselor...aselor...selor...ecoul, ecoul... (mephala )

N-am intrat ieri ca am stat acasa cu muncitorii mei cei harnicutzi, iar acum sunt in drum spre aeroport. Plec la Madrid, asa ca o sa lipsesc la raportul viitor. Nu ma treceti absenta, ca ma intorc!

Violeta, stai lejer, ca te ajung din urma cu varsta... Si eu zic sa nu mai stai pe ganduri si, daca poti, fa un bb acum. Nu mai lasa timpul sa treaca!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Buna seara,

Iaca revin si eu dintre moloz si rumegus.
Violeta, Ina: tin si eu pumnii pentru bebe. Eu inca nu am curaj sa ma apuc de al doilea. Tot gasesc motive peste motive, dar o sa ii vina randul.
Meniul de azi:
MD: cafea+2 clatite cu cioco si iaurt degresat
Pranz tarziu (la 6 seara): ficat de porc cu piure si sos de ardei si rosii
Apa cam putina si o piersica. In seara asta sper sa am timp de sport (30 de abdomene, 100 pentru picioare si 200 de sarit coarda).
Tzuni: drum bun
Cornelia: La multi ani pentru Eric
Diana: La multi ani pentru Iulia (pentru maine cand nu stiu daca mai intru)
Zuzulici: bafta la cautari. Stiu cum e cu rabdarea cand esti in cautari, dar o sa fie super cand deja va hotarati si o sa va mutati.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Neatza!

Ca de obicei, in week. e muuulta liniste si pace.

DianaMirela, "La multi ani Iuliei!"
Petrecere frumoasa!

Meniul:
-cafea si o felie de paine prajita
-2 oua fierte, o felie de sunca pui, o rosie
-2 castraveti, o piersica

Cine e la datorie, pe DC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, . Eu sint pe aici...
Ieri am fost la noul film din seria Harry Potter, pot spune doar ca cel dinainte a avut mai multa actiune...

Diana Mirela, urez si eu un fetitei tale.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput