Nou stil de viatza (146)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!!!

Am venit si eu de la Bv aseara pe la 23.00 dar nu am mai apucat sa intru pe net ca picam de somn. In weekend m-am porcit de-a binelea, cu gratarel cu salata si paine cu cartofi...si ceva seminte, bere...etc. Deci...azi am zi de fructe si maine oi vedea ce stricaciuni s-au produs.
Meniul de azi: 2 mere, 2 pere, 5 nectarine....iar seara...oi vedea ce fructe mai bag...probabil pepene rosu.

Cornelia si Diana sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei, sa fie sanatosi si voiosi!!!
InaC o suna urat dar....hai sa ne revenim de azi ca...ajunge atata porceala (cel putin in cazul meu)
Zuzi sa dea Domnul sa va gasiti casa pe care o doriti...si ssa ne pui poze...
Bfly offf...bine ca e ok acuma si...lasa ca 3 luni trec repede!!!

Gata ca mai am si de lucru pe ziua de azi!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tornada spune:

mamidestefan in sfarsit va mai gaseste omul.eu nu mai am net acasa ,am aici o retea super proasta,m/am mutat la casa si astept sa/mi bage astia net.acum sunt la servici.
voi cum mai stati,cu kilogramele?
Ce mai face micutul tau?
Pe unde va plimbati in acest concediu?
sper sa put sa mai intru si maine sa mai vb.
despre celelalte fete ce se mai aude?
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Ma scuzati ca iar am absentat, dar am avut o saptamana f grea, cu munca, boala, rusi, de toate pt ...mine.

Acum vad ca incep sa imi mai revin, asa ca azi fac o zi de fructe, ca e necesara. Simt ca parca m-am mai pufosat, nu am mai tinut seama de nicio regula, nu am facut sport de 2 saptamani asa ca e cazul sa fac ceva.

Nu am nicio idee cat cantaresc, pt ca m-a lasat cantarul si nu im cumpar altul decat prin august, ca ma mut atunci si ma innoiesc cu mai multe lucruri.

In general sufar de o lipsa de chef generalizata, nu am energie de niciun fel si cred ca din cauza ca in ultimele 2 saptamani am tot avut cate ceva. Dar lasa, lasa, ca acum incep sa mananc mai multe cruditati, incep sa fac sport din nou si precis ca energia imi va reveni.

Va rog sa ma treceti la pauza cu raportul, revin in august cand voi avea din nou cantar, sau mai repede daca descopar un loc unde sa ma cantaresc.

Va pup pe toate si inca odata scuze ca trec asa razant pe aici, dar e o vara tare aglomerata pt mine.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

ce vant de vorbareala adie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Buna fetele!

Mephala multumesc mult de incurajare!
Cred ca voi tine pana la urma daneza asta modificata de care imi povestiti, dar nu stiu de unde sa o iau! E la subiectul cu diete? Luminati-ma si pe mine va rog!

Dordia multumesc mult pentru vorbele de imbarbatare!
In astea 3 luni e mai greu la inceput si spre sfarsit: dupa ce pleaca sotul trebuie sa-mi revizuiesc intreg stilul de viata si sa invat pentru a nu stiu cata oara sa traiesc singurica, iar spre final e mai greu pentru ca nu mai am rabdare pana vine acasa. E greu, dar altfel cum sa platim ratele!

Eu azi am fost destul de ocupata. Am fost la piata cu bebelinul si cu masinuta. E o mare realizare ca am condus eu, mai ales cu copilul in spate si fara altcineva langa mine. Am carnetul de vreo doi ani, dar mi-e teama in general sa conduc. Acum am luat alta masina cu cutie hidramata si se conduce mai usor. De fapt de trafic mi-e teama nu de condus in sine. Inainte aveam Dacie si era un pic mai greu. In fine, sunt foarte mandra de mine ca am condus prin trafic si m-am descurcat avand in vedere ca la noi s-a triplat numarul de masini plimbacioase de cand a inceput vara!

Apoi am facut de papa ca vine mama la noi in vizita pentru vreo 2 saptamani si trebuie s-o primim cum se cuvine nu?
Am facut niste pilaf cu legume si ardei copti. Cred ca e ok daca mananc si eu de-astea ca doar nu m-am apucat inca de dieta.
Gata! Ma duc sa fac un dusuletz si sa plec la gara s-o astept pe mami a mea!

Apropo, s-a mai intamplat o chestie minunata azi de dimineata! Ce anume credeti ca m-a trezit? Un glascior de bebel care striga din patutul lui: "Mami mami mami!" E prima oara cand a zis asa ceva!

Va !

Mergi la inceput

Bfly ...super ...cred ca erai !!!

Offf...ce lene imi e....si am amncat azi asa:
2 mere, 1 para 4 nectarine si 50 gr covrigei ...ca nu am rezistat!!!

Va poop!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Saluatare dupa o zi plinaaaaaa!
Meniu nu prea am avut azi:
de-a valma am mancat ceva prune, o nectarina, o para si o jumate de salata cu rosii, mozarela si sunca. Toate le-am mancat la birou cu ochii in monitor.
Bfly: Suuuper e momentul asta! felicitari la puiut!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, frumoaselor!

Bfly, BRAVO!Eu nu reusesc sa ma mobilizez sa conduc.Mai ales ca m-am apucat acum vreo luna si l-am lovit pe unul la plecarea din parcare.

Azi am fost la dr, e ok, deci unda verde.Mi-a dat acid folic si Centrum.Ce stiti de astea?

Meniu ( sa nu ma vada doroty...)

md:o felie cas, jumatate cabanos,un ou, un castravete, o cafea
p:o salata rosii si telemea
g:un ecler cu o inghetata ( m-am intilnit cu o matusa pe care o vad anual si am sarbatorit)
c:o felie muschi si una cas + o bere rece ca sunt 40 grade la noi

Vreau sa slabesc, dar nu vreau sa fiu frustrata pentru ca .... stiti voi!

Mephala, sa ma anunti cind vii!

dordia, m-am straduit sa nu maninc prea mult, se vede,nu?Am luat interzise , dar fara cina, corect?

violeta, muncesti pentru bebe sau astepti ceva?Hai treci cu grupul ( dordia, mamica dulce, eu)...

Eu am niste emotiiiii...desi m-am hotarit e ffff greu ...sunt si batrina, nici nu stiu prea bine ce vreau, dar cred ca e mai bine sa fie cel putin 2 copii,nu?

pupici, ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

carina, te pup dulce si asteptam poze cu casa!

Bfly, e unul dintre momentele istorice asta pe care l-ai trait tu cu "bursucelul" care te-a strigat,nu?FELICITARI!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

InaC pai...cum ne fuse vorba??? eclere ha???? cabanosi ha??? si cica fara cina....
Pai asa ne fu vb??? Eu inteleg sa manaci sanatos dar....cabanos...eclere...deja te strici!!! Deci...eu una ma declar foarte suparata ca nu te poti mobiliza la un stil de viatza sanatos pt bb2 care va urma...si...pe deasupra mai imi faci si mie pofta de una alata....

Eu am rezistat eroic...doar cu fructe...si covrigeii respectivi...acasa mancand 2 felioaie de pepene rosu cu un dumicat de paine...ca ma durea rau capul. Deja ma simt bine,....si mai usurice...asa ca....astept raportul de maine!

Va poop si mai revin!

Mergi la inceput